Pagini: [1] 2   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 000 Paranteze2  (Citit de 31507 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« : Februarie 21, 2012, 14:35:48 »

Aici puteţi discuta despre problema Paranteze2.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
VisuianMihai
De-al casei
***

Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 21, 2012, 19:11:38 »

Am WA pe ultimul test si nu stiu de ce
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 21, 2012, 20:01:21 »

Baga long long Smile
Memorat
scipianus
Nu mai tace
*****

Karma: 129
Deconectat Deconectat

Mesaje: 345



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 21, 2012, 20:01:53 »

Am WA pe ultimul test si nu stiu de ce


Ai luat in calcul si faptul ca sirul nu este neaparat parantezat corect? Adica este posibil ca la un moment dat sa gasesti in sir o ')' care sa nu aiba o '(' pereche anterior  Thumb up
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Februarie 21, 2012, 20:02:38 »

Cel mai probabil e un test mare. Incearca sa-ti generezi un test cu 500.000 de grupuri gen "()" si vezi daca iti da n(n+1)/2. Sau tot felul de teste ce iti trec prin cap. ")))...((("
Memorat
blue_phoenix
Client obisnuit
**

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 57



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 03, 2012, 16:48:01 »

eu nu inteleg o chestie legata de memorie: am la dispozitie 16384kB=16384*1024B
eu folosesc 3 vectori de int-uri si unul de char-uri: 16384*1024>1000000(3*4+1) . totusi mie imi da segmentation fault (pe calculatorul meu la fel: cand definesc nmax=1000 sau ceva mic, merge). are cineva vreo idee de la ce poate fi? nu cred ca algoritmul e de vina, l-am comentat si am lasat doar declaratiile, si tot nu merge
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 03, 2012, 19:03:45 »

E din cauza ca declari vectorii in functia main, deci pe stiva. Stiva are limita de 8 Mb. Probabil daca declari variabilele global va merge.

Nu este o practica grozava asta cu declaratul global vectorilor/matricilor, dar este necesara la probleme de olimpiada unde limita de memorie conteaza destul de mult.
Memorat

Am zis Mr. Green
blue_phoenix
Client obisnuit
**

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 57



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 04, 2012, 01:18:51 »

da, de aici era Aha. mersi de ajutor!
Memorat
atatomir
Strain
*

Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 25



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Decembrie 18, 2012, 22:04:28 »

CIne a mai lucran in pascal? mie imi da TLE  doar din citirea simpla a caracterelor ? (la 4 teste) care poate fi problema?
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Decembrie 18, 2012, 23:03:51 »

Trebuie sa citesti toate caracterele deodata. Daca le citesti pe rand, e mult mai incet.
Memorat
atatomir
Strain
*

Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 25



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Decembrie 19, 2012, 15:04:30 »

Am incercat si cu ANSISTRING  si imi da dupa o simpla citire TLE (la ultimele 4 teste).
Oricum multumesc!

Mai ai vreo idee ce ar putea fi?
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Decembrie 19, 2012, 18:13:13 »

Nu stiu ce sa zic. Organizatorii de obicei nu se gandesc la pascalisti, deci s-a putea sa nu fie posibil sa intre in timp o solutie in Pascal. Daca vrei sa te pui serios pe treaba primul pas ar fi sa treci pe C.
Memorat
superman_01
Client obisnuit
**

Karma: 14
Deconectat Deconectat

Mesaje: 52



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Ianuarie 28, 2013, 00:36:02 »

ce are ultimul test? ](*,)ma tot chinui si tot WA...
Memorat
Al3ks1002
Strain


Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Ianuarie 28, 2013, 23:29:33 »

Incearca sa pui solutia pe long long. Mie asa mi-a mers ultimul test. Bafta !
Memorat
superman_01
Client obisnuit
**

Karma: 14
Deconectat Deconectat

Mesaje: 52



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Ianuarie 29, 2013, 22:53:10 »

nu stiu ce sa zic..la mine nu a fost asta  problema  Very Happy....daca pun long long mai pica cateva teste...desi am trimis o sursa exact ca si aia de la raspunsuri si ia tot 90...adica WA pe ultimul Annoyed
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Ianuarie 29, 2013, 23:18:32 »

Te-ai incurcat in schimbari. Am luat 100 modificand in prima ta sursa trimisa "%lld" in loc de "%ld".
Memorat
superman_01
Client obisnuit
**

Karma: 14
Deconectat Deconectat

Mesaje: 52



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Ianuarie 30, 2013, 09:18:06 »

http://infoarena.ro/job_detail/867401?action=view-source ..uite aici am facut cum zici tu...si nu mi-a iesit se poate sa nu fi inteles eu bine ce zici dar...
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Ianuarie 30, 2013, 14:08:48 »

Pai ai schimbat si alte chestii in sursa aia. De exemplu, "i+1" in loc de "i+2" si poate sunt si altele.
Memorat
superman_01
Client obisnuit
**

Karma: 14
Deconectat Deconectat

Mesaje: 52



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Ianuarie 30, 2013, 14:16:26 »

gata Yahoo!....mi-a iesit....
Memorat
popa_marcel
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Martie 25, 2013, 17:42:42 »

un hint va rog? eu am incercat sa notez cu + si - dar nu prea imi iese :p
Memorat
repp4radu
Nu mai tace
*****

Karma: 118
Deconectat Deconectat

Mesaje: 204



Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Martie 25, 2013, 19:52:09 »

Hint: vezi pentru fiecare paranteza deschisa unde e paranteza inchisa corespunzatoare.
Memorat
mvcl3
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 22



Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Iunie 27, 2013, 13:53:13 »

imi zice si mie cineva de ce imi da eroare la compilare...la mine pe pc merge ok  Cry
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Iunie 27, 2013, 14:32:45 »

Probabil ca ti-ai dat seama intre timp ca eroarea se trage de la vectorul next. In versiunile recente de g++ a aparut o functie next intr-unul din header-ele pe care le incluzi, iar compilatorul nu iti permite sa definesti variabile cu acelasi nume.
Memorat

Am zis Mr. Green
fluture.godlike
Strain
*

Karma: -6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Martie 27, 2014, 08:35:07 »

Se garanteaza ca inputul este o parantezare corecta?
« Ultima modificare: Aprilie 03, 2017, 12:20:08 de către Gafton Mihnea Alexandru » Memorat
AlexandruValeanu
Vorbaret
****

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 167



Vezi Profilul
« Răspunde #24 : Martie 27, 2014, 16:53:03 »

Nu.
Memorat
Pagini: [1] 2   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines