Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Filozofie  (Citit de 6461 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« : Septembrie 09, 2005, 23:23:30 »

Proiectul info-arena, aşa cum îl ştiţi, este dezvoltat în totalitate de către comunitate: elevi, studenţi şi profesori extraordinari, pasionaţi, cu spirit de performanţă si dorinţă de afirmare.

Platforma software, problemele din arhivă, testele grilă, organizarea concursurilor, căutarea sponsorilor, articolele, ştirile şi multe altele sunt rezultatul a mii de ore de muncă dăruite cu plăcere de către zeci de contribuitori.

Am reuşit să creem împreună, nu doar un site, ci un adevărat motor de promovare şi dezvoltare a performanţei în informatică.
Comunitatea info-arena numără acum aproape 3000 membri. Concursul preONI 2005, sponsorizat de Microsoft România, a adus într-o singură zi peste 2600 vizitatori unici. Click aici

Aşa cum bine ştiţi, valoarea unei comunităţi nu se exprimă doar în numere. Infinit mai importante sunt valorile care ne definesc.
Pe noi ne defineşte performanţa!
Indiferent de palmares, de rezultatele obţinute sau de numărul de concursuri biruite, pe fiecare dintre noi scrie cu litere mari EXCELENŢĂ! Avem curajul să visăm şi să muncim nu doar pentru o notă acceptabilă într-un catalog ci pentru ceva mult mai abstract, mai inaccesibil: un premiu, o recunoaştere, o victorie personală ...

Suntem mânaţi de pasiune pentru informatică şi excelenţă.
Această pasiune a dat naştere proiectului info-arena. Cu  aceeaşi pasiune îl vom dezvolta în continuare!

Citat din mesajul lui: Dr. Allan Fromme
People have been known to achieve more as a result of working with others than against them.

Comunitatea info-arena a înţeles acest lucru. E ceva obişnuit ca oameni care astăzi îşi împart cunoştinţele şi experienţele să concureaze mâine pentru un premiu la ONI, la un concurs online sau poate chiar pentru un job. Putem învăţa mai bine şi mai multe împreună!

Suntem determinaţi să dezvoltăm şi să îmbunătăţim info-arena până când vom fi mulţumiţi...  adică niciodată Tongue


Te vrem alături de noi! Implică-te!
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines