Diferente pentru termeni-si-conditii intre reviziile #4 si #5

Nu exista diferente intre titluri.

Diferente intre continut:

* *Nu ne asumam responsabilitatea fata de continutul pe care utilizatorii il adauga pe site!*. Acestia sunt raspunzatori de toate urmarile ce pot surveni in urma publicarii imaginilor/discutiilor/anunturilor/articolelor. Ne straduim sa filtram si sa moderam ceea ce utilizatorii adauga / editeaza pe site dar nu garantam ca o vom face in timp util pentru tine.
* In cazul abonarii la newsletter, administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a folosi datele de contact ale membrilor in scopul promovarii comunitatii prin e-mailuri, newslettere si alte tipuri de mesaje promotionale.
* Cu exceptia cazurilor in care se specifica altfel, continutul acestui site este sub licenta 'Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.5.':http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/.
* Materialele si serviciile oferite de acest site sunt oferite
* Materialele si serviciile oferite de acest site sunt oferite fara nici o garantie, atat implicita cat si explicita, in cea mai mare masura permisa de lege.
* Conditiile de utilizare se pot schimba in timp fara a fi informat in prealabil. Va rugam sa verificati aceasta pagina regulat pentru eventuale modificari.

Nu exista diferente intre securitate.

Topicul de forum nu a fost schimbat.