Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 846 Motel  (Citit de 2873 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
astronomy
Nu mai tace
*****

Karma: 204
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« : Aprilie 05, 2009, 11:28:35 »

Aici puteti discuta despre problema Motel.
Memorat
gh09
Strain
*

Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 38



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Aprilie 05, 2009, 14:28:24 »

Din ce cauza da eroare la fisier de iesire?  Brick wall

Pot exista valori egale pt cele n zile in care poate canta artistul?
« Ultima modificare: Aprilie 05, 2009, 14:36:08 de către chisinau gheorghita » Memorat
Omega91
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 36



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Aprilie 05, 2009, 14:49:35 »

raspunsul pt
Cod:
2
1 3
3 8
3
1
este
Cod:
1 2
2 1
sau 0 0?

intreb deoarece teoretic ar trebui sa fie prima varianta, dar sursa mea de 100 mi-o afiseaza pe a 2-a
« Ultima modificare: Aprilie 05, 2009, 21:48:50 de către Nicodei Eduard » Memorat
gh09
Strain
*

Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 38



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Aprilie 05, 2009, 14:50:48 »

Ar trebui sa dea:

Citat
1 2
2 1

Deci pot exista pt cele n zile valori egale?  Brick wall

LE: Ar trebui specificata treaba ca zilele pot fie egale.....
« Ultima modificare: Aprilie 05, 2009, 15:11:55 de către chisinau gheorghita » Memorat
mihaionly
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Mai 01, 2009, 10:34:34 »

Poate cineva să-mi dea o indicație?Și...ar fi prea mult o complexitate O(n^2) ?
Memorat
Robytzza
De-al casei
***

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Mai 01, 2009, 10:53:06 »

nu
Memorat
lucian666
Client obisnuit
**

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 84



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Iulie 30, 2012, 15:03:16 »

AM 70 pct cu 1 Memory limit exceeded  si 2 TLE Brick wall
Am facut un cuplaj  Whistle
Exista ceva mai optim pentru 100 pct?> Smile
Multumesc Anticipat!!! Very Happy
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Iulie 30, 2012, 15:14:22 »

Da.
Memorat
lucian666
Client obisnuit
**

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 84



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Iulie 30, 2012, 18:33:33 »

un heap poate? Whistle
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Iulie 30, 2012, 20:52:15 »

Jucam twenty questions? Tongue
Baga si vezi Smile.
Memorat
lucian666
Client obisnuit
**

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 84



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Iulie 31, 2012, 21:49:53 »

am o intrebare Confused
pt un set daca il declar in felul urmator:set<pair<int,pair<int,int> > >S;
si iteratorul specific: set<pair<int,pair<int,pair> > >:: iterator I;
daca vreau sa ma refer la elementul al treilea din vf heapului:
I=S.begin();
am incercat
I->s->s dar nu merge Cry
cum as putea face altcumva?
Multumesc Anticipat!!! Smile
Memorat
S7012MY
Nu mai tace
*****

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 648



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Iulie 31, 2012, 22:45:13 »

Pui sageata si punct (->s.s)
Memorat
lucian666
Client obisnuit
**

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 84



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : August 01, 2012, 06:59:34 »

La problema asta am incercat 3 variante:
1.Cuplaj :70 pct cu 1 TLE si 2 MLE
2.Greedy(N^2):50 pct cu 3 Incorect si 2 TLE
3.Heap :30 pct cu 7 Incorect.

La varianta cu Heap am facut asa:
Am sortat intervalele in functie de limita din st
Am sortat crescator zilele in care artistul are spectacole.
Pt fiecare zi am bagat in heap intervalele care o cuprind ,apoi am sters din heap toate intervalele care nu mai cuprind ziua i.Daca la un anumit pas heapul devine vid => nu exista solutie,altfel afisez ziua i cu intervalul din vf hepului Smile .
Este ceva gresit in judecata mea? Confused
Multumesc Anticipat!!!!

[Later Edit]

Pt Heap am folosit un set Smile

[/Later Edit]
Editat de admin: Nu mai posta in continuare, editeaza-ti mesajele(folosind butonul modifica din dreapta sus a casutei de mesaj)
« Ultima modificare: August 01, 2012, 18:36:39 de către Budau Adrian » Memorat
ion824
Strain


Karma: 11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 17



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : August 03, 2012, 15:05:13 »

Imi poate spune cineva cat va da cu o sursa de 100p pe urmatorul test:
23
9 20
21 25
7 11
9 27
25 27
6 10
18 28
15 21
9 25
8 14
8 25
2 9
23 28
1 10
4 24
11 23
8 16
13 24
3 26
8 17
9 18
2 12
5 20
25
18
3
19
3
16
18
25
6
16
15
20
17
6
9
4
9
2
24
6
25
11
11

Multumesc Anticipat.

[L.E] Am luat suta.
raspuns (sper ca ajuta cuiva):
12 18
14 3
22 5
15 16
6 14
23 20
19 9
3 17
10 15
17 22
20 23
21 11
1 10
8 6
16 13
18 7
11 2
9 4
4 12
2 19
5 21
7 8
13 1

« Ultima modificare: August 03, 2012, 15:47:03 de către Ureche Ion » Memorat
ctlin04
Nu mai tace
*****

Karma: 23
Deconectat Deconectat

Mesaje: 207



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : August 03, 2012, 15:13:09 »

Mie imi da:  0 0    Smile
« Ultima modificare: August 03, 2012, 15:20:00 de către catalin » Memorat
lucian666
Client obisnuit
**

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 84



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : August 03, 2012, 18:50:11 »

Imi poate spune cineva cat va da cu o sursa de 100p pe urmatorul test:
23
9 20
21 25
7 11
9 27
25 27
6 10
18 28
15 21
9 25

cum ai facut pt 100 pct>? Sick#039;ai folosit heap?
8 14
8 25
2 9
23 28
1 10
4 24
11 23
8 16
13 24
3 26
8 17
9 18
2 12
5 20
25
18
3
19
3
16
18
25
6
16
15
20
17
6
9
4
9
2
24
6
25
11
11

Multumesc Anticipat.

[L.E] Am luat suta.
raspuns (sper ca ajuta cuiva):
12 18
14 3
22 5
15 16
6 14
23 20
19 9
3 17
10 15
17 22
20 23
21 11
1 10
8 6
16 13
18 7
11 2
9 4
4 12
2 19
5 21
7 8
13 1


Memorat
lucian666
Client obisnuit
**

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 84



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Octombrie 18, 2012, 21:56:10 »

 Smile Buna seara.
Am facut la problema asta un cuplaj maxim si iau doar 70 pct cu 2 TLE si 1 MLE .TLE cred ca se datoreaza functiei de creare a grafului...in fine, exista o solutie mai optima ? ( am incercat cu un Heap dar mai  mult de 30 pct nu iau Brick wall )
O seara placuta!!!!
Memorat
vendetta
De-al casei
***

Karma: 72
Deconectat Deconectat

Mesaje: 122



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Octombrie 18, 2012, 22:34:21 »

Da. Cu cautare binara. Fa primadata solutia in n^2 si apoi incearca sa o reduci la N * log N.
Memorat
lucian666
Client obisnuit
**

Karma: 16
Deconectat Deconectat

Mesaje: 84



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Decembrie 19, 2012, 15:53:52 »

Salut Very Happy . Am incercat si solutia cu cautare binara dar iau doar 20 pct retul WA si TLE. Brick wall . Am incercat mai multe variante la problema asta : Cuplaj(70 pct ) , Greedy(50 pct -desi ar trebui sa ia 80 pct ) , si inca una cu heapuri ( 30 pct cu WA pe restul ). Exista o rezolvare mai optima decat nlogn ? Si daca exista care ar fi aceasta solutie?

Multumesc Anticipat Very Happy
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines