Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Mesaje de eroare  (Citit de 106346 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Steve
Client obisnuit
**

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 72



Vezi Profilul
« Răspunde #125 : Octombrie 20, 2011, 13:17:07 »

Am si eu o mica nelamurire, in leg. cu evaluatorul http://infoarena.ro/job_detail/623620 ...
Codul meu e memset (v, 0, sizeof (v))
Please help!  Confused
Memorat
klamathix
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 733
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.216



Vezi Profilul
« Răspunde #126 : Octombrie 20, 2011, 13:37:15 »

#include<cstring>

Stiu ca probabil iti merge fara acasa, dar pe IA este alta versiune de compilator.
Memorat
Steve
Client obisnuit
**

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 72



Vezi Profilul
« Răspunde #127 : Octombrie 20, 2011, 14:38:49 »

Mersi mult  Ok
Memorat
Magda95
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #128 : Noiembrie 02, 2011, 20:31:29 »

Am o problema la instalarea mingw-ului...Cand dau "run" imi da asa "NSIS error:error launching installer"...Mi`am reinstalat windows`u recent ...Are vreo legatura??..Si daca nu cum pot rezolva?? E urgent...Very Happy
Memorat
pongraczlajos
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #129 : Decembrie 19, 2011, 23:57:34 »

salut!
am si eu o mica problema  sad
imi trimite eroarea Blocked system call: (null). si nu stiu de ce  sad
(job #651184)
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #130 : Decembrie 31, 2011, 13:30:32 »

Aceast topic se refera la mesajele de eroare returnate de evaluator, nu la problemele specifice pe care le poate avea o sursa. Am mutat ultimele mesaje aici.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
B.A.T.
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #131 : Ianuarie 05, 2012, 13:51:14 »

imi poate spune si mie cineva de ce primesc eroarea aia cu killed by signal 11(sigsegv)? am citit despre erori si am vazut ca ar putea fi din cauza ca am iesit din dimensiunile vectorului dar am definit un vector de 50005 elemente.deci care ar putea fi problema?
Memorat
MciprianM
Nu mai tace
*****

Karma: 87
Deconectat Deconectat

Mesaje: 324



Vezi Profilul
« Răspunde #132 : Ianuarie 05, 2012, 19:24:53 »

Fisierele de intrare, respectiv de iesire sunt secv3.in, respectiv secv3.out si nu secv3.in.txt si nu secv3.out.txt

Nu ai voie sa deschizi alte fisiere decat cele indicate in problema si de aceea primesti SIGSEGV.
Memorat
tandura
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #133 : Ianuarie 26, 2012, 17:35:00 »

Sal
Am o intrebare: Cum vad timpul de executie a unui program in mingw developer ?
Ms anticipat.
Memorat
scipianus
Nu mai tace
*****

Karma: 129
Deconectat Deconectat

Mesaje: 345



Vezi Profilul
« Răspunde #134 : Ianuarie 26, 2012, 17:39:54 »

Sal
Am o intrebare: Cum vad timpul de executie a unui program in mingw developer ?
Ms anticipat.

Nu prea cred ca ai postat bine aici  Read This! ,dar uite raspunsul la intrebarea ta http://www.dponline.ro/articol.php?idarticol=48  wink
Memorat
tandura
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #135 : Ianuarie 26, 2012, 17:44:17 »

Ms mult
Am tot cautat in ultimele 4 ore pe net si nu am gasit. Cat despre locul unde am postat imi cer scuze daca nu ii bine de nu stiam unde sa pun intrebarea.
Memorat
tandura
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #136 : Februarie 01, 2012, 22:49:31 »

pot de ce nu pot folosi functiile din biblioteca <string> precum strchr, strcpy, strlen
Cod:
Eroare de compilare:
user.cpp In function ‘void nr_cuv()’:
user.cpp:17: error: ‘strlen’ was not declared in this scope
user.cpp:22: error: ‘strchr’ was not declared in this scope
user.cpp:25: error: ‘strcpy’ was not declared in this scope

deabia incep sa folosesc saitul
e foarte bun da tre sa sti ce faci  Tongue
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #137 : Februarie 01, 2012, 22:53:18 »

Bibliotecile <string> si <string.h> (sau versiunea C++ <cstring>) sunt doua colectii diferite. Tu ai nevoie sa incluzi <string.h>, nu <string>.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
tandura
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #138 : Februarie 01, 2012, 23:01:56 »

ok am inteles
treaba ii ca eu lucrez in mingw cum m-a indrumat profa si mie imi merge si deasta l-am pus asa
oricum ms
 peacefingers
Memorat
tandura
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #139 : Februarie 02, 2012, 14:49:46 »

Ce inseamna SIGSEGV?
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 721



Vezi Profilul
« Răspunde #140 : Februarie 02, 2012, 14:52:17 »

http://infoarena.ro/documentatie/evaluator
Memorat
tandura
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #141 : Februarie 02, 2012, 15:54:34 »

si cum as puteao corecta , cum pot aloca mai mult spatiu de memorie
Memorat
tandura
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #142 : Februarie 29, 2012, 17:25:21 »

De la ce pot primi Killed by signal 6(SIGABRT).  sad  sad
Memorat
horeste12
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #143 : Aprilie 06, 2012, 23:26:04 »

Primesc SIGABRT daca trimit o sursa care are modificat doar un for, pentru a evita valorile negative ale indicelui j:
In loc de
Cod:
for(int j=i-k;...)
In cea cu SIGABRT este
Cod:
for(int j=(i-k>1?i-k:1);...)
In rest este identica cu alta care ia 80 de puncte. De ce ? Acelasi lucru se intampla si daca fac o functie de maxim si scriu
Cod:
for(int j=maxim(i-k,1);...)
sau daca scriu
Cod:
int j=i-k;
if(j<1)
  j=1;
for(;...)
Sursa cu 80 de puncte e job #730879, iar cea cu SIGABRT este job #730880
Memorat
ionzlatan
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #144 : Mai 01, 2012, 17:29:48 »

Salutare
Am si eu o problema  la care caut raspuns si rezolvare in acelasi timp
am un fisier TXT de 50.3 GB pe care vreau sa il prelucrez cu un program pascal
problema e ca in momentul in care incerc sa rulez dupa ce am introdus calea fisierului imi zice cam asa

ERROR 5:  FILE ACCES DENIED  !!!

ce trebuie sa fac pentru a deschide fisierul

Mentionez de asemenea ca  acel fisier contine solutiile formulei matematice a ARANJAMENTELOR
unde N=80
K= 20

asta inseamna ca are miliarde de linii


Cod:
Memorat
ionzlatan
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #145 : Mai 01, 2012, 17:31:09 »

asa am incercat sa il deschid
Cod:
program calcul;
uses crt;
var
nume,nume2:string;
f,g:text;
suma, smin, smax: byte;
ch:byte;

begin
writeln;
writeln;
writeln(' Numele fisierului : => '); read(nume);
clrscr;
assign(f,nume); reset(f);
writeln;
writeln;
writeln(' Numele fisierului de iesire :'); read(nume2);
assign(g,nume2); rewrite(g);
clrscr;
writeln;
writeln;
Writeln(' Suma minima : => '); read(smin);
writeln;
writeln(' Suma maxima : => '); read(smax);

suma:=0;
read(f,ch);
suma:=suma+ch;
for suma:= smin to smax do
begin
write(ch,' ');
write(g,ch,' ');
end;
readkey;
end.


vreo idee ?
multumesc anticipat !!
Memorat
thevic
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #146 : Mai 05, 2012, 17:31:29 »

Am o intrebare. Am facut o programa la problema Cifra. Dupa testele facute de mine programa functioneaza corect, insa site'ul arata erroare. Id'ul jobu'ului: job #743740, mersi anticipat)
Memorat
dushmi
Nu mai tace
*****

Karma: 130
Deconectat Deconectat

Mesaje: 472



Vezi Profilul
« Răspunde #147 : Mai 05, 2012, 17:41:35 »

Vezi ca ai o mica greseala cand declari variabilele.
Cod:
T,i,u,:integer; stri:string;
(ai pus o virgula in plus dupa variabila u) Smile
Memorat
thevic
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #148 : Mai 05, 2012, 17:55:05 »

Vezi ca ai o mica greseala cand declari variabilele.
Cod:
T,i,u,:integer; stri:string;
(ai pus o virgula in plus dupa variabila u) Smile
mersi, insa cred ca e mai gresit ceva, caci programul da "Non-zero exit status". Poate sa fie deoarece foloses TurboPascal?
Memorat
thevic
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #149 : Mai 09, 2012, 15:56:58 »

De ce depaseste programa? Am scazut numarul de variabile la minimum. Job'ul:http://infoarena.ro/job_detail/744765
Memorat
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines