Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Microsoft Word library!  (Citit de 1371 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
xtreme
De-al casei
***

Karma: -26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 118



Vezi Profilul
« : August 24, 2009, 14:32:46 »

M-ar interesa sa lucrez fisiere de tip Microsoft Word in Dev-C++.Am aflat ca pentru a face asta am nevoie de Microsoft Word library...Pe net nu am gasit , ar putea sa ma ajute cineva cu asa ceva?
Memorat
alexthero
De-al casei
***

Karma: 121
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 24, 2009, 18:28:56 »

Salut,

Proiectul pe care lucrez acum la Microsoft are o componenta asemanatoare cu ce vrei tu. Adica, scrie niste rapoarte in Excel.
Sunt doua variante care mi-au fost recomandate pentru aceastea componenta:

1. http://en.wikipedia.org/wiki/Office_Open_XML - scri fisierele .xml care contin toate informatiile despre documentul tau. Avantaje: nu ai nevoie de Windows sau Word instalat. Este totusi posibil ca nu toate optiunile sau setarile sa fie disponibile aici.

2. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/microsoft.office.interop.word(office.11).aspx - porneste o aplicatie Word in background si trimite semnale pentru a crea documentul.

Eu am folosit #2 in proiectul meu si merge perfect. Totusi, nu l-am scris in Dev-C++ ci in Visual Studio. Exista versiunea Visual Studio Express care e gratis
Memorat

Tine minte ca mintea conduce pumnu, nu invers
xtreme
De-al casei
***

Karma: -26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 118



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 25, 2009, 18:46:52 »

Salut,
       Iti multumesc pentru raspuns...mi-am instalat visual studio 2008 + MSDN library(help), dar eu sunt inca elev si in afara de problemele de de pe infoarena sau alte siteuri asemanatoare nu am facut nimic in domeniul programarii...Am un membru in familie care acu ceva timp mi-a cerut sa-i fac un program care modifica caracterele englezesti dintr-un fisier de tip microsoft word in caractere romanesti dupa alegere...Deci acesta ar trebui sa fie primul meu proiect dar sunt multe chestii care ma depasesc in cunostinte si nu stiu de unde ar trebui sa incep dar, am sa incerc sa ma documentez cat pot din informatiile dispuse de internet...
« Ultima modificare: August 25, 2009, 21:02:03 de către Silaghi Alex » Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines