Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: OJI 2014  (Citit de 8356 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
a_h1926
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 317
Deconectat Deconectat

Mesaje: 385



Vezi Profilul
« : Martie 01, 2014, 07:25:10 »

Va doresc tuturor multa bafta la Olimpiada Judeteana de Informatica!
Memorat
CosminRusu
De-al casei
***

Karma: 77
Deconectat Deconectat

Mesaje: 104



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 01, 2014, 15:25:35 »

Felicitari tuturor participantilor si mult succes celor calificati in pregatirea pentru ONI  Winner 1st place.
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 01, 2014, 16:27:42 »

Poate posta cineva subiectele ?
Memorat
blackodd
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 01, 2014, 17:21:18 »

Felicitari celor care s-au calificat la ONI!
Fiind prima mea olimpiada de informatica ( clasa a IX-a ), se pare ca anul acesta ma multumesc doar cu prima mentiune.
Bafta in continuare!  Winner 1st place
Memorat
japjappedulap
Strain
*

Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 27



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 01, 2014, 19:31:37 »

Subiectele de la clasa a X-a:
http://postimg.org/image/nma708m59/
http://postimg.org/image/nasqnh5p9/
http://postimg.org/image/us1y2ov8d/
Ceva idei la problema triunghi?
Memorat
thewildnath
Strain


Karma: 9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 17



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 02, 2014, 00:39:27 »

Felicitari celor calificati si tuturor participantilor!  Thumb up


   

Ah, super Very Happy Pe noi nici nu ne-au lasat sa luam problemele.La 'triunghi' nu se specifica daca trebuie luate in calcul si triunghiurile degenerate sau nu si cred ca unii au pierdut din cauza aceasta. Aici cele degenerate nu erau considerate triunghiuri, deci multimea 1 1 2 era anti-triunghi de exemplu.
Nu sunt foarte sigur de solutia de 100, dar cred ca era un greedy asemanator cu Fibonacci.Avand un vector sortat V[], incercai sa inserezi un element pe pozitia i astfel incat sa fie mai mare sau egal cu V[ i-1 ]+V[ i-2 ] si mai mic sau egal decat V[ i+1 ]-V[ i ] pana ajungeai la K elemente.Mai trebuiau tratate cateva cazuri particulare.Eu am luat 80 pe ea pentru ca nu am pastrat minimul la punctul a) si am uitat si de un caz particular.  Brick wall  
M-am bazat pe ideea asta si datorita faptului ca al 46-lea termen Fibonacci e fix sub 2000000000. Smile
« Ultima modificare: Martie 02, 2014, 00:45:16 de către Nathan Wildenberg » Memorat
Dddarius95
Client obisnuit
**

Karma: 30
Deconectat Deconectat

Mesaje: 66



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 02, 2014, 10:01:57 »

 Felicitari tuturor pentru rezultatele de la OJI! Felicitari si comisiei. Subiectele  de la 11-12 au fost interesante .
Memorat
warrior98
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 03, 2014, 16:21:42 »

Salut, particip pentru prima oara la olimpiada de informatica, iar la OJI m-am calificat la baraj, puteti sa imi spuneti in ce consta acest baraj?
Memorat
Cristy94
De-al casei
***

Karma: 37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 03, 2014, 20:07:31 »

Salut, particip pentru prima oara la olimpiada de informatica, iar la OJI m-am calificat la baraj, puteti sa imi spuneti in ce consta acest baraj?

Barajul este organizat de judetul tau, o sa va adunati toti de la baraj intr-o sala cu calculatoare si o sa mai dati inca o proba asemanatoare cu OJI. Daca sunteti 3 la baraj si aveti 2 locuri libere atunci primii 2 de la aceasta proba o sa se califice.
Memorat
BaTDucK
Strain


Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 19



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 03, 2014, 20:11:10 »

Salut, particip pentru prima oara la olimpiada de informatica, iar la OJI m-am calificat la baraj, puteti sa imi spuneti in ce consta acest baraj?

Barajul este organizat de judetul tau, o sa va adunati toti de la baraj intr-o sala cu calculatoare si o sa mai dati inca o proba asemanatoare cu OJI. Daca sunteti 3 la baraj si aveti 2 locuri libere atunci primii 2 de la aceasta proba o sa se califice.

Timpul si numarul problemelor vor fii aceleasi ca si la OJI sa inteleg?
Memorat
warrior98
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 03, 2014, 20:33:25 »

Defapt toti cei cu punctaj de 30 sau > sau calificat, deci suntem 4.
Memorat
dianaionescu
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 04, 2014, 21:19:05 »

De fapt*
Memorat
Ionut228
Strain


Karma: -5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 7



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Martie 05, 2014, 13:12:30 »

Cand o sa puneti problemele in Arhiva de probleme?
Memorat
eudanip
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 307
Deconectat Deconectat

Mesaje: 702



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Martie 05, 2014, 18:29:10 »

Se pot oferi voluntari care sa le adauge. Infoarena ar avea nevoie si de suportul comunitatii. Smile
Memorat
Ionut228
Strain


Karma: -5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 7



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Martie 05, 2014, 19:03:47 »

Corect.

Le-as pune eu, dar nu stiu cum.
Memorat
florin.elfus
Strain
*

Karma: 109
Deconectat Deconectat

Mesaje: 43



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Martie 06, 2014, 20:38:31 »

Problemele o sa apara pe mindcoding.ro in curand (cel mai probabil inainte sa apara pe infoarena  Banana ). Acolo puteti sa le rezolvati si in alte limbaje, nu numai in C++ si Pascal  Whistle
Memorat
sabina09
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Martie 07, 2014, 08:56:21 »

Buna,

Am nevoie de o indicatie la problema ferma, OJI 2014. Nu stiu cum sa numerotez fiecare culoare. Multumesc.
Memorat
bogdanboboc97
Strain


Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 12



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Martie 07, 2014, 10:04:09 »

Buna,

Am nevoie de o indicatie la problema ferma, OJI 2014. Nu stiu cum sa numerotez fiecare culoare. Multumesc.

Eu am facut asa:

Cod:
...
int a[404][404],i,j,n,m;
char c;
...
int main()
{
fin>>n>>m;
for(i=1;i<=n;i++)
for(j=1;j<=m;j++)
{
fin>>c;
a[i][j]=c-'a'+1;
}
Memorat
Dddarius95
Client obisnuit
**

Karma: 30
Deconectat Deconectat

Mesaje: 66



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Martie 07, 2014, 18:27:32 »

Se pot oferi voluntari care sa le adauge. Infoarena ar avea nevoie si de suportul comunitatii. Smile

    Eu as pune daca as avea posibilitatea sa le incarc.   
    Sper sa le puna cineva cat mai curand. Ar fi frumos sa incarcati si  OJI 2014 si OJI 2013 Very Happy
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines