Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 045 Submultimi  (Citit de 2867 ori)
0 Utilizatori şi 2 Vizitatori pe acest subiect.
Marius
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Decembrie 21, 2009, 01:48:57 »

Aici puteţi discuta despre problema Submultimi.
« Ultima modificare: Decembrie 21, 2009, 12:07:25 de către Marius Stroe » Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
chibicitiberiu
Strain
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 15, 2011, 21:52:56 »

Hmmm... se pare ca pe aceeasi sursa, cu streamuri iau 70, cu stdio iau 100 pct.
Oricum ma bucur ca am reusit sa iau suta Very Happy
Memorat
pauldb
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 15, 2011, 23:17:49 »

Problema ta nu e ca folosesti stream-uri, ci ca folosesti endl. Un program nu afiseaza caracter cu caracter pe masura ce se executa o instructiune de afisare, ci respectivele caractere sunt introduse intr-un buffer care, cand este umplut, se afiseaza in intregime. Astfel operatia de afisare se desfasoara mai rapid. Cand afisezi cu endl, fortezi golirea buffer-ului. Daca afisezi '\n', acesta este tratat ca un caracter oarecare si nu intervine asupra comportamentului buffer-ului, acesta functionand eficient in continuare. Daca vei folosi
Cod:
out << '\n';
e foarte probabil sa iei 100.

Ai grija, la olimpiada nu este indicata folosirea lui endl (cred ca este mentionat pe undeva prin instructiuni).
Memorat

Am zis Mr. Green
chibicitiberiu
Strain
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 17, 2011, 11:37:34 »

Problema ta nu e ca folosesti stream-uri, ci ca folosesti endl. Un program nu afiseaza caracter cu caracter pe masura ce se executa o instructiune de afisare, ci respectivele caractere sunt introduse intr-un buffer care, cand este umplut, se afiseaza in intregime. Astfel operatia de afisare se desfasoara mai rapid. Cand afisezi cu endl, fortezi golirea buffer-ului. Daca afisezi '\n', acesta este tratat ca un caracter oarecare si nu intervine asupra comportamentului buffer-ului, acesta functionand eficient in continuare. Daca vei folosi
Cod:
out << '\n';
e foarte probabil sa iei 100.

Ai grija, la olimpiada nu este indicata folosirea lui endl (cred ca este mentionat pe undeva prin instructiuni).

Aha, Merci de sfat
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: