Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: ChatNoir  (Citit de 2411 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
dushmi
Nu mai tace
*****

Karma: 130
Deconectat Deconectat

Mesaje: 472



Vezi Profilul
« : Noiembrie 19, 2011, 09:21:52 »

Aici se pot pune întrebări legate de problema ChatNoir.

Intrebarile pot fi puse pe toata durata probei. Acestea trebuie formulate astfel incat raspunsul sa poata fi DA sau NU. In caz contrar sau in cazul în care întrebarea își găsește răspuns în enunțul problemei, raspunsul va fi NO COMMENT.
Memorat
Alexxino7
Strain


Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 14



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Noiembrie 19, 2011, 13:26:50 »

Pisica neagra misca prima?
Memorat
cezar305
Strain
*

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 34



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Noiembrie 19, 2011, 13:36:05 »

DA.
Memorat

Limpede nu vezi decat cu inima. Ochii nu pot patrunde in adancul lucrurilor
a_h1926
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 317
Deconectat Deconectat

Mesaje: 385



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Noiembrie 19, 2011, 17:06:02 »

Prin faptul ca pisica neagra se misca inteligent, se intelege ca se deplaseaza spre cea mai apropiata casuta prin care poate iesi din camera la momentul respectiv?
Memorat
cezar305
Strain
*

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 34



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Noiembrie 19, 2011, 19:48:49 »

NO COMMENT
Memorat

Limpede nu vezi decat cu inima. Ochii nu pot patrunde in adancul lucrurilor
neb2
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Noiembrie 20, 2011, 18:29:57 »

De ce imi apare "Fisier de iesire lipsa: 0 puncte" ? E cumva din cauza evaluatorului?

Eu afisez in freopen("chatnoir.out","wt",stdout);
deci nu cred ca am eu un typo
Memorat
cezar305
Strain
*

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 34



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Noiembrie 20, 2011, 18:49:50 »

Cod:
freopen("dirichlet.in","rt",stdin);
freopen("dirichlet.out","wt",stdout);
 
cin>>n;
[..]
cout<<44<<'\n';

Daca ai deschis fisierele cu freopen, atunci trebuie sa citesti cu scanf/ sa afisezi cu printf. Wink
Memorat

Limpede nu vezi decat cu inima. Ochii nu pot patrunde in adancul lucrurilor
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Noiembrie 20, 2011, 19:06:00 »

Cod:
freopen("dirichlet.in","rt",stdin);
freopen("dirichlet.out","wt",stdout);
 
cin>>n;
[..]
cout<<44<<'\n';

Daca ai deschis fisierele cu freopen, atunci trebuie sa citesti cu scanf/ sa afisezi cu printf. Wink


Nu e adevarat. Cin si cout sunt obiecte care citesc/scriu la stdin si stdout. Daca tu ai redirectat stdin/stdout catre fisiere, comportamentul va fi cel dorit. Andrei primeste mesajul pentru ca a trimis sursa la problema chat noir, nu dirchlet.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines