Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: as vrea sa scriu un articol nou  (Citit de 6373 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
thestick
Client obisnuit
**

Karma: -6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 68



Vezi Profilul WWW
« : Martie 11, 2006, 20:51:30 »

O sa fie un articol complet , anti-idiot[adica nu are cum sa nu iti mearga], comprehensiv [sper ca asa se scrie ] despre cum se instaleaza djgpp!
daca da , mail me [email protected]
Memorat

domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Martie 12, 2006, 01:09:05 »

Scrie aici sau da-mi un mail cu id-ul tau de pe site-urile devnet (nu de pe forum) si vei avea acces sa scrii articolul.
Memorat
thestick
Client obisnuit
**

Karma: -6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 68



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Martie 12, 2006, 01:11:10 »

acelasi peste tot;
thestick
Memorat

domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Martie 12, 2006, 02:26:58 »

Ti-am activat permisiunile. Cand vei intra pe info.devnet.ro vei gasi optiunea "Scrie un nou articol".
Memorat
thestick
Client obisnuit
**

Karma: -6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 68



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Martie 12, 2006, 18:53:49 »

Am scris articolul , cum il public ca sa il vada toata lumea?
sau trebuie ca un admin Cartman sa il aprobe?
eu il pot vedea dar altii nu! Articolu meu rulz Winner 1st place  Thumb up
Memorat

domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Martie 12, 2006, 20:06:58 »

Articolul a fost verificat, corectata si publicat. Smile
Memorat
thestick
Client obisnuit
**

Karma: -6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 68



Vezi Profilul WWW
:)
« Răspunde #6 : Martie 12, 2006, 20:10:10 »

Articolul meu a fost corectata Smile e clar.. sorry da nu mai am timp de gramatica... Smile
Memorat

azotlichid
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 50
Deconectat Deconectat

Mesaje: 260



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 12, 2006, 20:11:10 »

Eventual un spell-check...ar fi bine daca totusi ai schimba chestile de genul "deschideti`l", "vi`l", "intr`un" cu forma lor literara.
Memorat
thestick
Client obisnuit
**

Karma: -6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 68



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Martie 12, 2006, 20:12:30 »

damn..stiam eu ca ceva e in neregula
o sa corectez dupa ce termin concursul la usaco Smile
mai am o problema si is liber Smile
// later edit
gata si cu usaco.. clar  Boo hoo!
articolul e final..nu o sa mai am de modificat nimic la el.
foarte strict totusi cu atatea verificari; ce .. nu aveti incredere in mine ? poate mai scot vreo Silenced  prin articol Smile.
Poti sa validezi acum ,daca ai timp!
si , ala care mi` ai dat 1 , Thumb down cu tine!
Memorat

azotlichid
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 50
Deconectat Deconectat

Mesaje: 260



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 12, 2006, 22:20:33 »

E ok acum. L-am publicat si ti-am dat si nota  Tongue
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Iunie 06, 2006, 08:10:48 »

mi-am instalat si eu DJGPP, insa am o problema.

daca incerc sa schimb screen mode de la 80x25 nu imi mai merge. aveti idee ce as putea face?

ar putea fi din cauza monitorului?
« Ultima modificare: Iunie 06, 2006, 13:50:06 de către wefgef » Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Iunie 07, 2006, 14:51:19 »

pe ce OS?
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Iunie 07, 2006, 16:01:10 »

pe windows xp  Brick wall
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Iunie 07, 2006, 16:42:18 »

rhide in windows este mai prost pe alte screen modes decat 80x25; mie imi merge pe alt screen mode, dar cand fac debug, reinitializeaza modul grafic (imi face ecran negru, sta juma de secunda, revine) si este enervant
..ai putea sa inceri alta versiune de rhide!

nu cred ca e de la monitor decat daca monitorul nu suporta acel mod grafic (care cred ca este VESA)

in ce sens "nu mai merge"?
incearca si windowed mode (desi, rhide iarasi e prost, ca din cate am vazut nu stie sa faca debug in window mode; trece in full screen sau crashuieste Smile )
« Ultima modificare: Iunie 07, 2006, 16:44:46 de către svalentin » Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Iunie 07, 2006, 17:12:58 »

de exemplu daca fac un program care citeste 2 numere si apoi le afiseaza, il rulez, si nu imi dispare ecranul albastru. dar trebuie sa introduc cele doua numere, iar el le afiseaza. e o chestie dubioasa : eu pot sa vad ceea ce introduc si ceea ce afiseaza el ca "prin ceata". nu stiu cum sa explic exact.

windowed mode trece in full screen intr-adevar.

am incercat si alta versiune de rhide, acelasi efect.

altceva ptr windows care sa fie disponibil si la concursuri (ONI) nu stii?  Smile

p.s : daca incerc sa ies afara, nu pot. imi ramane ecranul gri orice as face.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #15 : Iunie 07, 2006, 18:47:14 »

... dar cand fac debug, reinitializeaza modul grafic (imi face ecran negru, sta juma de secunda, revine) si este enervant

din cmd.exe:
Cod:
mode con lines=25
rhide.bat
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Iunie 07, 2006, 21:45:43 »

... dar cand fac debug, reinitializeaza modul grafic (imi face ecran negru, sta juma de secunda, revine) si este enervant

din cmd.exe:
Cod:
mode con lines=25
rhide.bat

oau, cool, nu stiam de asta! Very Happy (deh, nu lucram prea mult in MS-DOS)
Thanks!  Thumb up
(lines=50, asta e modul care imi trebuie, dar m-am prins eu mai departe Wink )

dar winXp nu ar trebui sa se prinda el de ce mod are nevoie programul sau ceva de genul? (consola din xp oricum este mai desteapta, suportand si scroll.. asta ramanand pentru back-ward compatiblity.. nu?)


@wefgef
altceva.. hmm.. notepad? Smile
incearca ce a zis si wickedman, sa il fortezi intr-un mod cu "mode con lines=x" si apoi sa rulezi rhide si sa lucrezi cu el.. ai mai putea, daca ai la indemana, sa pui rhide pe winxp intr-o masina virtuala sa vezi cum se comporta in ea.. Asa o sa ai si windowed mode: full screen in windowed virtual machine Smile
Incearca si compatibility mode...
Daca nu lucrezi deloc cu screen IO, merge bine? (adica sa folosesti doar fisiere) Eventual incearca sa ii spui <mode con> si sa lucrezi doar cu fisiere..
« Ultima modificare: Iunie 07, 2006, 21:47:25 de către svalentin » Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines