preONI 2008, Runda Finala

Finala concursului preONI 2008 se desfasoara in Bucuresti, mai exact la Universitatea Politehnica din Bucuresti in perioada 21-23 martie 2008.

Premiile concursului preONI se vor acorda in functie de rezultatele rundei finale. Punctajele obtinute in perioada de calificare vor servi doar la departajare.

Concurentiilor li se vor asigura cazarea si masa integral dar nu si costul transportului pana la locul unde se va desfasura concursul.

Calificare

Calificarea in aceasta etapa se face exclusiv pe baza clasamentului din primele 4 runde. Mentionam ca o persoana se poate califica la finala doar la grupa de varsta destinata lui si ca se va face si o identificare prin intermediul Cartii de Identiate (Buletin) sau Carnet de Note vizat si cu poza (pentru cei care nu au inca buletin) pentru a evita frauda. Daca aveti nelamuriri revedeti si regulamentul.

Pentru concurentii care nu s-au calificat in finala, vom gazdui si o varianta online a concursului in paralel cu finala de la Bucuresti! Aveti ocazia sa va comparati performanta cu cei care au ajuns in finala. ;) Nu se acorda premii participantilor online.

Studiati programul de desfasurare pentru mai multe informatii.

Discutii pe forum

remote contentConcurs organizat in parteneriat cu Adobe Romania si sprijinit de iRealSoft si Microsoft Romania.