Concurs de incalzire 2020

Din dor de concursuri de informatica, organizam o runda care, desi nu are o miza deosebita, are un scop nobil. In asteptarea rundelor "mai oficiale" pe care speram sa le vedem infaptuite cat mai curand, concursul de incalzire isi doreste sa trezeasca interesul si curiozitatea tuturor membrilor comunitatii. Problemele, pline de subtaskuri de dificultati variate, sunt alese in asa fel incat toti concurentii sa aiba ceva de invatat.

Multumiri si Concept

Runda se datoreaza lui Bogdan Petru Bodo171Bogdan Pop Bodo171 Pop, atat prin initiativa, cat si prin problemele propuse. Ii multumim si lui Bogdan bogdan10bosBogdan Sitaru bogdan10bos Sitaru pentru interventiile sale stiintifice.

Asa cum am promovat un concept cu ocazia Autumn WarmUp 2019 , dorim sa va propunem tuturor, si cu aceasta ocazie, sa va implicati in cresterea valorii comunitatii de informatica din Romania. Pentru inceput, va invitam sa scriem editoriale, mai ales la problemele care nu au unul.

Full Feedback

Feedback-ul este pe toate testele. Garantam ca veti primi feedback pana la finalul rundei doar pentru surse trimise in primele patru ore de concurs.

Punctare

Pentru fiecare problema, se va lua in considerare doar ultima sursa trimisa. Testele pot fi grupate sau nu, iar aceasta informatie nu apare in cadrul borderoului de evaluare, si se afla sau nu in enuntul problemei.

Solutii

Dupa ce se termina concursul, vei putea vedea solutiile problemelor aici.

Discutii pe forum

remote content