Atenţie! Aceasta este o versiune veche a paginii, scrisă la 2011-04-19 10:10:09.
Revizia anterioară   Revizia următoare  

Termeni si conditii de utilizare a site-ului infoarena

Pentru a folosi site-ul infoarena trebuie sa fii de acord cu urmatoarele conditii:

  • Vei respecta regulamentul.
  • Administratorii site-ului nu se fac raspunzatori pentru orice furt de identitate (user si parola) care intr-un mod sau altul ar aduce atingere de orice natura membrilor; ei nu raspund pentru eventualele furturi sau lezari de orice natura adusa membrilor. Acestea fiind spune, mentionam ca infoarena incearca sa aplice toate mesurile de securitate necesare pentru a impiedica orice furt de identitate realizat prin limitari tehnice.
  • Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice continut publicat care intra in conflict cu regulamentul site-ului, si de a retrage calitatea de membru a celor care nu respecta politica acestuia, fara nici o notificare prealabila. De asemenea, daca in urma cercetarilor se constata comportamente necorespunzatoare ale anumitor membri, care distorsioneaza relatiile existente pe comunitate sau afecteaza negativ functionarea portalului, administratorii site-ului au dreptul de a-i sanctiona pe acestia fara nici o notificare prealabila.
  • Nu ne asumam responsabilitatea fata de continutul pe care utilizatorii il adauga pe site!. Acestia sunt raspunzatori de toate urmarile ce pot surveni in urma publicarii imaginilor/discutiilor/anunturilor/articolelor. Ne straduim sa filtram si sa moderam ceea ce utilizatorii adauga / editeaza pe site dar nu garantam ca o vom face in timp util pentru tine.
  • In cazul abonarii la newsletter, administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a folosi datele de contact ale membrilor in scopul promovarii comunitatii prin e-mailuri, newslettere si alte tipuri de mesaje promotionale.
  • Cu exceptia cazurilor in care se specifica altfel, continutul acestui site este sub licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.5..
  • Materialele si serviciile oferite de acest site sunt oferite
  • Conditiile de utilizare se pot schimba in timp fara a fi informat in prealabil. Va rugam sa verificati aceasta pagina regulat pentru eventuale modificari.