Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: MinGW compilare  (Citit de 1952 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
DavideVitelaru
Strain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Februarie 11, 2010, 21:31:59 »

Salut,

abia am instalat MinGW pe calculator si din motive care nu le inteleg, meniul "Build>>Compile" nu functioneaza. Am creat si proiect, am creat si fisier, am si scris in el dar tot nu merge.

Imi spune si mie cineva ce trebuie sa fac sa imi mearga? As folosi Visual Studio sau Turbo C++ dar stiu ca se foloseste panarama asta la olimpiada.

Multumesc mult!

Edit: Mentionez ca limbajul de programare este C++
« Ultima modificare: Februarie 11, 2010, 21:37:07 de către Davide Vitelaru » Memorat
Patrunjel
Strain
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 11, 2010, 21:39:26 »

Salut,aceeasi problema am avut-o si eu.Incearca sa reinstalezi MinGW,sau sa dezinstalezi tot ce tine de alte compilatoare.Chiar daca stii ca nu ai alte compilatoare,butoneaza umpic Add/remove programs,si dezinstaleaza tot ce suna a compilator,sau parte dintr-un compilator.Eu am scapat de problema asta dezinstaland Mincrosoft Visual C++ (2005,2008,erau prea multe chestii ca sa imi dau seama),si ai grija ca de regula dupa ce dezinstalezi compilatorul in sine,mai raman de dezinstalat niste chestii...as spune functii de biblioteca,dar nu vreau sa te induc in eroare,fiindca nustiu sigur.Oricum,dupa ce am dezinstalat tot ce se putea dezinstala inafara de Windows si Messenger (glumesc),am reinstalat MinGW,si acum eu pe MinGW butonez.
Memorat
DavideVitelaru
Strain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 11, 2010, 21:48:15 »

Multumesc pentru raspunsul rapid.

Este vreo alta metoda in afara de dezinstalarea la Visual Studio? Il folosesc foarte des pentru alte proiecte in C++/C#/VB, si nu pot sa il dezinstalez. Nu inteleg de ce ar afecta VS compilarea la WinGW, nu prea are logica.

Daca totusi nu este posibil sa il fac sa mearga, exista alt compilator care il pot folosi si este "compatibil" cu WinGW? (Adica functioneaza la fel, acelasi librarii, etc...)
Memorat
alexandru92
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 12, 2010, 07:38:14 »

Sper sa te ajute http://wiki.codeblocks.org/index.php?title=Installing_MinGW_with_Vista Wink
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: