Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: INTERVALE 2-nu inteleg de ce nu imi da 40 p si imi da 0  (Citit de 1555 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
andreeainfo_d
Strain


Karma: -29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 11



Vezi Profilul
« : Septembrie 10, 2012, 10:17:14 »

Am facut un program mai ineficient la problema intervale2 din arhiva monthly dar nu inteleg ce are Think.....imi scrie punctaj per test 10 la 4 din teste si in mod normal ar trebui sa iau 40 de puncte Read This! dar eu iau 0! Brick wall Fighting
De ce?Huh
Intrati si pe http://infoarena.ro/job_detail/785959 pentru a vedea borderoul de evaluare.
Si sursa mea este urmatoarea:

Cod:
using namespace std;
#include<stdio.h>
int n,a[100001],p,i,j,k;
int main()
{
freopen("intervale2.in","r",stdin);
freopen("intervale2.out","w",stdout);
scanf("%d",&n);
for(i=1;i<=n;i++)
{
scanf("%d",&a[i]);
}
for(i=1;i<=n;i++)
{
k=0;
scanf("%d",&p);
for(j=p;j<=i;j++)
{
if(a[j]>a[i])k++;
}
printf("%d ",k);
}
printf("\n");
return 0;
}


Multumesc anticipat! Ok

Editat de admin:
1. Intrebarile legate de o problema se posteaza in topicul problemei
2. Cand postezi cod / fragmente de cod pe forum trebuie sa folosesti tag-ul code
« Ultima modificare: Septembrie 10, 2012, 12:03:32 de către Mihai-Alexandru Dusmanu » Memorat
tzipleatud
De-al casei
***

Karma: 104
Deconectat Deconectat

Mesaje: 117



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Septembrie 10, 2012, 10:24:03 »

In primul rand intrebarile astea trebuie postate pe topicul problemei, ti s-a mai zis asta. Legat de intrebarea ta, problemele de pe arhiva Monthly au testele grupate, adica ori iei OK pe toate si ai 100 puncte, ori primesti 0 puncte.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines