Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 021 Zero  (Citit de 14664 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
GooDy
Strain
*

Karma: -28
Deconectat Deconectat

Mesaje: 41



Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Martie 16, 2007, 13:28:07 »

Mai puneti si voi niste exemple k nu inteleg ce trebuie sa aflu  Brick wall sau ziceti ce trebuie sa afisez? kte numere sunt consecutive cu p sau mai putine 0 (sau q sau mai multe zerouri) - maxim sau ce?
Memorat
raduzer
Client obisnuit
**

Karma: 62
Deconectat Deconectat

Mesaje: 71



Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Ianuarie 24, 2008, 16:31:51 »

La datele de iesire este pus subtitlul "Date de intrare"   Very Happy

[LE] cred ca ar trebui modificate si restrictiile pentru p si q in 1<=p,q <=l-1, deoarece si pentru p,q =1 sunt solutii (asa cum este si in exemplu)
« Ultima modificare: Iunie 26, 2008, 14:59:20 de către Radu Zernoveanu » Memorat
mordred
Client obisnuit
**

Karma: -39
Deconectat Deconectat

Mesaje: 51



Vezi Profilul
« Răspunde #27 : August 21, 2008, 15:28:25 »

am incercat, de fun, o rezolvare cu back, 75 de puncte, cu tle-uri, bineinteles
cine face back de 100 ? Very Happy
Memorat
anna_bozianu
De-al casei
***

Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 111



Vezi Profilul
« Răspunde #28 : August 21, 2008, 19:17:13 »

bah daca nu iti ieasa dinamica ... incearca back .. a incercat alexthero si a scoso de 100 cu bkt Wink


 Evil or Very Mad
Memorat
mordred
Client obisnuit
**

Karma: -39
Deconectat Deconectat

Mesaje: 51



Vezi Profilul
« Răspunde #29 : August 21, 2008, 22:58:32 »

stiam postu', da' cum o fi facut?
eu am facut back pe forma numarului, gen x0xxx00x...
ceea ce mie mi se pare ca e O(L * 2^(B-1)) O(L * 2^(L-1))
daca ma mai gandesc fac backu' O(2^(B-1)) O( 2^(L-1))  Think 

le: recursiv e usor O(2^(L-1)) dar timpul e mai mare

ele: Smile) am luat 80 cu un fel de back recursiv
http://infoarena.ro/job_detail/204406

si functia (evident, nu e back, dar asa i-am zis) :
Cod:
void back(int k, int crt=0, int max=0, int nzero=0){
if(k==l){if(crt>max)max=crt;
         AtribValue(aux,1);
         for(i=1;i<=l-nzero;++i) Mult(aux,b-1);
         Add(zero[max],aux); 
         return;}
crt++,nzero++;
back(k+1,crt,max,nzero);   
crt--,nzero--;
if(crt>max)max=crt;
crt=0;
back(k+1,crt,max,nzero);
}

explicatie: functia merge la pasul urmator pe 1 sau 0, crt tine nr curent de zerouri succesive, max pe cel maxim, iar nzero pe cel total de zerouri

mie mi se pare haios Very Happy
nu ma ajuta nimeni sa iau 100 asa ? Smile)
« Ultima modificare: August 23, 2008, 15:54:22 de către Simionescu Andrei » Memorat
mordred
Client obisnuit
**

Karma: -39
Deconectat Deconectat

Mesaje: 51



Vezi Profilul
« Răspunde #30 : August 23, 2008, 16:22:10 »

nu-mi vine sa cred!!!
am facut o mica optimizare si mi-a intrat in timp absolut genial
http://infoarena.ro/job_detail/204416
 Yahoo!  Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Memorat
cosmin79
Strain
*

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 46



Vezi Profilul
« Răspunde #31 : Iulie 31, 2009, 00:48:54 »

Salut! Am incercat si eu sa fac problema cu dinamica si as vrea daca se poate sa-mi spuna cineva ce gresesc in rationament. Fac v[j]=cate nr de i cifre au ultimele j cifre consecutive de 0. Cum pe prima pozitie nu se poate pune 0,v[1][0]=(b-1).
Am observat recurenta: v[j]=(v[i-1][0]+v[i-1][1]+...+v[i-1][b-1])*(b-1),daca j=0 si v[j]=v[i-1][j-1] altfel.
Raspunsul pt pct.a) este: v[l][0]+...+v[l][p] ,iar pt pct b) v[l][q]+...+v[l][l-1]. Mersi anticipat  Evil or Very Mad
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #32 : Iulie 31, 2009, 01:22:09 »

Nu e corect. De exemplu daca tu ti-ai dori sa numeri toate numere care au maxim 2 de 0 consecutivi, ai numara si numere de forma x000x00.
Memorat

Am zis Mr. Green
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #33 : Decembrie 06, 2009, 11:57:06 »

Asta e prima problema de pe infoarena pe care o vad in care exemplul contrazice restrictiile problemei.  Cool

P si Q (2 ≤ P,Q ≤ L-1)

zero.in
3 2 1 2

L = 3
B = 2
P = 1
Q = 2

Poate asa primim un exemplu mai sugestiv. Very Happy


___________Dupa aproape un an_____________________

Corecteaza careva problema? Vad ca a ramas gresita asa atata timp.
« Ultima modificare: Octombrie 05, 2010, 15:48:02 de către Alexandru Caragicu » Memorat
Alexa_ioana_14
Strain
*

Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 37



Vezi Profilul
« Răspunde #34 : Decembrie 23, 2009, 22:46:18 »

Cat da pe ex: 20 20 19 19 ?
Memorat
deneo
Vorbaret
****

Karma: 185
Deconectat Deconectat

Mesaje: 160



Vezi Profilul
« Răspunde #35 : Aprilie 20, 2010, 18:16:18 »

Asa mi-a dat formula pt. pct. a(de fapt si la b e cam acelasi lucru)
(l-i)*(b-1)^(l-x), i de la 1 la p  +  (b-1)^l
totusi nu inteleg dc iau numai 5p  Fool
poate sa-mi explice cineva unde am gresit rationamentul sau macar cineva cu sursa de 100 sa posteze niste teste
raman dator Very Happy
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #36 : Aprilie 20, 2010, 18:21:16 »

Problema se rezolva cu programare dinamica. Este nevoie de operatii pe numere mari. Slabe sanse sa gasesti vreo formula.  Ok
Memorat
deneo
Vorbaret
****

Karma: 185
Deconectat Deconectat

Mesaje: 160



Vezi Profilul
« Răspunde #37 : Aprilie 20, 2010, 19:05:19 »

am vazut si eu la indicii ca se foloseste PD. Whistle
deci eu am gandit ca daca avem i zerouri consecutive putem sa le asezam in l-i moduri iar pe celelate pozitii putem pune orice nr. din baza aceea fara 0 deci (b-1)^(l-i). deci formuala pt. i zero-uri este
(l-i)*((b-1)^(l-i))
unde gresesc?
« Ultima modificare: Aprilie 20, 2010, 19:47:16 de către Adrian Craciun » Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #38 : Aprilie 20, 2010, 21:41:28 »

Poti pune mai multe secvente de i zerouri, nu doar una singura.
Memorat
Flacarici
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #39 : Noiembrie 16, 2010, 16:43:35 »

Daca L<=20 trebuiesc citite cu char nu?

Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un banal tutorial pentru char? Unde as putea sa gasesc ceva? Vreau doar elemente de baza.
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #40 : Noiembrie 16, 2010, 17:50:46 »

Uite aici: http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/ntcs/
 Very Happy
citirea o poti face asa:

Cod:
char a[100];
scanf("%s",a);
//un singur caracter;
char a;
scanf("%c",&a);
Memorat
Flacarici
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #41 : Noiembrie 16, 2010, 18:38:42 »

Am gasit si eu tutorialu` de pe cplusplus.com, da` e foarte mic ca sa zic asa Tongue
Am habar cum citesc caractere, fie ele cate unu` sau mai multe, da` nu stiu cum sa imi dau seama ce caracter am citit.
De exemplu cu numerele romane: Citesc XII cum "atribui" lui X valoarea 10 si lui I valoarea 1 ca sa le pot aduna?
Memorat
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #42 : Martie 17, 2011, 14:09:55 »

Ati putea sa mutati restictiile problemei intr-o categorie separata ca la restul problemelor. Asa nu e acelasi stil.

________________________________________________________

pot sa fie oricate cifre de 0, mai putin prima din numar. trebuie sa nu ai o subsecventa de lungime P cu cifre de 0.

fara numere mari iei 65 de puncte.

http://infoarena.ro/job_detail/558926
Eu iau 80 fara numere mari. Cred ca s-au schimbat intre timp testele asa ca am postat aici cat iei acum.

Dar dc oare s-au pus restrictiile sa-ti trebuiasca numere mari? Adica 20^20 are doar 8-9 cifre in plus fata de cat iti incape pe long long. Ar fi incaput pe long long long...  Very Happy daca exista.
« Ultima modificare: Martie 17, 2011, 17:47:19 de către Alexandru-Iancu Caragicu » Memorat
psycho21r
Client obisnuit
**

Karma: -15
Deconectat Deconectat

Mesaje: 74



Vezi Profilul
« Răspunde #43 : Octombrie 30, 2011, 15:52:06 »

Îmi dă și mie cineva un indiciu la testul 17?  Mă chinui de câteva ore și tot nu iese Aha.
Nevermind  Yahoo!
« Ultima modificare: Octombrie 30, 2011, 20:04:49 de către Robert Badea » Memorat
assa98
Strain
*

Karma: -19
Deconectat Deconectat

Mesaje: 33



Vezi Profilul
« Răspunde #44 : Ianuarie 09, 2013, 13:23:53 »

salut. pe sursa asta http://infoarena.ro/job_detail/851037?action=view-source iau 0 puncte. daca fac exact aceeasi relatie de recurenta pe long long, iau 80. poate sa imi spuna si mie cineva ce e gresit, eventual sa imi dea un test, ceva?
Memorat
mata.exe2
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #45 : Februarie 27, 2018, 14:02:49 »

 d'oh! Fighting
Memorat
Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines