|
•skull
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Martie 03, 2010, 11:37:50 » |
|
Succes tuturor participantilor!! 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•dornescuvlad
|
 |
« Răspunde #2 : Martie 05, 2010, 16:51:13 » |
|
Succes tuturor participantilor!!  Da, succes tuturor 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•jupanubv92
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Martie 05, 2010, 19:11:13 » |
|
Sper sa ne vedem cu bine la ONI toata lumea . Bafta la toti . 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•wefgef
|
 |
« Răspunde #4 : Martie 05, 2010, 23:26:55 » |
|
Fie ca cei mai buni sa se califice si nimeni sa nu buseasca!
|
|
|
Memorat
|
omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
|
|
|
•gabitzish1
|
 |
« Răspunde #5 : Martie 05, 2010, 23:42:41 » |
|
Bafta maine! 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•stocarul
|
 |
« Răspunde #6 : Martie 06, 2010, 07:44:56 » |
|
Fie ca cei mai buni sa se califice si nimeni sa nu buseasca!
Așa să fie 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•moon
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Martie 06, 2010, 08:05:53 » |
|
Mult succes tuturor participantilor ! Sper sa ne vedem la ONI.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•dornescuvlad
|
 |
« Răspunde #8 : Martie 06, 2010, 12:56:31 » |
|
Cei de-a 10-a, cum vi s-au parut problemele ?  clasa 10= foarte grele .... expozitie-am facut 2 cazuri=))))), si la cealalalta brut cat ii ia unui calc sa citeasca 400.000 char ? Nu posta consecutiv. Editeaza-ti mesajele anterioare.
|
|
« Ultima modificare: Martie 06, 2010, 16:56:23 de către Paul-Dan Baltescu »
|
Memorat
|
|
|
|
•Anne-Marie
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Martie 06, 2010, 13:01:08 » |
|
destul de greute... am inteles ca a doua se facea cu dinamica.... avand in vedere ca nu am apucat sa aprofundez...  iar prima... nu am avut destule cunostinte la matematica sa o fac... in rest, nu mi s-a parut extraordinar de grea... am incercat sa o fac cu un backtracking, dar m-a exasperat ca nu afisa tot timpul ce trebuia.... tie cum ti s-au parut??  L.E. eu am avut noroc cu cppreffernce, ca altfel nu ma descurcam sa citesc chestia aia... si am reusit sa determin si nr. de cuvinte... asta e... acum asteptam deseara rezultatele... 
|
|
« Ultima modificare: Martie 06, 2010, 13:20:30 de către Anghelescu Ana-Maria »
|
Memorat
|
|
|
|
•dornescuvlad
|
 |
« Răspunde #10 : Martie 06, 2010, 13:09:35 » |
|
destul de greute... am inteles ca a doua se facea cu dinamica.... avand in vedere ca nu am apucat sa aprofundez...  iar prima... nu am avut destule cunostinte la matematica sa o fac... in rest, nu mi s-a parut extraordinar de grea... am incercat sa o fac cu un backtracking, dar m-a exasperat ca nu afisa tot timpul ce trebuia.... tie cum ti s-au parut??  la prima am incercat 2 cazuri de ciupeala si la a doua, citeam 400k caractere  ))) in loc sa pun fin.eof , deci 0 puncte..
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•alexandru92
|
 |
« Răspunde #11 : Martie 06, 2010, 13:20:59 » |
|
Fata de ce am avut la locala mult mai usoare dar tot, nu ma asteptam de loc la genul asta ( la 11-12 ).
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•skull
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Martie 06, 2010, 13:33:32 » |
|
Ce fel de problema era "immortal" de la XI-XII?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•devilkind
|
 |
« Răspunde #13 : Martie 06, 2010, 13:35:51 » |
|
Sunt pe vreo undeva pe net subiectele?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•APOCALYPTO
|
 |
« Răspunde #14 : Martie 06, 2010, 13:38:31 » |
|
Sunt pe vreo undeva pe net subiectele?
Inca nu. nu ma asteptam de loc la genul asta ( la 11-12 ).
Deci ti s-au parut foarte usoare sau foarte grele.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•f.v.anton
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #15 : Martie 06, 2010, 13:39:59 » |
|
a XI-a ceva ? Ati facut careva ? Eu la prima m-am incurcat la BT, nu am reusit sa-mi dau seama unde gresesc, iar la a doua...in cazul in care suma nu depindea de k, da imi dadea bine, daca nu... In concluzie... zob 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•alexandru92
|
 |
« Răspunde #16 : Martie 06, 2010, 13:44:43 » |
|
backtraking ..... Mi s-au parut relativ grele, dar nu de nefacut dak eram putin mai atent, am gresit prosteste 
|
|
« Ultima modificare: Martie 06, 2010, 14:19:59 de către alexandru »
|
Memorat
|
|
|
|
•APOCALYPTO
|
 |
« Răspunde #17 : Martie 06, 2010, 13:46:27 » |
|
backtraking ..... Mi s-au parut relativ grele, dar nu de nefacut dak eram putin mai atent, am gresit prosteste :-" Bravo,  si eu la fel la problema 2. A trebuit sa fac 3 surse prin 3 metode diferite si eram demoralizat deja dupa ce nu mi-a iesit prima  .
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•andronachev
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #18 : Martie 06, 2010, 14:07:43 » |
|
Sunt a X-a la Colegiul National "Iosif Vulcan" Oradea ... la prima am inventat eu ceva formula geniala si merge pe exemplul lor si pe inca vreo 2 pe care mi le-am laut eu.. dar ma indoiesc ca iau ceva pe ea  . A 2-a am facut-o cu un vector de structuri in care retineam prima si ultima litera a cuvintelor.. apoi inchideam fisierul si il mai deschideam odata ca sa citesc si sa afisez si cuvintele. Voi? ID mycrosoftx_x , daca aveti chef de vorba  ?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Anamaria20
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #19 : Martie 06, 2010, 14:20:21 » |
|
La a 9-a cum vi s-au parut? Nivel ridicat, slabute? Eu sunt cam dezamagita, aia cu fractia nu mi-a iesit. Cealalta era realizabila...
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•S7012MY
|
 |
« Răspunde #20 : Martie 06, 2010, 15:02:28 » |
|
la clasa a IX-am gresit la a doua problema din neatentie(n-am fost atent la restrictii). la prima pentru a iesi pe exemple mari trebuia qsort ca sa sortezi linia.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Anamaria20
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #21 : Martie 06, 2010, 15:05:42 » |
|
Eu am folosit sort-ul din STL, sigur merge si cu ala.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•jupanubv92
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #22 : Martie 06, 2010, 15:41:01 » |
|
Frate cum sa iti dai delete in loc de rename la sursa in ultimele 5 minute ..... Prima mi sa parut destul de usoara si a doua era o dinamica in 3 dimensiuni la care m-am chinuit 2 ore sa o scot. Dar din pacate am dat delete la back si ciudat nu mi-am gasit sursa in recycle bin ... se pare ca voi rata nationala .
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•crys
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #23 : Martie 06, 2010, 16:03:48 » |
|
Clasa X -- Problema 2 - Text Intrebare:
Problema a fost facuta cap-coada, insa am terminat-o fix in ultimul moment (cand a venit supraveghetorul sa-mi ia sursa) -- am facut o modificare -- am adaugat o matrice, etc. Primele doua cerinte sunt 100% respectate, se afiseaza numarul de cuvinte si numarul de cuvinte care trebuie scoase, problema este ca eu in loc de un k, sau o alta matrice, am creat o matrice care sa mentina datele de la 'j' -- cuvintele care respectau conditiile care sa imi mentina pozitiile pentru afisarea finala. Toata chestia este ca in exemplul dat -- pozitia cuvantului cu care indeplinea, practic, conditiile este egala cu numarul de cuvinte - 1 care trebuie afisate. Deci, in testul initial imi afiseaza ce-mi trebuie (deoarece cele doua numere coincid), insa, pe alte teste, este foarte posibil sa se afiseze baliverne -- deoarece profesorul imi spunea sa termin (la fix am terminat) eu nu am reusit sa realizez ce variabila trebuie pusa si am gresit litera respectiva.
Problema, algoritmul, programarea, in sine, dupa toate cele considerate, indeplinesc toate conditiile verificarea cuvintelor are loc in mod logic. Singura problema este aceea ... ca o constanta in + face diferenta.
Intrebarea mea este: daca o sa iau un punctaj minim -- daca fac contestatia se poate schimba ceva avand in vedere cele spuse mai sus (ca algoritmul in sine este foarte probabil sa fie bun)?
Multumesc anticipat.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•devilkind
|
 |
« Răspunde #24 : Martie 06, 2010, 16:10:41 » |
|
La contestatie nu vei avea voie sa iti modifici sursa iar programul tau va fi rulat din nou pe evaluator (care foarte probabil va da acelasi raspuns). Contestatiile in general se fac pentru a modifica optiunile de compilare sau chestii de genul acesta si nu au respectat regulamentul. (de ex sa zicem ca iti compileaza programul cu borland).
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|