Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Intrebare  (Citit de 2949 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
diac_paul
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 210



Vezi Profilul
« : Ianuarie 22, 2006, 09:00:27 »

Cum functioneaza evaluatorul din timpul concursului, daca trimit mai multe surse? Se pastreaza pe site o singura sursa, sau toate sursele trimise?
De exemplu daca trimit o sursa care nu face decat "fprintf(fout,"fkjwehf"); apoi trimit o sursa de 100 puncte, in monitorul de evaluare vor aparea doua submisii. Ce punctaje voi lua? 0 si 100    sau   100 si 100?
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Ianuarie 22, 2006, 10:12:24 »

Se pastreaza doar ultima sursa trimisa si va fi corectata de mai multe ori aceeasi sursa, deci vei lua 100 si 100... Am trimis la un moment dat o sursa gresita si apoi una buna si am luat de 2 ori 90 pct.
Memorat
Coty
Nu mai tace
*****

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 235



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Ianuarie 22, 2006, 13:40:07 »

pe de alta parte, ce punctaj se ia in considerare? cel maxim sau ultimul obtinut?

ai sa razi, dar sunt surse pe care le-am  trimis de doua ori si o data luam SIGKILL si a doua oara mergea, fara sa o modific, sau cand aveam 3 TLE-uri, o mai trimiteam o data si mergea perfect... deci cum se ia punctajul?
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Ianuarie 22, 2006, 13:41:54 »

Memorat
Coty
Nu mai tace
*****

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 235



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Ianuarie 22, 2006, 13:45:07 »

sursa de la runda asta pentru numarare triunghiuri scrisa in C de exemplu... parca nu luam SIGKILL ci Invalid Memory Reference. adica: am trimis o data si am luat 100, am trimis-o pe aia de pascal si am luat 85, si ca sa ramana punctaju de 100 am retrimis-o pe aia de C... si ce sa vad, 0 puncte... Shocked si o mai trimit o data si merge... daca vrei ti-o trimit sau o pun aici, ca mare lucru nu e de capul ei...

PS: nu prea stiu C deci poate fi un lucru normal
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Ianuarie 22, 2006, 14:27:25 »

Memorat
Coty
Nu mai tace
*****

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 235



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Ianuarie 22, 2006, 15:51:09 »

nu... mai e o chestie, desi FOARTE improbabila... am o problema eu cu browserul, sau mai exact cu uploadul surselor... se mai trimit chestii oarecum gresit, de ex runda trecuta mi-a trimis niste surse goale, runda asta mi-a trimis sursele de pascal in loc de cele de C (zic in timpul concursului) deci poate fi ceva ciudat...

aaa, stai ca acu inteleg: daca trimit o sursa de C si apoi una de pascal... el o ia pe aia de pascal si o compileaza cand pentru C cand pentru Pascal, depinde de compilatorul selectat in momentul uploadului... Brick wall

mda, totusi, de la ce sa fie rezultatul ala? ca nu de la upload prost, daca se modifica sursa nu se modifica "inteligent", a.i. sa mai compileze...  Don't get it
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #7 : Ianuarie 22, 2006, 20:29:35 »

Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines