Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 149 Soldati  (Citit de 4174 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« : Decembrie 12, 2005, 00:18:00 »

Aici puteţi discuta despre problema Soldati.
Memorat
vladcyb1
Vorbaret
****

Karma: 33
Deconectat Deconectat

Mesaje: 166



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 25, 2006, 16:49:56 »

 Very Happy N-am nici o idee...  Cine are o solutie buna as vrea sa mi dea un hint ceva...  Aha     
Memorat

Vlad Berteanu
greco
Nu mai tace
*****

Karma: 144
Deconectat Deconectat

Mesaje: 434



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 25, 2006, 21:27:45 »

Considera doar sagetile care arata intr-o parte (dreapta sa zicem), si considera ca in locul celorlaltor sageti ai casute goale. La fiecare pas, fiecare sageata merge la dreapta daca e gol locul. Poti sa iti faci o dinamica care sa iti spuna cand ajunge cea mai din stanga sageata ?
Memorat

Jump in the cockpit and start up the engines
Remove all the wheelblocks there's no time to waste
Gathering speed as we head down the runway
Gotta get airborne before it's too late.
tm_radu
De-al casei
***

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 140



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Octombrie 02, 2006, 20:53:49 »

Mi-ar putea zice si mie cineva cum ar merge dinamica aceea (cand ajunge cea mai din stanga sageata)?
« Ultima modificare: Octombrie 22, 2006, 18:26:08 de către tm_radu » Memorat

Daca nu merge o preblema, depaneaz-o, si abia apoi arunci calculatoru pe geam
tm_radu
De-al casei
***

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 140



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Octombrie 22, 2006, 18:25:55 »

cum merge dinamica la problema asta?
Memorat

Daca nu merge o preblema, depaneaz-o, si abia apoi arunci calculatoru pe geam
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Octombrie 22, 2006, 21:56:36 »

Solutia e in O(N). Vezi cat timp sta pe loc o sageata.
Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
tm_radu
De-al casei
***

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 140



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Octombrie 23, 2006, 18:39:35 »

Mi-a iesit pana la urma Smile
Memorat

Daca nu merge o preblema, depaneaz-o, si abia apoi arunci calculatoru pe geam
andrei-alpha
Client obisnuit
**

Karma: 103
Deconectat Deconectat

Mesaje: 91



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 11, 2008, 14:05:19 »

 Are cineva vreo idee la ce gresesc de nu pot sa iau mai mult de 20 pt  Brick wall ] (*,)
Am incercat tot felul de teste si imi da bine dar totusi iau 8 WA.

 Eu am parcusr vectorul si dupa ce gaseam o sageata orientata dreapta (  care le-am marcat  cu 1)
numaram cate sageti orientate stanga ( marcate cu 0)  si   adaugam pentru fiecare grupa de unu cu mai multe elemente adaugam numarul de 1 din ea  -1. daca intalneam din nou un 0.
In for mergeam pana la l (lungimea sirului )
 
Cod:
scanf("%s", &v);
l=strlen(v);
v[l]=1; v[l+1]=1;
for(j=0;j<l;++j)
{ if(v[j]==62) v[j]=1;
if(v[j]==60) v[j]=0;}
rez=0;
g=0;
nr=0;
for(j=0;j<l;++j)
{
if(v[j])
g=1;
if(g)
{
if(v[j] && v[j-1])
++nr;
if(!v[j])
{++rez; rez+=nr; nr=0;}
}
}
printf("%d\n",rez);

Editat de admin: Pentru a scrie cod, trebuie sa incadrezi sursa pe care o postezi intre cele doua taguri Smile
« Ultima modificare: Martie 11, 2008, 14:13:33 de către Andrei Grigorean » Memorat
bogdanhm999
Strain
*

Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 26



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 11, 2008, 18:02:16 »

dar pe care teste ai luat ?
k si eu am faut cam la fel si am luat pe 3 si 4  restu WA
Memorat
andrei-alpha
Client obisnuit
**

Karma: 103
Deconectat Deconectat

Mesaje: 91



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 11, 2008, 22:02:57 »

da tot pe 3 si 4 OK si in rest WA
Nustu ce am gresit imi poate spune cineva .
                              multumesc
Memorat
savim
Nu mai tace
*****

Karma: 194
Deconectat Deconectat

Mesaje: 333



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 13, 2008, 18:20:06 »

Daca faci cu programare dinamica, si o codezi corect, ar trebui sa nu ai probleme.
Memorat
Robytzza
De-al casei
***

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 13, 2008, 19:51:11 »

cat va da pentru
1

Cod:
<><><>>>>>><<<<>>><><><><<<<<<<>>><<>><><>><>>><<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<><><>>>>>>>><>>><
mie imi da 71 ..voua cat va da?

Editat de moderator: Folositi tag-ul code pentru teste (mai ales pentru cele lungi/late)!
« Ultima modificare: Martie 14, 2008, 00:25:15 de către Paul-Dan Baltescu » Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Martie 13, 2008, 20:01:23 »

57
Memorat
Alexa_ioana_14
Strain
*

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 37



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Septembrie 01, 2009, 19:20:31 »

Daca am o secventa de '<<<<<...'care incepe pe o pozitie pozf (pozf!=0) atunci primul'<' din secventa nu se va mai putea muta la stanga dupa pozf-nr+1 pasi (unde nr reprezinta numatul de '<' pana pe pozitia pozf inclusiv). Celelalte ajung la o diferenta de un timp fiecare.
Deci daca retin ultima secventa de '<<..' din sir, nu pot sa calculez dupa formula pozf-(nr-(poz-pozf))+1+poz-pozf?
poz=pozitia ultimului element din ultima secventa de '<<..'
de exemplu daca am sirul:>><<< , poz=4, pozf=2; nr=3
Iau Wa pe 9 teste, dar pe toate exeplele mele da bine (inclusiv pe cel de pe forum)  Brick wall.
Are cineva un contra-exemplu? Va rog!
Multumesc anticipat!
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Martie 21, 2010, 17:43:50 »

Testele de la această problemă conţineau caractere invalide la sfârşitul testelor. Problema a fost reevaluată, însă nu ar trebui să se schimbe niciun scor.
« Ultima modificare: Martie 21, 2010, 17:49:00 de către Bogdan-Cristian Tataroiu » Memorat
SpiderMan
Nu mai tace
*****

Karma: -463
Deconectat Deconectat

Mesaje: 937



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Aprilie 02, 2010, 15:51:00 »

Buna, daca fac sper exemplu un for, daca dau de >< ii schimb in <> si nr++, intra in timp? Merci .
Memorat
stocarul
Nu mai tace
*****

Karma: 49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 203



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Aprilie 02, 2010, 15:54:35 »

Nu, deoarece complexitatea ta este pătratică pe cazul cel mai nasol.
Memorat
SpiderMan
Nu mai tace
*****

Karma: -463
Deconectat Deconectat

Mesaje: 937



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Aprilie 02, 2010, 17:43:47 »

Se poate face altcumva decat cu PD ?
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Noiembrie 28, 2011, 13:27:02 »

http://acm.timus.ru/problem.aspx?space=1&num=1135
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines