Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Proc2  (Citit de 2501 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
andrei.12
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 107
Deconectat Deconectat

Mesaje: 381



Vezi Profilul
« : Martie 26, 2011, 23:12:56 »

Aici se pot pune întrebări legate de problema Proc2 de la Runda 3 a concursului Algoritmiada 2011.

Timpul alocat întrebărilor este de 1 ora. Întrebările vor fi formulate astfel încât să se poată răspunde cu DA sau NU. În caz contrar sau în cazul în care întrebarea își găsește răspuns în enunțul problemei, răspunsul va fi FARA COMENTARII.
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 27, 2011, 08:07:46 »

task-urile se dau in ordine cronologica?
Memorat
andrei.12
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 107
Deconectat Deconectat

Mesaje: 381



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 27, 2011, 08:11:52 »

DA

Scrie si in enunt acest lucru.
Memorat
AndrewTheGreat
Strain


Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 27, 2011, 08:19:05 »

Si si Di sunt numere intregi?
Memorat
andrici_cezar
De-al casei
***

Karma: -47
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 27, 2011, 08:19:16 »

La taskul i exista sigur un procesor liber?
Memorat
andrei.12
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 107
Deconectat Deconectat

Mesaje: 381



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 27, 2011, 08:22:03 »

Citat
Si si Di sunt numere intregi?

DA

Citat
La taskul i exista sigur un procesor liber?

FARA COMENTARII
Memorat
robigi
Strain
*

Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 40



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 27, 2011, 08:23:03 »

Daca avem 2 taskuri cu acelasi s, de exemplu

2 3
2 4

ordinea executarii este ordinea indicilor?    , sau nu conteaza?
Memorat
andrei.12
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 107
Deconectat Deconectat

Mesaje: 381



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 27, 2011, 08:24:26 »

FARA COMENTARII
Memorat
robigi
Strain
*

Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 40



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 27, 2011, 08:49:44 »

Di > 0?, pentru ca daca Di==0   atunci [Si, Si + Di) nu are sens
Memorat
scipianus
Nu mai tace
*****

Karma: 129
Deconectat Deconectat

Mesaje: 345



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 27, 2011, 08:50:56 »

Daca la un task anume toate procesoarele sunt ocupate (au timpi de sfarsit > timpul de inceput al task-ului) atunci se va considera ca task-ul va fi executat de procesorul care isi termina executia cel mai devreme?  Think
Memorat
andrei.12
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 107
Deconectat Deconectat

Mesaje: 381



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 27, 2011, 08:55:51 »

Citat
Di > 0?, pentru ca daca Di==0   atunci [Si, Si + Di) nu are sens

DA

Citat
Daca la un task anume toate procesoarele sunt ocupate (au timpi de sfarsit > timpul de inceput al task-ului) atunci se va considera ca task-ul va fi executat de procesorul care isi termina executia cel mai devreme?

FARA COMENTARII
Memorat
andrei.12
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 107
Deconectat Deconectat

Mesaje: 381



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 27, 2011, 09:02:08 »

Timpul alocat intrebarilor s-a scurs. Multa bafta in continuare!
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines