Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Vă mulÈ›umim pentru sprijin! 2% pentru infoarena  (Citit de 2782 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« : Februarie 03, 2009, 13:44:02 »

Comentarii la postul Vă mulțumim pentru sprijin! 2% pentru infoarena
Memorat
silviug
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 03, 2009, 14:05:27 »

Multumesc si eu celor care au contribuit prin intermediul sistemului 2%!

Cand am aflat de contributii (undeva intre Craciun si Revelion) am simtit ca munca noastra, in proportii covarsitoare voluntara, nu este de prisos si ne bucuram de aprecierea (dumnea)voastra. Pentru asta -- si nu pentru suma adunata -- am fost bucuros!

Silviu
Memorat

"Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver or gold." [Bob Marley - Jamaican reggae musician & singer (1945 - 1981)]
pcinfo
Strain

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Mai 15, 2009, 20:52:01 »

Nu pot decât să vă laud pentru munca pe care o faceţi şi pentru tot ce înseamnă infoarena pentru copiii cu adevărat pasionaţi de informatică. Ceea ce pot eu oferi este puţin, încerc să vă ajut la extinderea arhivei de probleme, iar astăzi m-am decis ca pe declaraţia de venit să trec ASOCIAŢIA INFOARENA. Suma pe care o veţi primi de la mine nu este impresionantă (undeva în jur 150 ron dacă am făcut eu calculele bine) însă dacă fiecare părinte al unui copil care se bucură de beneficiile infoarena, şi fiecare profesor a cărui elevi învaţă de multe ori mai multe de pe acest site decât de la clasă, atunci probabil s-ar aduna sume cu care aţi putea face cu adevărat ceva.
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Mai 17, 2009, 10:45:19 »

Nu pot decât să vă laud pentru munca pe care o faceţi şi pentru tot ce înseamnă infoarena pentru copiii cu adevărat pasionaţi de informatică. Ceea ce pot eu oferi este puţin, încerc să vă ajut la extinderea arhivei de probleme, iar astăzi m-am decis ca pe declaraţia de venit să trec ASOCIAŢIA INFOARENA. Suma pe care o veţi primi de la mine nu este impresionantă (undeva în jur 150 ron dacă am făcut eu calculele bine) însă dacă fiecare părinte al unui copil care se bucură de beneficiile infoarena, şi fiecare profesor a cărui elevi învaţă de multe ori mai multe de pe acest site decât de la clasă, atunci probabil s-ar aduna sume cu care aţi putea face cu adevărat ceva.

Vă mulțumim pentru sprijin!
Memorat
marcelcodrea
Nu mai tace

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Mai 17, 2009, 11:23:16 »

Nu vreau să lansez teorii ale conspiraÅ£iei însă doamna de la FinanÅ£e, cel puÅ£in cea căreia i-am înmânat eu declaraÅ£ia , mi-a spus că pot să plec ÅŸi o va înregistra ea (avea un vraf de hârtii pe birou). A doua zi, cunoscând pe cineva care lucrează acolo, am verificat dacă a făcut-o ÅŸi se pare că a "uitat".  ÃŽn penultima zi am purces din nou să depun încă două declaraÅ£ii, de data asta lipsea vraful de pe birou; i-am înmânat declaraÅ£iile aceleiaÅŸi angajate ÅŸi dupa ce le-a pus pe birou a continuat sa lucreze nestingherită. Văzând indiferenÅ£a ei am întrebat-o : "Număr de înregistrare nu îmi daÅ£i ?". Răspunsul ei a venit pe cât de repede ÅŸi firesc pentru ea pe atât de ÅŸocant : "Da la ce îţi trebuie ?".
Nu uitaţi pe viitor, când depuneţi, să nu plecaţi de acolo fără număr de înregistrare, pentru că am senzaţia că în instituţia aia se palmează mai ceva ca în Ferentari.

O declaraţie neînregistrată aduce bani la bugetul de stat şi cei care pot uita să le înregistreze sunt angajaţi ai statului. Nu spun că ei ar avea vreo simpatie pentru stat, însă neînregistrarea unor declaraţii ar însemna mai puţină muncă pentru ei şi în raport cu şefii direcţi sau indirecţi nu cred că ar avea de suferit pentru că vă reamintesc, în principiu şefii şefilor lor, până la ministrul de finanţe sunt cei care au interes direct în a aduce cât mai mulţi bani la bugetul de stat. Nu vorbim de un conflict de interese ?
« Ultima modificare: August 23, 2010, 12:20:50 de către Codrea Marcel » Memorat

Imperiile coloniale au murit...
Germania Nazistä a murit...
Uniunea Sovieticä a murit...
Si nici Uniunea Europeanä nu se simte prea bine
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: