Pagini: 1 [2]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 074 Heroes of Might & Magic  (Citit de 13445 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
ciprianf
De-al casei
***

Karma: 11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 104



Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Mai 24, 2008, 19:48:58 »

Of...si ai luat 100?...am facut sursa de 100 in sfarsit si mie imi da 1140
Memorat
Pepelea_Flaviu
Client obisnuit
**

Karma: 30
Deconectat Deconectat

Mesaje: 98



Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Octombrie 17, 2008, 20:00:58 »

da 0....nu poti ajunge in celula (3,3)  - are valoarea 1, deci e inaccesibila
Memorat
ucc_5
Client obisnuit
**

Karma: -11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 82



Vezi Profilul
« Răspunde #27 : Ianuarie 19, 2011, 16:22:26 »

De ce da rezultat gresit (80 de puncte) daca intializez direct vecinii nodului de start (calculez direct h[1][vecin x][vecin y]), dar daca intializez h[0][xi][yi] merge perfect (chiar daca se fac EXACT ACEIASI pasi).
Memorat
ion824
Strain


Karma: 11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 17



Vezi Profilul
« Răspunde #28 : Iulie 14, 2011, 10:14:57 »

Imi poate recomanda cineva vri-un articol care m-ar ajuta sa rezolv problema data ?
Memorat
blue_phoenix
Client obisnuit
**

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 57



Vezi Profilul
« Răspunde #29 : Decembrie 17, 2011, 19:34:49 »

numerele alea din matrice, cele diferite de zero, cat de mari/mici pot fi ("intregii" din cerinta inseamna ca sunt int-uri?). si inca o intrebare, conteaza la ceva ce valoare are o casuta, atata timp cat ea e diferita de 0? daca nu, de ce sa nu spunem pur si simplu ca e o matrice cu 0 si 1?
Memorat
thesilverhand13
Strain
*

Karma: 9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 32



Vezi Profilul
« Răspunde #30 : Decembrie 28, 2011, 03:38:10 »

@ blue_phoenix :Numerele din matrice se incadreaza in limita int-ului.Si referitor la a doua intrebare nu conteaza deloc ce valoare e atat timp cat ea e diferita de 0.Enuntul este dat in asa fel incat se incearca,ca sa spun asa, "mascarea" dinamicii.
Memorat
federer
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #31 : Februarie 26, 2012, 09:37:57 »

Imi poate spune si mie cineva ce initializari ar trebui facute la inceput ca nu ma prind.   Brick wall
Memorat
visanr
Nu mai tace
*****

Karma: 168
Deconectat Deconectat

Mesaje: 213



Vezi Profilul
« Răspunde #32 : Aprilie 30, 2012, 17:47:04 »

Done.
Memorat
VisuianMihai
De-al casei
***

Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #33 : Februarie 16, 2013, 14:50:09 »

Am luat pe problema 50 de puncte cu o memoizare...
Am WA si TLE ... testul 7 e corect(cel in care x1,y1 coincid cu x2, y2).

Am procedat astfel: Am apelat memo(x2,y2,k) si am mers recursiv in memo(xnou,ynou,k-1), pana dadeam de starea x1,y1,k=0.

xnou,ynou sunt toti vecinii si am verificat sa nu ies din matrice, iar vecinul respectiv sa fie 0. Nu inteleg de ce am WA...
TLE s-ar putea sa fie din cauza ca intru in ciclu infinit in unele cazuri, insa nu imi dau seama de ce. Am verificat mai multe cazuri.
Imi puteti spune ce cazuri scap?
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 721



Vezi Profilul
« Răspunde #34 : Februarie 16, 2013, 18:43:26 »

Acolo unde verifici daca esti matrice, cred ca ai gresit ordinea lui x si y. x e linia si y e coloana.
Memorat
VisuianMihai
De-al casei
***

Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #35 : Februarie 17, 2013, 10:52:57 »

Cand am citit, am citit N si M, N = nr linii, M = nr coloane, deci nu cred ca de acolo e problema.

EDIT: Am rezolvat-o... nu calculam cum trebuie toate starile, pentru ca apelam Memoizarea o singura data... Very Happy
« Ultima modificare: Februarie 17, 2013, 11:04:00 de către Mihai Visuian » Memorat
Detrol2k
Strain
*

Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 48



Vezi Profilul
« Răspunde #36 : Februarie 19, 2013, 13:25:46 »

Si mie imi da 32 pe exemplul dat. De la ce ar putea fi?
http://infoarena.ro/job_detail/882662
Memorat
visanr
Nu mai tace
*****

Karma: 168
Deconectat Deconectat

Mesaje: 213



Vezi Profilul
« Răspunde #37 : Februarie 19, 2013, 13:37:22 »

Si mie imi da 32 pe exemplul dat. De la ce ar putea fi?
http://infoarena.ro/job_detail/882662
In enunt zice sa calculezi in cate moduri poti ajunge in (x2, y2) cu cel mult K mutari, dar tu calculezi in cate moduri ajungi cu exact K mutari.
Memorat
Detrol2k
Strain
*

Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 48



Vezi Profilul
« Răspunde #38 : Februarie 19, 2013, 14:03:19 »

Si mie imi da 32 pe exemplul dat. De la ce ar putea fi?
http://infoarena.ro/job_detail/882662
In enunt zice sa calculezi in cate moduri poti ajunge in (x2, y2) cu cel mult K mutari, dar tu calculezi in cate moduri ajungi cu exact K mutari.

Asa e. Acum am rezolvat. Multumesc!
Memorat
DorelBarbu
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 34



Vezi Profilul
« Răspunde #39 : August 18, 2013, 23:18:46 »

Unde se gaseste articolul cu explicatiile necesare?
Memorat
Al3ks1002
Strain


Karma: 5
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #40 : August 19, 2013, 02:11:36 »

http://www.infoarena.ro/agora-finala/solutii
Memorat
MyrmekoMe
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #41 : Ianuarie 20, 2014, 18:34:34 »

btw, e super jmecher jocul Smile
mersi! nu stiam de el
Memorat
andreey_047
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 6



Vezi Profilul
« Răspunde #42 : Martie 14, 2015, 18:06:27 »

Cat va da pt testul :
5 5 10
0 0 0 0 0
0 2 0 3 0
0 0 1 0 0
0 2 0 0 0
0 0 0 0 0
5 5 5 5
 Ms anticipat !
Memorat
alex_bucevschi
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 19



Vezi Profilul
« Răspunde #43 : Martie 15, 2015, 08:57:50 »

mie imi da
Cod:
4505
Memorat
hasmasandragos
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #44 : Martie 30, 2015, 22:31:39 »

Si mie tot 4505 imi da.
Memorat
georgerapeanu
Strain
*

Karma: 8
Deconectat Deconectat

Mesaje: 47



Vezi Profilul
« Răspunde #45 : Ianuarie 30, 2016, 08:00:46 »

Nu poate cineva sa ma ajute?Fac rezolvarea exact ca pe articol, dar nu merge
Cod:
#include <fstream>
using namespace std;
ifstream f("homm.in");
ofstream g("homm.out");
long long H[30][100][100],i,j,N,M,K,stx,sty,fnx,fny,rez,Ma[100][100],p;
int main()
{
    f>>N>>M>>K;
    for(i=1;i<=N;i++)
    {
        for(j=1;j<=M;j++)
        {
            f>>Ma[j];
        }
    }
    f>>stx>>sty>>fnx>>fny;
    H[0][stx][sty]=1;
    for(p=1;p<=K;p++)
        for(i=1;i<=N;i++)
            for(j=1;j<=N;j++)
                if(!Ma[j])
                    H[p][j]=H[p-1][i-1][j]+H[p-1][j+1]+H[p-1][i+1][j]+H[p-1][j-1];
    for(i=0;i<=K;i++)
        rez+=H[fnx][fny];
    g<<rez;
    return 0;
}
Multumesc anticipat!
Memorat
Pagini: 1 [2]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines