•domino
|
 |
« : Septembrie 09, 2005, 23:01:04 » |
|
Happy Coding inseamna programare cu zambetul pe buze, pace, idei, placere si distractie pura!  Aici veti putea pune intrebari incepand cu ora 10:00, Sambata (10 septembrie) pana Duminica la ora 22:00 (11 septembrie).
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•nemesis
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Septembrie 10, 2005, 12:01:55 » |
|
problema.....fisierele transport.in si transport.out au mai mult de 8 caractere.........
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•domino
|
 |
« Răspunde #2 : Septembrie 10, 2005, 12:03:53 » |
|
problema.....fisierele transport.in si transport.out au mai mult de 8 caractere......... Nu e o nici o problema. Citeste informatiile de pe site , se compileaza cu GCC si FreePascal.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•tvlad
|
 |
« Răspunde #3 : Septembrie 11, 2005, 11:11:28 » |
|
Dupa multe incercari sofisticate, am luat valori consecutive ale lui c. Undeva trebuia sa gasesc solutia. De ce nu merge, desi nu iese din timp decat la 2 teste? Testele sunt corecte?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Cosmin
|
 |
« Răspunde #4 : Septembrie 11, 2005, 11:18:38 » |
|
Cred ca sunt corecte, nu am vazut testele si pana acuma au luat multi 100 de puncte, mai vezi la implementare.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•dausyana
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Septembrie 11, 2005, 12:25:30 » |
|
aceeasi pb k si tvlad o am si yo...merg pe aceeasi idee desi stiu k ordinul de complexitate este km mare ...pe testul din exmplu imi da bine insa pe testele evaluatorului la 2 imi da time limit exceed si la restul incorect.... 
|
|
|
Memorat
|
does anybody remember laughter?
|
|
|
•dausyana
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Septembrie 12, 2005, 03:26:26 » |
|
pana la urma cum se rez pb ?? pls puneti si voi solutiile optime pe aici pe undeva.....10x...
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•dobre
|
 |
« Răspunde #7 : Septembrie 12, 2005, 06:20:29 » |
|
Se pare ca inca nu s-a terminat concursul, totusi ai rabdare , problemele o sa fie puse in Arhiva de probleme. Pana acum la toate concursurile s-au afisat si rezolvarile, la sectiunea de articole.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•dausyana
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Septembrie 12, 2005, 10:00:27 » |
|
aham...este primul concurs de pe infoarena la kre am participat,mai mult sau mai putin, si nu shtiam sigur dak se afiseaza rez...anyway..10x
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•calinux
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Septembrie 12, 2005, 15:05:46 » |
|
Pai... ca hint.... puteai sa afli daca un camion de capacitate X poate transporta toate saltelele(sau nu) in O(N). Si apoi trebuia sa gasesti valoarea minima. Si preferabil .... in timp cat mai scurt...  Puteai face acest lucru ... ori luand fiecare valoare si verificand.... ori .... altfel....  Bafta!
|
|
|
Memorat
|
"And all that is now, And all that is gone, And all that's to come, And everything under the sun is in tune But the sun is eclipsed by the moon" The Dark Side of The Moon - Pink Floyd
|
|
|
•radhookoo
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Septembrie 12, 2005, 20:06:28 » |
|
eh... se poate face cu un algoritm invatat in clasa a IX-a mi se pare... hai ca cu hintu asta chiar ca e usor... oricum ideea e ca ai 2 limite... cea mai mare valoare din lista ta de saltele si suma lor... logic, capacitatea se afla intre ele..  succes
|
|
|
Memorat
|
in god we trust... all others must have md5 sum checkers.
|
|
|
|