Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 984 Immortal  (Citit de 8194 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
BalcauIonut
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 11



Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Martie 15, 2011, 13:37:50 »

Stie cineva de unde pot lua testele de la oji? In arhiva la downloaduri, in evaluator sunt gresite testele (fisierele de iesire sunt aceleasi ca fisierele de intrare)

Imi da raspuns gresit pe primul test si fisier de iesire lipsa pe 3 altele :/ Nu pot sami dau seama de ce.
Memorat
nparfene2004
Client obisnuit
**

Karma: 22
Deconectat Deconectat

Mesaje: 81



Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Martie 15, 2011, 14:51:24 »

http://olimpiada.info/oji2010/index.php?cid=arhiva
Memorat
laurion
De-al casei
***

Karma: -41
Deconectat Deconectat

Mesaje: 102



Vezi Profilul
« Răspunde #27 : Martie 17, 2011, 14:26:34 »

Tot ce pot sa spun e... CIUDAT  Think Annoyed

Am luat doar 90 de puncte cu TLE pe testul 2. Intr-adevar, pe testul 2 am 0.28 secunde deci depaseste 0.2. Daca schimb ordinea inputului, timpul de executie pe testul 2 devine 0.03 dar imi da "fisier de iesire corupt" pe 7 teste => 30 pct. De ce? tot ce fac e sa citesc jumate din nemuritori si sa ii pun in jumatatea a doua, iar cealalta jumate in prima jumatate a vectorului de nemuritori  Read This!

Nu parcurg matricea, parcurg vectorul de nemuritori... metoda implementata e la fel cu cea care s-a discutat aici...

Am incercat sa afisez si cu streamuri si cu printf()...

Soo... de unde vine treaba cu "Fisier de iesire corupt"?


LE: pe .campion iau 100  Whistle
« Ultima modificare: Martie 17, 2011, 14:31:41 de către Laurentiu Cristian Ion » Memorat
ucc_5
Client obisnuit
**

Karma: -11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 82



Vezi Profilul
« Răspunde #28 : Martie 17, 2011, 18:06:58 »

Pai insemna ca nu iti afiseaza nimic, sau nu afiseaza ceva.
Poata nu ai pus limita bine la un vector, si eu am patit la fel.
Memorat
chibicitiberiu
Strain
*

Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 49



Vezi Profilul
« Răspunde #29 : Martie 17, 2011, 22:24:01 »

Eu am incercat sa rezolv cu un fel de back cu coada.

Pentru a obtine usor solutia la final, coada e structurata ca un arbore.

O mica problema ar fi ca un element din coada are 76 bytes (destul de mare), pentru ca in fiecare nod retin noua lista de nemuritori.
Cam asa arata structura:
Cod:
struct QueueItem
{
    Point From, To;
    int RemainingNoobs;
   
    int Parent;

    Point Noobs[15];
};

Iau doar 50 puncte din pacate.
Am facut rost de testul 2 de la OJI, care e unul care imi pica si cu 500MB de memorie alocati tot iese din coada.

Algoritmul meu este sa sortez vectorul Noobs la fiecare element din coada, in functie de distanta la fiecare din punctele pe care le contine.
Pentru elementele cu distanta 1 calculez directia, si vad daca pot sa sar peste. Daca e ocupata celula, inseamna ca exista un element cu distanta 4 pe directia respectiva.
Cand gasesc o pozitie unde pot sari, adaug in coada structura ce contine toate detaliile necesare.

Nu am avut nici un TLE, deci ma gandesc ca algoritmul e ok.

Aici este toata sursa.
Memorat
laurion
De-al casei
***

Karma: -41
Deconectat Deconectat

Mesaje: 102



Vezi Profilul
« Răspunde #30 : Martie 18, 2011, 09:38:38 »

Pai insemna ca nu iti afiseaza nimic, sau nu afiseaza ceva.
Poata nu ai pus limita bine la un vector, si eu am patit la fel.

Limita e buna ca am incercat testul respectiv si da corect, dar in 0.3 sec. Intrebarea e de ce daca schimb ordinea nemuritorilor imi da "Fisier corupt" pe 7 teste? Brick wall
Memorat
crushack
De-al casei
***

Karma: 23
Deconectat Deconectat

Mesaje: 108



Vezi Profilul
« Răspunde #31 : Iunie 26, 2011, 20:49:17 »

Testele sunt cam slabute Very Happy, am luat suta parcurgand liniile invers Very Happy
Memorat
soriyn
Vorbaret
****

Karma: 24
Deconectat Deconectat

Mesaje: 150



Vezi Profilul
« Răspunde #32 : Decembrie 02, 2011, 14:03:20 »

Cred ca testul 3 nu respecta a doua restrictie Very Happy
Memorat
DevilShadow
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 18



Vezi Profilul
« Răspunde #33 : Februarie 17, 2012, 18:03:23 »

Salut!
Ma poate ajuta cineva? Am trimis sursa si primesc 40 de puncte pe ea, la 2 teste ii timp depasit, infine, dar ce ma dispera este ca la 4 teste primesc "Fisier de iesire corupt!" am citit despre eroarea asta si multi nu au scirs bine fisierul de iesire... Dar eu l-am scris bine si doar la 4 din ele primesc... Deci nu cred ca are legatura cu numele http://infoarena.ro/job_detail/681718

Multumesc pentru timpul acordat, succes in continuare.
Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #34 : Februarie 17, 2012, 19:26:49 »

Am verificat pe calculatorul meu, chiar nu afisezi nimic pe testele respective.
Memorat

Am zis Mr. Green
DevilShadow
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 18



Vezi Profilul
« Răspunde #35 : Februarie 21, 2012, 00:30:44 »

Poti sa imi dai vre-un test care imi zice ca e gresit? Multumesc
Memorat
Patrunjel
Strain
*

Karma: -12
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #36 : Martie 01, 2012, 18:03:19 »

Primesc la 9/10 teste "Fisier de iesire corupt!" .Am incercat sa fac cateva teste facute manual, si toate merg ok. Imi puteti da, va rog, un hint?   

Aici e codul : http://pastebin.com/UQ901B3W
Memorat
VisuianMihai
De-al casei
***

Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #37 : Octombrie 04, 2012, 19:44:24 »

Buna! Iau 30 de puncte, cu OK pe testele 4,5,8, iar pe restul am FISIER DE IESIRE CORUPT. M-am incadrat in limite si am inchis si fisierele. Imi puteti spune va rog unde gresesc sau ce pot corecta?
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 804



Vezi Profilul
« Răspunde #38 : Octombrie 04, 2012, 20:31:01 »

Primesti acel mesaj("Fisier de iesire corupt") daca tu nu afisezi exact I - 1 linii cu 4 numere fiecare.
Aici s-ar afla problema la tine, vezi poate nu ramai cu un singur nemuritor la final.
Memorat
mvcl3
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 22



Vezi Profilul
« Răspunde #39 : Ianuarie 17, 2014, 15:44:22 »

pentru cei ce iau 90 puncte picand pe testul 2 parcurgeti nemuritorii in ordinea inversa ! (de la I la 1 nu de la 1 la I, I fiind numarul de nemuritori din enunt ) ! good luck!
Memorat
Dddarius95
Client obisnuit
**

Karma: 30
Deconectat Deconectat

Mesaje: 66



Vezi Profilul
« Răspunde #40 : Februarie 08, 2014, 16:10:36 »

pentru cei ce iau 90 puncte picand pe testul 2 parcurgeti nemuritorii in ordinea inversa ! (de la I la 1 nu de la 1 la I, I fiind numarul de nemuritori din enunt ) ! good luck!
Si daca schimba un admin testul 2 si pune unul la care parcurgerea nu are importanta ?  Whistle  S-a vorbit mai sus care e solutia optima.
Memorat
Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines