Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 005 Div3  (Citit de 22689 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« : Decembrie 11, 2005, 20:24:44 »

...
Memorat
dausyana
Strain
*

Karma: -10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 43



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Ianuarie 15, 2006, 16:34:16 »

printre cei exact 3 divizori ai unui numar din inteval  nu se numara si 1 sau numarul insusi nu?
Memorat

does anybody remember laughter?
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Ianuarie 15, 2006, 17:40:06 »

ba da. Tongue
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
dausyana
Strain
*

Karma: -10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 43



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Ianuarie 15, 2006, 18:07:18 »

Very Happy ..asa e ...mc
Memorat

does anybody remember laughter?
Crusher
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 11



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Februarie 22, 2006, 09:23:02 »

Problema asta ii de tot stresanta. Imi da Time Limit Excided la toate testele cu 1.03 si nu verific decat patratele nr. care trebuie.  d'oh!
Memorat
adi_nm
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Februarie 25, 2006, 17:50:51 »

Cum se poate ca timpul de executie sa fie 1.32 cand lucrez cu ciurul lui Eratostene?? (pentru limita maxima eu cronometrez 0).

Sunteti siguri ca functioneaza corect evaluatorul?
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Februarie 25, 2006, 19:38:42 »

pana unde mergi cu ciurul?
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
alberte
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 11



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #7 : Februarie 25, 2006, 20:26:12 »

Va sugerez sa va uitati peste evaluatorul de la problema pentru ca nu functioneaza. Am trimit o sursa care nu face decat sa citeasca din fisier un numar si sa inchida fisierul si ia TLE. Fighting
Memorat
the_godfather
Strain
*

Karma: -6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 26



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Februarie 27, 2006, 22:01:42 »

Citat din mesajul lui: alberte
Va sugerez sa va uitati peste evaluatorul de la problema pentru ca nu functioneaza. Am trimit o sursa care nu face decat sa citeasca din fisier un numar si sa inchida fisierul si ia TLE. Fighting


Aici te contrazic. Atata timp cat sunt foarte multi care au luat 100 de puncte nu poti spune ca evaluatorul merge prost. Si poti sa trimiti o sursa in care sa citesti dintr-un fisier si sa inchizi fisierul si sa iti dea TLE. De multe ori se intampla altceva, iei tipul prea mic si iti da WA in loc de TLE si te intrebi ce ai gresit, dar nu e nimic gresit nu intra in timp. Si cu ciurul lui Eratostene intra lejer intr-o secunda chiar si mai putin, dar depinde ce calculati dupa ciur. Timpul ala de 1.03 sau cat era e aproximativ, s-ar putea sa fie mai mare sau mai mic.
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 02, 2006, 09:02:17 »

Bun, presupunand ca are ceva evaluatorul, precizeaza si tu cateva detalii in plus, cum ar fi:
 - ce limbaj de programare folosesti
 - cum citesti efectiv din fisier (ce funcii)

... eu nu pot sa-l fac sa-mi dea TLE doar cu o citire
Memorat
alberte
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 11



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #10 : Martie 02, 2006, 09:31:04 »

Ok, eu folosesc pascal-ul (s-ar putea ca aici sa fie problema).
Citirea despre care ziceam ca ia TLE e urmatoarea:

program TLE;
const fin='div3.in';
var f:text;
n:longint;
begin
assign(f,fin);reset(f);
readln(f,n);
close(f);
end.

Daca vrei iti trimit si sursa mea la problema, care ia si ea TLE, si , dupa parerea mea n-ar trebui.
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 02, 2006, 10:23:54 »

Da.. intradevar, e interesant ca da TLE doar la anumite probleme. Aceasi sursa trimisa la matrice (cu numele fisierului schimbat) nu da TLE. Fara citire pare sa nu dea TLE..
In C merge totul bine..
Memorat
fluffy
Echipa infoarena
De-al casei
*****

Karma: 71
Deconectat Deconectat

Mesaje: 146



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Martie 03, 2006, 01:36:07 »

Scuze, este vina fpc 2.0.0(upgrade recent). Aparent FreePascal au scos un release care crapa la readln daca nu ai \n in fisier.

Am facut update la fpc 2.0.2, ar trebui sa mearga acum.
Memorat
alberte
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 11



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #13 : Martie 03, 2006, 23:05:35 »

Multumesc ca ati rezolvat problema. Sursa care inainte imi iesea din timp acum imi ia o suta de puncte (si nu vorbesc de citire  wink), asta ca sa-i dau o replica si lui The_Godfather.
Memorat
c_sebi
Client obisnuit
**

Karma: 24
Deconectat Deconectat

Mesaje: 62



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Iulie 01, 2006, 15:57:53 »

E corect exemplul acela?!

In intervalul [1, 100] exista 4 numere cu 3 divizori?!
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Iulie 01, 2006, 16:34:27 »

Da, e corect exemplul acela.. citeste mesajele precedente:
printre cei exact 3 divizori ai unui numar din inteval  nu se numara si 1 sau numarul insusi nu?
ba da. Tongue

.. poate de aici vine nedumerirea ta
Memorat
c_sebi
Client obisnuit
**

Karma: 24
Deconectat Deconectat

Mesaje: 62



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Iulie 01, 2006, 16:37:03 »

Tot nu inteleg.  Brick wall

Ce inteleg eu: Numere cu 3 divizori: 4, 9, 16, 25, 36, ...
Memorat
tm_radu
De-al casei
***

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 140



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Iulie 01, 2006, 16:40:51 »

da....
sunt asa:

Cod:
numerele      divizorii
  4                  1, 2, 4
  9                  1, 3, 9
  25                1, 5, 25
  49                1, 7, 49

sper ca te ajuta  Smile
Memorat

Daca nu merge o preblema, depaneaz-o, si abia apoi arunci calculatoru pe geam
tm_radu
De-al casei
***

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 140



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Iulie 01, 2006, 16:41:27 »

nuamrul 16 nu are 3 divizori.....ii are pe 1, 2, 4, 8, 16
Memorat

Daca nu merge o preblema, depaneaz-o, si abia apoi arunci calculatoru pe geam
c_sebi
Client obisnuit
**

Karma: 24
Deconectat Deconectat

Mesaje: 62



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Iulie 01, 2006, 16:43:40 »

nuamrul 16 nu are 3 divizori.....ii are pe 1, 2, 4, 8, 16

ups... aici e era buba..    Aha

mersi de ajutor! Smile
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines