Pagini: [1] 2   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Răspuns: 024 Deque  (Citit de 8702 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
cristi8
Vizitator
« : Decembrie 19, 2005, 16:41:57 »

deque e defapt o coada ?

imi ziceti si mie o lista cu problemele pe care le-ati intalnit si se rezolva cu "deque" ? si (dupa voi) care e gradul de dificultate (nu mai stiu/usor/mediu/greu/foarte greu)
Memorat
greco
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Decembrie 19, 2005, 19:21:42 »

deque = double ended queue, este o lista la care adaugarile si stergerile se fac doar la capete.

Secventa
Secventa 3
Ferma
Trans
Balans
Struti

din cele pe care mi le aduc aminte acum.
Memorat

Jump in the cockpit and start up the engines
Remove all the wheelblocks there's no time to waste
Gathering speed as we head down the runway
Gotta get airborne before it's too late.
silviug
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Decembrie 23, 2005, 15:39:21 »

Un articol cu dequeue ar fi tare! Smile Poate dupa Craciun.
Memorat

"Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold." [Bob Marley - Jamaican reggae musician & singer (1945 - 1981)]
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Decembrie 26, 2005, 19:42:21 »

Poate bag eu ceva in ginfo despre probleme cu subsecvente in general si de deque cateva.
Memorat
vladcyb1
Vorbaret

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Decembrie 26, 2005, 21:35:59 »

Ginfo nu se gaseste la chioscul de ziare in general ? Am luat toate tarabele de ziare pana la scoala si cand intrebam de Ginfo..imi ziceau..nu am auzit de ea...poate vrei Gazeta Sporturilor ?  Mad
Memorat

Vlad Berteanu
filipb
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Decembrie 27, 2005, 10:53:56 »

Nu cred k se gaseste la tarabe. Nici gazeta de mate nu se gaseste, care e mai veche decat GInfo. Deh, nivelu' de cultura al fiecaruia. Ca sincer, 99.9% din romani prefera sa citeasca despre nulitati in Gazeta Sporturilor si ce magarii au mai facut unii/altii.. restul 0.01% ar trebui sa plece din tara Dance
Memorat
greco
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Decembrie 27, 2005, 14:19:06 »

Tare Gazeta Sporturilor, mi-o cumpar zilnic.
Memorat

VladS
Vizitator
« Răspunde #7 : Decembrie 27, 2005, 15:30:09 »

Citat
Ginfo nu se gaseste la chioscul de ziare in general ?

Eu am gasit-o in gara. Incearca acolo. (pe bune). Am luat intr-o zi toate chioscurile astea de ziare si toti ziceau ca nu tin asa ceva. Si am intrebat la misto la unu din gara, si, surpriza, aveau. Acuma mi-o iau de acolo.
Memorat
greco
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Decembrie 27, 2005, 16:46:26 »

Au din cand in cand la pasaj la Universitate. De acolo am cumparat nr. pe noiembrie.
Memorat

Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Decembrie 27, 2005, 18:10:11 »

Intrebari de astea au loc pe forumul ginfo ... politica editurii Agora este orientata inspre abonamente si nu chioscuri de ziare.
Memorat
Marius
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 16, 2006, 14:09:50 »

Citat din mesajul lui: silviug
Un articol cu dequeue ar fi tare! Smile Poate dupa Craciun.

A cam trecut Craciunul! Ar fi foarte util pentru multe persoane si mai ales... o fapta buna! Deci ce zici ? Smile
Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 16, 2006, 19:32:01 »

In numarul de pe februarie al ginfo este un articol cu probleme cu secvente ce trateaza destul de in detaliu tema asta.
Memorat
Marius
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Martie 16, 2006, 20:00:37 »

Scuze Cosmin, dar nu am numarul din februarie al revistei ca sa vad! De aceeasi problema ma lovesc si eu: nu am de unde sa o cumpar! Thumb down
Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Martie 16, 2006, 20:48:37 »

Dupa cum am zis si mai sus: iti faci abonament!
Memorat
cristi8
Vizitator
« Răspunde #14 : Martie 16, 2006, 20:48:41 »

nici eu nu am (bani de) GInfo (nu-mi spuneti iar ca nu e un pret mare).
ar fi utila si publicarea unui articol (daca vreti, acelasi) despre chestia asta
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Martie 16, 2006, 20:53:22 »

Ma parca suntem saraci lipiti si nu avem 40 de mii pe luna sau cat costa gazeta ... las-o naibii
Memorat
cristi8
Vizitator
« Răspunde #16 : Martie 16, 2006, 20:58:16 »

sarac lipit nu sunt, dar nici bine nu stau cu banii. si am niste numere mai vechi (vreo 6-7) de GInfo, si nu am gasit nimic care sa fie f interesant. si cum deja am atata informatie gratuita si uneori mai interesanta pe net (de nu am timp sa citesc tot ce vad misto), prefer sa fac altceva cu acei 40 de mii.
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Martie 16, 2006, 21:05:28 »

Atunci afirmatia asta mi se pare putin ipocrita
Citat
ar fi utila si publicarea unui articol (daca vreti, acelasi) despre chestia asta

Deja a muncit un om si tu mai vrei sa se chinuie unu sa scrie pt ca tie iti plac chestiile gratis ...
Memorat
greco
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Martie 16, 2006, 21:14:12 »

Nu te obliga nimeni sa cumperi Ginfo... E o revista scoasa in conditii foarte grele, cu articole care te pot interesa sau nu. Mie mi s-au parut interesante si "teorema chineza a resturilor" si "2sat" si "siruri de sufixe" si multe alte chestii aparute in ultimele numere. Ei au luat decizia de a nu publica nimic online - ii poate condamna cineva pentru asta ? Evident ca nu.

Te cred.. 40.000 poate reprezenta o suma mare, dar dupa cum singur spui, "preferi sa ii cheltuiesti pe alte chestii". Deci, cu alte cuvinte, consideri ca Ginfo nu face cei 40.000. Asa ca de ce sa ne mai plangem ?

Pentru cei care se plang ca nu se gaseste... daca sunteti din Bucuresti gasiti fiecare numar cu siguranta la Libraria Mihai Eminescu de langa Kenvelo Universitate si in pasaj la Universitate. E destul de central, usor de ajuns acolo... ma indoiesc ca nu treceti o data pe luna pe la Universitate.
Memorat

cristi8
Vizitator
« Răspunde #19 : Martie 16, 2006, 21:16:06 »

pt Cosmin:
nu te mai ataca (se vede), nu am nimic cu nimeni.
sunt ipocrit ca sustin ideea scriereii unui articol ? sau macar a publicarii unui articol deja existent in revista (asta daca se poate, bine-nteles. nu cunosc principiile GInfo). nu am dat ordine sau ceva.. daca se ofera cineva sa scrie, ar face o comunitate fericita.

si eu cand pot sa ajut pe cineva o fac [cei care mi-au cerut pe privat ceva stiu ca nu spun prostii]. si DA, consider ca sunt bestiale "chestiile gratis"
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Martie 16, 2006, 21:21:50 »

Uiti ca timpul tuturor persoanelor e important si nu trebuie sa fim redundanti pentru ca cristi e fumator sa zicem si nu are chef sa cumpere un numar din ginfo, poate multi care sunt interesati de deque nu sunt fumatori si isi permit Smile. Ginfo apare in conditii grele si cred ca o parte a vinei a fost faptul ca a fost publicata online. Publicarea online in unele tari e benefica pentru ca ajuta la mai mult feedback si oricum oamenii cand vor sa studieze cumpara cartea/revista pentru ca e mult mai comod sa o citesti, in romania nu se prea aplica pentru ca romanu prefera sa isi ia un pachet de tigari in plus luna respectiva decat sa cumpere revista.
Cat despre ajutatul pe gratis ... nu stiu ce ai vrut sa sustii cu chestia aia, nu ma gandeam ca ceri o taxa daca te intreaba cineva ceva.
Memorat
wefgef
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

razboinicu' luminii

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Martie 17, 2006, 02:16:19 »

ultimele numere din ginfo sunt f interesante, nu se compara cu cele mai vechi. cineva munceste din greu sa scrie articolele alea. si tocmai din cauza celor care se asteapta sa o gaseasca pe net ( cum eram si eu Tongue ) e posibil sa dea faliment revista.

legat de pret.. costa mai mult sa o tragi la xerox decat sa o cumperi. asta spune multe. nu cred ca este cineva atat de sarac incat sa nu isi permita sa dea 40.000 pe luna. si conexiunea le internet costa, nu? si presupun ca mai mult de 40.000.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #22 : Martie 17, 2006, 09:52:34 »

Citat din mesajul lui: wefgef
ultimele numere din ginfo sunt f interesante, nu se compara cu cele mai vechi. cineva munceste din greu sa scrie articolele alea.

Acel cineva este Cosmin Negruseri, care merita toata aprecierea noastra pentru efortul care il depune pentru revista si concurs!  Applause Good job!  Ok
Memorat
azotlichid
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Martie 17, 2006, 19:25:51 »

si trebuie sa apreciem ca de cand publica articole in GInfo calitatea revistei a crescut enorm  Peace
Memorat
Tabara Mihai
Vizitator
« Răspunde #24 : Aprilie 19, 2006, 17:52:26 »

daca sunt persoane care nu au bani sa cumpere revista ...e ok si asa....care e problema? ....nu au ...nu au.asta e!
Dar pot sa puna doi bani si o citesc pe rand.........( e si asta o solutie..nu?)
Memorat
Pagini: [1] 2   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: