Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: gnu c++ for windows  (Citit de 26157 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
thestick
Client obisnuit
**

Karma: -6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 68



Vezi Profilul WWW
« : Martie 09, 2006, 15:17:17 »

In caz ca nu ai rabdare sa citesti astea , tu fiind un fel de stie  -  tot  Cartman , si vrei sa ajungi la subiect viziteaza astea:
http://www.delorie.com/djgpp/
http://www.delorie.com/djgpp/zip-picker.html
http://setedit.sourceforge.net/
http://setedit.sourceforge.net/#rhide
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=32835
« Ultima modificare: Aprilie 03, 2006, 19:45:16 de către svalentin » Memorat

cristy
De-al casei
***

Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 136



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iunie 06, 2006, 22:09:21 »

eu tot nu ma descurc...pls...dati-mi careva un link de unde se da usor jos o varianta de c++... Brick wall
Memorat

... lipsa de inspiratie ...
Prostu
Nu mai tace
*****

Karma: 134
Deconectat Deconectat

Mesaje: 323



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iunie 07, 2006, 09:12:19 »

Daca tu cauti un IDE C++ pt Windows care foloseste GNU gcc si se instaleaza mai usor decat rhide, ai putea sa incerci Dev-cpp, http://www.bloodshed.net/devcpp.html.
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iunie 07, 2006, 13:45:01 »

Daca tu cauti un IDE C++ pt Windows care foloseste GNU gcc si se instaleaza mai usor decat rhide, ai putea sa incerci Dev-cpp, http://www.bloodshed.net/devcpp.html.

la unele concursuri insa (cum ar fi ONI 2006) nu ai la dispozitie dev-cpp Sad
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
cristy
De-al casei
***

Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 136



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iunie 07, 2006, 17:54:44 »

vreau un c++ klumea...usor de instalat...ce am si la oni...
Memorat

... lipsa de inspiratie ...
Coty
Nu mai tace
*****

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 235



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Iunie 07, 2006, 19:29:08 »

linux... are rhide, are g++ si gcc (rhide de linux merge bine de obicei la oni)
daca acasa nu va merge rhide sub linux sau nu merge cum vreti (cazul meu de exemplu), e foarte reusita si combinatia VIM (editor de texte, se invata relativ repede) / Pico / Emacs + g++/gcc + DDD (debugger)... editoarele si compilatoarele se instaleaza de cele mai multe ori automat, ddd este printre pachetele optionale la distributiile care se respecta

si sa nu ziceti ca "nu vreau linux ca nu stiu sa umblu in el", ca nu aveti nevoie decat de 3-4 comenzi stiute si in rest... sa stiti C++ Very Happy
Memorat
nivan
Vizitator
« Răspunde #6 : August 11, 2006, 18:17:11 »

 Eu nu am reusit sa instalez RHIDE-ul pe nimic... nici pe Windows , nici pe Linux.  Brick wall poate imi explica cineva ...... cum


  TOCMAI AM REUSIT SA INSTLEZ DJGPP.

 Da poate imi explica cineva pe linux cum d***u il instlez RHIDE ca ma chinui de luni de zile.
« Ultima modificare: August 11, 2006, 19:10:32 de către nivan » Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : August 11, 2006, 19:19:01 »

A postat acum ceva timp The Stick pachete binare de Rhide pt linux...
http://infoarena.devnet.ro/forum/index.php/topic,1129.0.html

Ai putea sa incerci sa-l compilezi singur... dar singurul linux pe care mi-a mers compilarea mie a fost Gentoo...
« Ultima modificare: August 11, 2006, 21:09:44 de către domino » Memorat
nivan
Vizitator
« Răspunde #8 : August 12, 2006, 16:26:03 »

 1) O sa incerc mersi.
 2) Rhide-ul de windows e la fel ca la de linux sau difera? Arata la fel si functioneaza la fel? sau difera mult.
Memorat
Coty
Nu mai tace
*****

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 235



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : August 14, 2006, 08:46:05 »

e la fel...
Memorat
nivan
Vizitator
« Răspunde #10 : August 14, 2006, 19:14:04 »

 ms.... mai am o intrebare:  Very Happy  dc nu imi merge F7 si nici F8 in Rhide.... adica ele merg sa trece pe primu rand si apoi sare pe "return 0". Mai clar.... sare peste tot programu' Smile
Memorat
Coty
Nu mai tace
*****

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 235



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #11 : August 14, 2006, 20:46:08 »

mie nu imi face chiar asa... dar mi se pare ca e o chestie generala din gdb ( nu stiu daca si rhide foloseste gdb... Whistle ) ca daca dai step fara sa pui un break-point, sare tot programul... incearca sa pui un break-point de unde vrei sa "veghezi" sursa Tongue Very Happy
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : August 14, 2006, 21:30:30 »

da, Rhide foloseste gdb sub linux... mie nu-mi sare sursa chiar daca n-am breakpoint... n-am avut absolut nici o problema cu el... imi merge mai prost pe windows decat pe linux de fapt Smile
Memorat
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : August 14, 2006, 23:49:40 »

Pot avea pe o partitie Windows XP iar pe cealalta Linux ?
Daca da, ce Linux sa caut si cum as putea face ? Stiu sa instalez Windows! Cer prea mult ?  Tongue
« Ultima modificare: August 15, 2006, 10:32:52 de către Marius » Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
Coty
Nu mai tace
*****

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 235



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #14 : August 15, 2006, 10:59:02 »

da, Rhide foloseste gdb sub linux... mie nu-mi sare sursa chiar daca n-am breakpoint... n-am avut absolut nici o problema cu el... imi merge mai prost pe windows decat pe linux de fapt Smile
nici mie nu imi face figuri sub linux, iar sub windows... parca se bloca la alt+tab si alte chestii d'astea... anyway...

Pot avea pe o partitie Windows XP iar pe cealalta Linux ?
Daca da, ce Linux sa caut si cum as putea face ? Stiu sa instalez Windows! Cer prea mult ?  Tongue
obligatoriu trebuie sa ai doua partitii Tongue ca  trebuie sa-l instalezi pe una cu ext3 / ext2 / reiserFS (file system-uri)... deci va fi nevoie sa faci format pe respectiva partitie... deci vei pierde datele de pe ea daca nu le copiezi Wink tu stii cum e mai bine pentru tine.
eu acasa am 5 partitii: 2 de windows , o a treia pe care am pus swap-ul de windows, una de linux si una de linux swap (ai nevoie neaparat de asta)... deci o sa cam partitionezi saracul hard...
anyway, devine offtopic... daca e fa un thread nou pentru instalare de linux. te sfatuiesc sa iti pui ubuntu (dar trebuie sa stii ce sa instalezi, ca singurel nu vine cu vreun pachet util la programare) sau suse (asta cere in schimb mai mult spatiu)... cauta pe http://distrowatch.com/ mai multe distro-uri si alege-l pe cel care ti se potriveste Wink
Memorat
nivan
Vizitator
« Răspunde #15 : August 15, 2006, 12:06:52 »

 Nu merge faza cu breakpoint
Memorat
nivan
Vizitator
« Răspunde #16 : August 15, 2006, 12:54:48 »

Nu merge faza cu breakpoint

Da nu mai conteaza k am reusit sa il instalez pe Linux ... unde merge totul perfect  Yahoo!   deci nu mai conteaza ca nu imi merge F7 in DJGPP  Very Happy
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines