Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Ksecv3  (Citit de 3987 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
eudanip
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 307
Deconectat Deconectat

Mesaje: 695



Vezi Profilul
« : Martie 10, 2013, 13:54:24 »

Aici se pot pune întrebări legate de problema Ksecv3 de la Runda 3 a concursului .com 2012

Timpul alocat întrebărilor este de 1 ora dupa inceperea concursului. Întrebările vor fi formulate astfel încât să se poată răspunde cu DA sau NU. În caz contrar sau în cazul în care întrebarea își găsește răspuns în enunțul problemei, răspunsul va fi FARA COMENTARII.
Memorat
Cristy94
De-al casei
***

Karma: 37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 10, 2013, 14:03:23 »

Deci daca are solutie atunci mereu ultima cifra afisata va fi N? (ultima subsecventa se termina in ultima pozitie a sirului)
Memorat
eudanip
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 307
Deconectat Deconectat

Mesaje: 695



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 10, 2013, 14:04:40 »

DA
Memorat
scipianus
Nu mai tace
*****

Karma: 129
Deconectat Deconectat

Mesaje: 345



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 10, 2013, 14:15:06 »

Daca folosim la citire ifstream si afisarea cu printf,riscam sa luam MLE (pe testul 7 nu am)? Stiu ca prin arhiva la problemele cu 640kb limita de memorie daca foloseam ifstream si ofstream luam MLE.
Memorat
SebiSebi
Nu mai tace
*****

Karma: 76
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 10, 2013, 14:16:58 »

Sirul este circular?
Prima subsecventa incepe mereu pe pozitia 1?
Memorat
eudanip
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 307
Deconectat Deconectat

Mesaje: 695



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 10, 2013, 14:20:46 »

Ciprian:In mod normal nu ar trebui. E ca si cum limita de timp ar fi stransa si tu folosesti streamuri: nu ar trebui sa iei TLE dar daca folosesti e posibil sa ai ghinion. In mod normal nu ar trebui. Smile

LE: Da de ce ai face asta?

 Sirul NU este circular.
Memorat
CosminRusu
De-al casei
***

Karma: 77
Deconectat Deconectat

Mesaje: 104



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 10, 2013, 16:22:58 »

Ce insemna "Killed by signal 8(SIGFPE)" ?
L.E. Las-o balta, am reusit  Yahoo!.
« Ultima modificare: Martie 10, 2013, 16:41:44 de către Cosmin Rusu » Memorat
Cristy94
De-al casei
***

Karma: 37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 10, 2013, 21:39:59 »

Pe asta a mai rezolvat-o cineva declarand un vector de Nmax/2 (50 001) ? Asa intra in sub 70ms Confused http://infoarena.ro/job_detail/910601
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 10, 2013, 21:57:38 »

Se putea fara niciun vector.
Memorat
Cristy94
De-al casei
***

Karma: 37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 10, 2013, 22:05:28 »

Se putea fara niciun vector.

Da ia de 2x timpu pe care il ia cu vector de 50k Confused Nu ca ar conta, eram doar curios Smile
Memorat
eudanip
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 307
Deconectat Deconectat

Mesaje: 695



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 11, 2013, 11:52:58 »

Vroiam ca lumea sa citeasca de mai multe ori din fisier. Cred ca tebuia sa pun limita de memorie mai mica da asta e.
Memorat
NicuCJ
Strain
*

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 44



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 11, 2013, 11:57:08 »

Se putea fara niciun vector.

Da ia de 2x timpu pe care il ia cu vector de 50k Confused Nu ca ar conta, eram doar curios Smile
Cu stream-uri fara vectori ia cu 14 ms mai mult doar Very Happy
Memorat
Cristy94
De-al casei
***

Karma: 37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Martie 11, 2013, 14:41:18 »

Vroiam ca lumea sa citeasca de mai multe ori din fisier. Cred ca tebuia sa pun limita de memorie mai mica da asta e.

Oricum si asa trebuia citit de 2x din fisier si ideea de rezolvare e aceeasi. Very Happy
Memorat
vladtarniceru
De-al casei
***

Karma: 81
Deconectat Deconectat

Mesaje: 145



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Martie 11, 2013, 15:42:20 »

Vroiam ca lumea sa citeasca de mai multe ori din fisier. Cred ca tebuia sa pun limita de memorie mai mica da asta e.
Eu am 400 kb, si am declarat doar 2 fisiere si vreo 5 variabile...
Totusi, am asa multa memorie din cauza ca pun headere la gramada, de care nici macar nu am nevoie.
Am scos acum 240 kb...
Totusi, imi explica cineva va rog de ce evaluatorul de pe infoarena (si am vazut ca si la concursuri) ia atata memorie de la headere?
Adica, pe codeforces de exemplu nu stiu sa fie asa (am vazut oameni care-si puneau toate headerele posibile si aveau memorie folosita foarte mica, gen sursa asta http://ideone.com/LwfbPu , la problema 280A - are memorie 0 kb (cam cat ar trebui pentru o functie si 3 variabile - http://www.codeforces.com/submissions/rng_58 ))
Memorat
Cristy94
De-al casei
***

Karma: 37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Martie 11, 2013, 16:49:55 »

Vroiam ca lumea sa citeasca de mai multe ori din fisier. Cred ca tebuia sa pun limita de memorie mai mica da asta e.
Eu am 400 kb, si am declarat doar 2 fisiere si vreo 5 variabile...
Totusi, am asa multa memorie din cauza ca pun headere la gramada, de care nici macar nu am nevoie.
Am scos acum 240 kb...
Totusi, imi explica cineva va rog de ce evaluatorul de pe infoarena (si am vazut ca si la concursuri) ia atata memorie de la headere?
Adica, pe codeforces de exemplu nu stiu sa fie asa (am vazut oameni care-si puneau toate headerele posibile si aveau memorie folosita foarte mica, gen sursa asta http://ideone.com/LwfbPu , la problema 280A - are memorie 0 kb (cam cat ar trebui pentru o functie si 3 variabile - http://www.codeforces.com/submissions/rng_58 ))

Daca pui headere si nu folosesti nu ocupa absolut nimica Smile. Si din headere se includ doar functiile care le folosesti. (eu asa stiam).

Si la mine am calculat si trebuia sa am ~400kb memorie si dadea MLE.
Memorat
vladtarniceru
De-al casei
***

Karma: 81
Deconectat Deconectat

Mesaje: 145



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Martie 11, 2013, 18:52:17 »

Pai eu am trimis 2 surse, prima are headerele puse si are 400 kb, a2-a e identica (inafara de headerele pe care le-am sters) si are 240 Neutral
Memorat
Cristy94
De-al casei
***

Karma: 37
Deconectat Deconectat

Mesaje: 128



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Martie 11, 2013, 21:57:58 »

Pai eu am trimis 2 surse, prima are headerele puse si are 400 kb, a2-a e identica (inafara de headerele pe care le-am sters) si are 240 Neutral

Ciudat, nu stiu, inseamna ca m-au mintit la facultate Smile)
Memorat
vladtarniceru
De-al casei
***

Karma: 81
Deconectat Deconectat

Mesaje: 145



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Martie 11, 2013, 22:06:36 »

Nu stiu daca te-au mintit neaparat Smile)
Ideea e ca pe unele compilatoare (sau platforme) headerele nu ocupa memorie in plus. Dar aici (si la alte concursuri din Romania) am observat chestia asta... si na, cautam si eu o explicatie Very Happy
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines