Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Cuvinte5  (Citit de 1919 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
alexpetrescu
Echipa infoarena
Vorbaret
*****

Karma: 18
Deconectat Deconectat

Mesaje: 192



Vezi Profilul
« : August 16, 2019, 20:34:07 »

Aici puteti pune intrebari legate de problema Cuvinte5.
Memorat
Mircea_Donciu
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 17, 2019, 10:21:17 »

Cuvintele din sir de pe pozitiile 2,3,...,k (cele care provin din dictionar) trebuie sa fie diferite doua cate doua?
Memorat
alexpetrescu
Echipa infoarena
Vorbaret
*****

Karma: 18
Deconectat Deconectat

Mesaje: 192



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 17, 2019, 10:37:05 »

Nu, ar fi chiar culmea sa fie distincte chiar asa toate..
Memorat
Bodo171
Client obisnuit
**

Karma: 11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 52



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 17, 2019, 10:37:57 »

Cat de mare poate fi K?
Memorat
alexpetrescu
Echipa infoarena
Vorbaret
*****

Karma: 18
Deconectat Deconectat

Mesaje: 192



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 17, 2019, 10:40:24 »

K e maxim N + 1. Am modificat si enuntul
Memorat
Matteoalexandru
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 17, 2019, 10:48:01 »

"Pentru al doilea query, putem face 'a' -> 'aa' -> 'aaa' -> 'aaa', costul este 1 + 1 + 1 = 3"

Nu este de fapt a -> aa -> aaa -> aaaa?
Memorat
alexpetrescu
Echipa infoarena
Vorbaret
*****

Karma: 18
Deconectat Deconectat

Mesaje: 192



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 17, 2019, 10:48:59 »

Ba DA
Memorat
Matteoalexandru
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : August 17, 2019, 10:57:54 »

Pot adauga o litera in mijlocul unui cuvant?

De exemplu abc -> adbc
Memorat
alexpetrescu
Echipa infoarena
Vorbaret
*****

Karma: 18
Deconectat Deconectat

Mesaje: 192



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : August 17, 2019, 10:59:18 »

Da draga
Memorat
PopoviciRobert
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : August 17, 2019, 11:09:31 »

Cand se alege subsirul cuvintelor din dictionar, acestea trebuie sa fie in ordinea in care apar in Input?
Memorat
theodor.moroianu
Echipa infoarena
Strain
*****

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : August 17, 2019, 11:16:10 »

Nu, pot fi in ce ordine au chef de cate ori au chef cum au chef
Memorat
Matteoalexandru
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : August 17, 2019, 11:22:05 »

Deci eu pot alege un cuvant din dictionar de mai multe ori?
Memorat
alexpetrescu
Echipa infoarena
Vorbaret
*****

Karma: 18
Deconectat Deconectat

Mesaje: 192



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : August 17, 2019, 11:29:06 »

Da!!!!!!!!!!
Memorat
Mircea_Donciu
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : August 17, 2019, 14:49:16 »

Ne mai puteti da un exemplu?
Memorat
alexpetrescu
Echipa infoarena
Vorbaret
*****

Karma: 18
Deconectat Deconectat

Mesaje: 192



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : August 17, 2019, 14:55:39 »

Mai e unul sugerat in enunt deja
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines