Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Cuburi2  (Citit de 2759 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« : Februarie 07, 2009, 09:34:42 »

Aici puteti pune intrebari despre problema Cuburi2.
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 07, 2009, 11:04:58 »

Timpul de intrebari a expirat. Bafta in continuare
Memorat
stocarul
Nu mai tace
*****

Karma: 49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 203



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 07, 2009, 11:16:12 »

As vrea si eu sa stiu daca testul (cel la care putem vedea punctajul) de la aceasta problema este acelasi cu cel din exemplu.......
Memorat
dushmi
Nu mai tace
*****

Karma: 130
Deconectat Deconectat

Mesaje: 472



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 07, 2009, 11:25:44 »

Banuiesc ca da... oricum mie la testul din exemplu imi afiseaza 3 cu 12 nu 4 cu 12... si cand il trimit imi spune incorect... Poate cineva sa imi spuna daca este chiar incorect sau nu sunt testele facute ptr mai multe variante( cu toate ca in problema se precizeaza ca: Daca exista mai multe pozitii optime pentru turnul destinatie, oricare va fi considerata corecta.)
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Februarie 07, 2009, 11:30:45 »

stocarul: Nu, este printre testele oficiale.

dushmi: Din enunt:
Citat
Daca exista mai multe pozitii optime pentru turnul destinatie, oricare va fi considerata corecta.
« Ultima modificare: Februarie 07, 2009, 11:57:00 de către Andrei Grigorean » Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
dushmi
Nu mai tace
*****

Karma: 130
Deconectat Deconectat

Mesaje: 472



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Februarie 07, 2009, 11:37:55 »

Citat
Daca exista mai multe pozitii optime pentru turnul destinatie, oricare va fi considerata corecta.

deci din asta ar trebui sa inteleg ca orice raspuns valid ar da programul meu, la evaluator imi da corect???
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Februarie 07, 2009, 13:41:39 »

pot muta cuburile intr-un turn cu inaltime 0?
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines