Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: "fisier de iesire corupt"???  (Citit de 6353 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Ionescu_Maria
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« : Septembrie 02, 2009, 11:00:07 »

Lucram la problema "text2", in fine nu prea imi iesea... Am incercat sa prind 50% din punctaj prin rezolvarea primei cerinte. Am primit si mesajul "fisier de iesire lipsa" dar pt ca scriam numele fisierului gresit, si apoi nr de posibilitati gresite. Sunt perfect de acord cu cele 2 dar nu inteleg  mesajul "fisier de iesire corupt" . Ce gresesc si ce inseamna asta??? Brick wall
Memorat
miculprogramator
Nu mai tace
*****

Karma: 65
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Septembrie 02, 2009, 12:09:14 »

Poate ca nu ai pus ce trebuie in fisier. Are sigur extensia .out si se numeste text2.out ?  Smile
Memorat
Mishu91
Nu mai tace
*****

Karma: 169
Deconectat Deconectat

Mesaje: 751



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Septembrie 02, 2009, 14:22:24 »

In general, mesajul "Fisier de iesire corupt" semnifica faptul ca fisierul tau de iesire nu respecta formatul impus in enunt.
« Ultima modificare: Septembrie 02, 2009, 14:56:38 de către Andrei Misarca » Memorat
irene_m
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Septembrie 03, 2009, 06:47:16 »

Asa am patit si eu prima data. Trebuie sa afisezi si numarul de posibilitati si armonia, chiar daca e gresita (de exemplu 0).
Eu am vazut ca merge asa din intamplare, dar daca poate cineva sa explice de ce trebuie afisata si o armonie gresita pentru a avea 50% din punctaj? La un concurs nu cred ca m'as fi gandit sa mai afisez si altceva..
Memorat
Mishu91
Nu mai tace
*****

Karma: 169
Deconectat Deconectat

Mesaje: 751



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Septembrie 03, 2009, 09:02:24 »

Păi dacă se cer 3 valori, și tu afișezi una singură, evaluatorul de unde să știe ce subpunct ai rezolvat? Adică tu poate ai rezolvat numai a doua cerință și ai pus doar a doua valoare.
Memorat
irene_m
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Septembrie 03, 2009, 09:14:06 »

Citat
# 50% pentru numărul total de modalităţi de restaurare modulo 1000003;
# 80% pentru numărul de modalităţi de restaurare modulo 1000003 şi suma minimă;
Nu ai cum sa pui doar a doua valoare, pentru ca nu ti'ar acorda nimic. Dupa cum e repartizat punctajul, mi se pare normal ca daca afisez o valoare, sa fie numarul de modalitati (prima cerinta). Daca mai stiu sa rezolv in continuare, mai afisez si urmatoarele cerinte.
Oricum, de acum incolo probabil ca o sa afisez valori pentru fiecare cerinta, desi pana acum nu m'as fi gandit la asta. Si tot nu mi se pare normal Very Happy
Memorat
Ionescu_Maria
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Septembrie 03, 2009, 10:15:56 »

Ms muult Irina! acum a mers  Applause Oricum nici mie nu mi se pare corect! Cand vezi ca iei 0 pct de ce-ai mai continua sau de ce te-ai gandi sa afisezi ceva la intamplare! In fine... macar m-am lamurit! Ms tuturor!
Memorat
miculprogramator
Nu mai tace
*****

Karma: 65
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Septembrie 03, 2009, 10:32:53 »

Am si eu o intrebare: intr-un concurs, cand stii sa rezolvi doar subpunctul 2 sa zicem, afisezi pentru 1 si 3 valoarea 0, iar pentru 2 valoarea gasita?
Memorat
Mishu91
Nu mai tace
*****

Karma: 169
Deconectat Deconectat

Mesaje: 751



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Septembrie 03, 2009, 11:04:19 »

Cod:
        if (fscanf(f, "%d %d", N+i, B+i) != 2)
            result("Fisier de intrare corupt!", 0);
Uite partea din evaluator care verifică citirea. Dacă tu știi raspunsul la cerința 2, atunci trebuie sa pui ceva atât la 1, cât si la 3, altfel vei primii mesajul de mai sus si iei 0
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines