•stef2n
|
 |
« : Martie 27, 2010, 13:22:47 » |
|
Concursul Grigore Moisil 2010 s-a încheiat. Felicitări câștigătorilor! Așteptăm părerile voastre despre concurs.
|
|
|
Memorat
|
Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
|
|
|
•APOCALYPTO
|
 |
« Răspunde #1 : Martie 27, 2010, 13:23:36 » |
|
Cum se faceau la a 11-a ? Am avut o idee sa folosesc o lista de noduri si la fiecare pas sa adaug in lista nodul aflat la ponderea cea mai mare de oricare din nodurile deja existente in lista si din care pot ajunge in nodul n( asta aflu cu Dijkstra)si daca e mai mica decat rezultatul partial o interschimb cu el. Algoritmul se termina cand am ajuns deja in nodul n. Imi cer scuze pentru modul in care mi-am redactat ideea daca cineva imi va citi post-ul.
|
|
« Ultima modificare: Martie 27, 2010, 13:34:43 de către Calin Dragos Ion »
|
Memorat
|
|
|
|
•stef2n
|
 |
« Răspunde #2 : Martie 27, 2010, 13:29:23 » |
|
Cei care au rezolvat problemele pot scrie în articolul cu soluții aici.
|
|
|
Memorat
|
Exista 10 categorii de oameni: cei care inteleg sistemul binar si cei care nu il inteleg.
|
|
|
•Mishu91
|
 |
« Răspunde #3 : Martie 27, 2010, 13:40:48 » |
|
Felicitări autorilor și celor care s-au ocupat de concurs  Problemele au fost chiar faine (cel puțin la 11-12), dar la CCM o soluție de complexitate N 3*2 N mi se pare că scoate cam puțin (40 de puncte) deși a ieșit din timp doar pe 3 teste  .
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•dornescuvlad
|
 |
« Răspunde #4 : Martie 27, 2010, 13:57:22 » |
|
Se va modifica si ratingul ? 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•stocarul
|
 |
« Răspunde #5 : Martie 27, 2010, 14:04:49 » |
|
Se va modifica si ratingul ?  Scrie aici că acesta este un concurs cu rating. Trebuie doar să citești, și desigur să ai răbdare.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•stef2n
|
 |
« Răspunde #6 : Martie 27, 2010, 15:17:41 » |
|
Mai pe seară un pic. 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•bogdan2412
|
 |
« Răspunde #7 : Martie 27, 2010, 19:00:34 » |
|
Se va modifica si ratingul ?  Am updatat acum ratingurile 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Marius
|
 |
« Răspunde #8 : Martie 28, 2010, 11:06:03 » |
|
Cei care au rezolvat problemele pot scrie în articolul cu soluții aici. La acest concurs avem şi soluţii. Numai că aştept un voluntar care să le transcrie. 
|
|
|
Memorat
|
Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
|
|
|
•stef2n
|
 |
« Răspunde #9 : Martie 28, 2010, 11:09:57 » |
|
Știam de soluțiile tale, dar poate infoarenauții au avut și soluții mai speciale și vor să le împărtășească și celorlalți. 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Mishu91
|
 |
« Răspunde #10 : Martie 28, 2010, 11:17:43 » |
|
Cei care au rezolvat problemele pot scrie în articolul cu soluții aici. La acest concurs avem şi soluţii. Numai că aştept un voluntar care să le transcrie.  Unde sunt publicate? Cred că le-aș putea transcrie. 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Marius
|
 |
« Răspunde #11 : Martie 28, 2010, 12:22:13 » |
|
Cei care au rezolvat problemele pot scrie în articolul cu soluții aici. La acest concurs avem şi soluţii. Numai că aştept un voluntar care să le transcrie.  Unde sunt publicate? Cred că le-aș putea transcrie.  Dragoş s-a oferit să le transcrie. Mulţumim  . Însă, la faţa locului am avut mai multe soluţii. Sunteţi bineveniţi să aduceţi completări la Transport (O(M log*N)) şi la Inv cum s-ar face cu divide et impera pentru clasa a X-a. Mişu, ce zici?  Marius
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Mishu91
|
 |
« Răspunde #12 : Martie 28, 2010, 12:25:45 » |
|
Cel mai bine ar fi să le transcrie Dragoș (întrucât este mai tânăr) , iar dacă lumea mai are completări și soluții alternative să editeze soluțiile. 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Marius
|
 |
« Răspunde #13 : Martie 28, 2010, 12:29:23 » |
|
Cel mai bine ar fi să le transcrie Dragoș (întrucât este mai tânăr) , iar dacă lumea mai are completări și soluții alternative să editeze soluțiile.  Te invitam pe tine să aduci cele două completări de care ziceam mai sus. 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•mathboy
|
 |
« Răspunde #14 : Martie 28, 2010, 14:46:47 » |
|
Andrei si cu mine am reusit sa finalizam articolul. Articolul cu solutii este gata. In caz ca ceva este gresit nu ezitati sa corectati!
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•jupanubv92
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #15 : Martie 28, 2010, 16:21:14 » |
|
Mi-a placut problema transport2 pentru ca admitea mai multe rezolvari. Felicitari celor care au lucrat la articolul cu solutii si celor care au creat problemele .
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•miculprogramator
|
 |
« Răspunde #16 : Martie 28, 2010, 16:26:42 » |
|
La problema 'Joc14' eu am gandit un pic altfel. In loc sa folosesc un tablou auxiliar am completat fiecare noua pozitie unde trebuie pus 'o' cu 'p' (poate fi orice alt caracter). Apoi am modificat '*' cu '.' , 'o' cu '*' si 'p' cu 'o'. Felicitari pentru concurs si multumim pentru munca (atat celor care au organizat concursul, cat si celor care au scris articolul). 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•lamez0r
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #17 : Martie 28, 2010, 17:52:49 » |
|
Dragute problemele, insa probabil nu stiti, dar cei care au participat on-site la Zalau, la clasele 11-12 au avut parte si de o problema interactiva 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Marius
|
 |
« Răspunde #18 : Martie 29, 2010, 11:22:08 » |
|
Dragute problemele, insa probabil nu stiti, dar cei care au participat on-site la Zalau, la clasele 11-12 au avut parte si de o problema interactiva  Adevărat, însă din păcate pe infoarena nu există suport (deocamdată) pentru probleme interactive.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•S7012MY
|
 |
« Răspunde #19 : Martie 31, 2010, 15:01:19 » |
|
Aveti rezultatele de la zalau?
|
|
|