Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 755 Morcovi  (Citit de 3174 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« : Mai 03, 2009, 19:07:09 »

Aici puteti discuta despre problema Morcovi.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
laserbeam
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Aprilie 04, 2010, 10:47:14 »

Bune-s alea 12 ponturi pentru programatori C++ de la articole.
Am sarit de la 80 la 100 numa pt ca am inversat dimensiunile (si semnificatiile evident) de la o matrice a[ j ][ i ] in loc de a[ i ][ j ] (nu zic ce insemnau ca poate dau spoilere pentru cei care chiar vor sa rezolve problema)

Pe testu 8 am sarit de la 928ms la 224ms  Banana
Memorat
popoiu.george
Vorbaret
****

Karma: 19
Deconectat Deconectat

Mesaje: 162



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Decembrie 24, 2011, 11:38:51 »

Cred ca e prea mica limita de timp la problema asta. Initial luam 50p si dupa ce am urmat sfatul lui Catalin si am inversat dimensiunile am luat 80p cu solutia oficiala.

M-am uitat pe multe surse de 100p si unele se duc in 1s pe testele 8 si 10, deci chiar asa de mult sa fi scazut limita? Diferenta de 0.7s mi se pare mult.

Ca sa fiu sigur am facut rost si de o sursa care lua 100p pe evalul vechi de la un prieten si ia tot 80p.

Sper sa rezolve cineva. Multumesc anticipat !
Memorat
SebiSebi
Nu mai tace
*****

Karma: 76
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Octombrie 07, 2012, 13:57:24 »

Puteti sa mariti limita de timp? Se pot lua maxim 80 de puncte, cu parsare. Multumesc anticipat!
Memorat
alexalghisi
Strain
*

Karma: 18
Deconectat Deconectat

Mesaje: 47



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Ianuarie 26, 2013, 13:05:11 »

Ar trebui marita putin limita de timp  Smile O( 2^p * N ) cu parsare intra doar de 80p . Think
Memorat
danalex97
Vorbaret
****

Karma: 54
Deconectat Deconectat

Mesaje: 192



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Ianuarie 28, 2013, 19:24:02 »

Cred ca e chiar la limita limita de timp. ( http://infoarena.ro/job_detail/809081 ) Complexitatea ta e buna.
« Ultima modificare: Ianuarie 29, 2013, 10:56:38 de către Dan H Alexandru » Memorat
dariusdarius
Client obisnuit
**

Karma: 20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 62



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 05, 2013, 15:18:36 »

Este buna complexitatea O(N * 2^p * p) sau trebuie sa ma gandesc cum scap de p neaparat?
Memorat
savim
Nu mai tace
*****

Karma: 194
Deconectat Deconectat

Mesaje: 333



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 05, 2013, 20:55:41 »

Am marit limita de timp la 0.5s. Multumim de sesizari.
Memorat
assa98
Strain
*

Karma: -19
Deconectat Deconectat

Mesaje: 33



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 07, 2013, 21:13:58 »

eu iau 90 cu dimensiunile inversate si parsare. poate sa se uite cineva pe sursa mea si sa imi spuna ce mai merge optimizat? https://infoarena.ro/job_detail/907316?action=view-source multumesc anticipat.
Memorat
visanr
Nu mai tace
*****

Karma: 168
Deconectat Deconectat

Mesaje: 213



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 07, 2013, 22:55:57 »

eu iau 90 cu dimensiunile inversate si parsare. poate sa se uite cineva pe sursa mea si sa imi spuna ce mai merge optimizat? https://infoarena.ro/job_detail/907316?action=view-source multumesc anticipat.
Incearca sa inversezi forurile, sa faci mai intai cel dupa b, apoi cel dupa i. Cum faci tu, faci N * P pasi, dar daca le pui invers faci N * nr_biti_de_1 pasi. Eu asa am facut si am luat 100 acum putin timp, 316 ms maxim.
Memorat
assa98
Strain
*

Karma: -19
Deconectat Deconectat

Mesaje: 33



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 08, 2013, 08:32:11 »

foarte misto ideea, multumesc  Very Happy Thumb up
Memorat
CosminRusu
De-al casei
***

Karma: 77
Deconectat Deconectat

Mesaje: 104



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Noiembrie 21, 2013, 20:25:51 »

Cred ca limita de timp la aceasta problema este cam stransa. Iau 80 de puncte cu TLE, cu toate ca am incercat sa pun for-urile astfel incat sa nu sparg cache-ul.
Memorat
visanr
Nu mai tace
*****

Karma: 168
Deconectat Deconectat

Mesaje: 213



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Noiembrie 21, 2013, 20:32:14 »

Incearca sa muti forul cu j inaintea celui cu i. Daca configuratia la care esti nu il contine pe j, faci N pasi degeaba, cand il fixezi pe i  Smile
Memorat
CosminRusu
De-al casei
***

Karma: 77
Deconectat Deconectat

Mesaje: 104



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Noiembrie 22, 2013, 13:00:23 »

Intr-adevar, optimizarea propusa de tine mi-a adus 90 de puncte. Am incercat sa parsez, sa reduc memoria cat am putut, dar in continuare iau TLE pe ultimul test...

L.E : Nevermind, am reusit. Multumesc Radu Visan Smile !
« Ultima modificare: Noiembrie 22, 2013, 14:07:31 de către Cosmin Rusu » Memorat
mvcl3
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 22



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Aprilie 24, 2014, 13:00:02 »

poate cineva sa-mi dea un set de probleme de pe infoarena asemanatoare cu aceasta..nu prea am inteles ideea de rezolvare si as vrea sa practic un pic cateva probleme cu aceeasi idee de rezolvare sa inteleg mai bine...multumesc ! Embarassed
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Aprilie 24, 2014, 13:25:04 »

http://www.infoarena.ro/problema/hamilton
Memorat
mvcl3
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 22



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Aprilie 24, 2014, 17:11:16 »

multumesc mult George !!  Weightlift
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines