Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 1134 Expresie2  (Citit de 2098 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« : Aprilie 13, 2011, 10:57:17 »

Aici puteti discuta despre problema Expresie2.
« Ultima modificare: Aprilie 13, 2011, 12:45:35 de către Gabriel Bitis » Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
darren
Client obisnuit
**

Karma: 106
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Aprilie 13, 2011, 17:47:24 »

Cred ca testele de intrare contin si alte caractere decat cele corespunzatoare (sau saptii albe in plus).
Cu o citire gen "gets(...)" sau "fin.getline(...)" iau 0 puncte, cu WA.
In schimb cu "fin >> ..." sau "scanf("%s", ...)" iau 100.  Confused
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Aprilie 13, 2011, 18:01:02 »

Eu am luat cu fgets 70(kbs din cauza recursivitatii). Very Happy
Memorat
darren
Client obisnuit
**

Karma: 106
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Aprilie 13, 2011, 19:31:43 »

Poate sunt rezolvarile diferite.  Huh
La mine aia a fost singura modificare care am facut-o in program.
Daca fisierul de intrare contine doar ce trebuie, cred ca ar trebui sa faca acelasi lucru ambele variante ("fin >> ..." si "fin.getline(...)").
Memorat
soriyn
Vorbaret
****

Karma: 24
Deconectat Deconectat

Mesaje: 150



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Aprilie 13, 2011, 20:28:31 »

Poate e din cauza ca gets() adauga in vector si caracterul sfarsit de linie.

LE : Se pare ca am gresit. Ce sitam eu era la fgets()
« Ultima modificare: Aprilie 13, 2011, 23:17:29 de către Sorin R. » Memorat
darren
Client obisnuit
**

Karma: 106
Deconectat Deconectat

Mesaje: 76



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Aprilie 13, 2011, 21:40:16 »

gets(...) nu adauga '\n'. De pe cplusplus.com:
Citat
The ending newline character ('\n') is not included in the string.

Si, in plus, iau WA si cu fin.getline(...), care nu adauga nici el '\n'.

LE:
Am facut si un program care verifica ce caractere apar in sir, si se pare ca in fisier exista si caractere necorespunzatoare.
« Ultima modificare: Aprilie 13, 2011, 21:48:39 de către Rares Buhai » Memorat
maritim
Vorbaret
****

Karma: 59
Deconectat Deconectat

Mesaje: 176



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Aprilie 15, 2011, 19:13:12 »

Hei e clar ca exista si caractere necorespunzatoare  Read This!!
Cer, daca OJI a trecut, macar aici sa se faca ceva.
Memorat
bt.pantea
Strain


Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 14



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Aprilie 01, 2015, 09:45:41 »

Se poate uita cineva in sursa mea si sa vada de ce iau tle pe aproape toate testele, desi mi-am verificat programul cu toate testele de la OJI si imi merge... se incadreaza in limita de timp pe aproape toate testele....
Memorat
AlexNiuclae
Strain


Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Februarie 18, 2016, 23:11:21 »

Am trimis 2 surse, una cu vectori din stl, una cu vectori statici, ambele tle...Le-am trimis pe pbinfo, 100p amandoua. Am vazut ca nu sunt singurul care ia tle pe infoarena, ce cauza ar putea fi?
Memorat
remus88
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 04, 2016, 11:37:13 »

Este posibila situatia in care "-" e inainte de "(" sau "["?
Memorat
andrei.arnautu
Client obisnuit
**

Karma: 9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 58



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 04, 2016, 23:22:05 »

Sursa mea de 100p nu a tratat acel caz, deci eu unul cred ca acel caz particular nu exista in teste.
Memorat
bt.pantea
Strain


Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 14



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 07, 2017, 22:05:57 »

Eu zic ca evaluatorul are probleme. Pe sursa mea iau tle pe toate testele, desi daca o testez cu evaluatorul de la OJI iau 86, iar ca si timp maxim am 0.08, care se incadreaza in limita pe problema de 0.3. Am trimis si o sursa oficiala si tot tle ia si aia. Dar vad ca doar la mine e asa...
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines