Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: probleme IOI  (Citit de 1121 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
mpatrascu
Strain


Karma: 85
Deconectat Deconectat

Mesaje: 18



Vezi Profilul
« : Februarie 12, 2011, 18:06:12 »

Vreau să anunţ call for problems de la IOI 2011 Tailanda: http://www.ioi2011.or.th/call_for_tasks (Recunosc că anunţul e oarecum din interes personal, fiind membru în ISC.)

Pe scurt, ne trimiteţi probleme mişto şi vă dăm excursie gratis şi mişto în Tailanda. Eu personal am trimis probleme şi la IOI'09 şi IOI'10 şi mi s-a părut foarte mişto experinţa de propunător (n-ai mare brânză de muncă, dar simţi că ai făcut ceva mişto pt olimpiadă şi poţi să vezi ce se întâmplă în interiorul IOI).

Informal:
* nu prea e nevoie de probleme supergrele. Lumea de pe comitete e în general hardcore, şi dacă vrem chestii naşpa de buşeală găsim şi noi. E nevoie de probleme deştepte, care să le povestească lumea acasă şi să zică "uite, a fost drăguţă asta"
* cel mai greu e de găsit probleme drăguţe şi inteligente cam la nivel de argint, deci dacă vreţi să maximizaţi şansele ca problema să fie folosită, încercaţi s-o faceţi la nivelul ăsta
* deadlineul e 20 februarie. Evident ne pasă mai mult să avem probleme mişto decât de deadline, dar n-ar fi o idee foarte proastă să vă ţineţi de deadline cât de cât.
* având membru român în ISC, o să fie mai uşor cu bârfa, şi o să aflaţi mai multe detalii ca de obicei (ce părere a avut comisia despre problemă, pe bune; care sunt şansele reale să fie folosită etc)
* BOI'11 o să fie în România, aşa cănu trimiteţi chiar cele mai mişto probleme la IOI. O să fie call for problems şi oricine (minus concurenţii) poate fi în comisie dacă vă interesează. Excursie gratis în Bistriţa poate nu sună chiar la fel de interesant, dar gândiţi-vă la gloria patriei!

Evident anunţul nu se aplică concurenţilor. Mai bine luaţi medalii decât să propuneţi probleme Smile
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines