Algoritmiada 2010, Runda Finală

Finala concursului Algoritmiada 2010 se desfăşoară în Iaşi, la Facultatea de Informatică Iaşi, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" în perioada 7-9 mai 2010.

Premiile concursului Algoritmiada se vor acorda în funcţie de rezultatele rundei finale. Punctajele obţinute în perioada de calificare vor servi doar ca criteriu de departajare.

Concurenţilor li se vor asigura cazarea si masa integral, dar nu şi costul transportului până la locul unde se va desfăşura concursul.

Calificare

Calificarea în această etapă se face exclusiv pe baza clasamentului rundelor de calificare 4 runde. Menţionăm că o persoana se poate califica la finală doar la grupa de vârstă destinată lui şi că se va face o identificare prin intermediul Cărţii de Identiate (Buletin) sau Carnet de Note vizat şi cu poză (pentru cei care nu au încă buletin) pentru a evita frauda. Dacă aveţi nelămuriri revedeţi şi regulamentul.

Pentru concurenţii care nu s-au calificat în finală, vom găzdui şi o varianta online a concursului în paralel cu finala de la Iaşi! Aveţi ocazia să vă comparaţi performanţa cu cei care au ajuns în finală. ;) Premiile se acordă doar participanţilor on-site.

Studiaţi programul de desfăşurare pentru mai multe informaţii.

Discutii pe forum

remote content


Concurs organizat in parteneriat cu Amazon Romania si Adobe Romania si sprijinit de Click Birotica si Compexit.