Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 000 Cuvinte  (Citit de 28142 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« : Aprilie 27, 2005, 10:04:35 »

Aici puteti pune intrebari referitoare la problema "Cuvinte".
Memorat
unknown identifier
Vizitator
« Răspunde #1 : Aprilie 27, 2005, 11:19:51 »

Dc in exemplu de la prob nu apare cuv are? k nu se repeta
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Aprilie 27, 2005, 11:31:08 »

din enunt reiese ca '-' NU este despartitor de cuvinte.
cine a zis ca un cuvant are doar litere?  Very Happy
there is no spoon
Memorat
unknown identifier
Vizitator
« Răspunde #3 : Aprilie 27, 2005, 11:35:27 »

Consideram un text ce contine doar litere mari si mici  Sa sarim peste chestia asta de o scrie in problema. Dar dak '-' nu e despartitor atunci dupa mintea mea n-are<>are si atunci dc nu apare are?
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Aprilie 27, 2005, 12:31:43 »

Intre timp, enuntul s-a actualizat.
Te rog sa-l recitesti.

Multam!
Memorat
sarabogdan
Strain
*

Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 40



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Aprilie 28, 2005, 15:13:27 »

Ce librarie trebuie pentru stricmp ?
Cu string.h nu`mi merge , iau eroare de compilare Brick wall
Memorat
ParrAzitU
Client obisnuit
**

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 73



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Aprilie 28, 2005, 15:40:51 »

Citat din mesajul lui: sarabogdan
Ce librarie trebuie pentru stricmp ?
Cu string.h nu`mi merge , iau eroare de compilare Brick wall


Pai daca vrei sa ignori case-u, foloseste strcasecmp

Cod:

 #include <string.h>
       int strcasecmp(const char *s1, const char *s2);

   The strcasecmp() function compares the two strings s1  and s2,ignoring  the  case of the characters.  It returns an integer less than, equal to, or greater than zero if s1 is found,  respectively,  to  be  less than, to match, or be greater than s2.


e acelasi lucru, doar ca stricmp e pt borland..  Mr. Green [/quote]
Memorat

I'll be smiling as I decompose - the reaper awaits us all.
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Aprilie 28, 2005, 17:24:51 »

Pentru aceasta problema nu trebuie folosit stricmp / strcasecmp, deoarece cuvintele trebuie ordonate dupa codul ASCII. strcmp() e functia care trebuie folosita.
Memorat
unknown identifier
Vizitator
« Răspunde #8 : Aprilie 28, 2005, 20:52:07 »

Astia de luati 0 la cuvinte, vedeti k si cuvintele care apar de mai multe ori trebuie afisate 1 data (nu niciodata) k si io am luat de vreo 10 ori tzeapa
Memorat
sarabogdan
Strain
*

Karma: 4
Deconectat Deconectat

Mesaje: 40



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Aprilie 28, 2005, 21:05:40 »

Un mic detaliu de cateva ore de nervi...
Mersi
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #10 : Aprilie 28, 2005, 21:34:25 »

Citat din mesajul lui: unknown identifier
Astia de luati 0 la cuvinte, vedeti k si cuvintele care apar de mai multe ori trebuie afisate 1 data (nu niciodata) k si io am luat de vreo 10 ori tzeapa

poi de unde ar reiesi nelamurirea?
Memorat
unknown identifier
Vizitator
« Răspunde #11 : Aprilie 28, 2005, 22:02:46 »

"Se cere determinarea cuvintelor distincte din text si afisarea acestora in ordinea crescatoare a lungimii", totusi aici nu se specific nik de cele care nu sunt distincte, si de aici confuzia k nu trebuiesc afisate niciodata
Memorat
cippi
Vizitator
« Răspunde #12 : Aprilie 28, 2005, 23:40:11 »

Am si eu o problema...iau 40 p orice as face..
nu-mi vine sa cred..am dat atatea teste si imi merge bine la mine doar...
are cineva o idee de unde ar aparea 'diferenta'?
poate imi spuneti si mie ca mor de nervi...
Memorat
cippi
Vizitator
« Răspunde #13 : Aprilie 29, 2005, 12:40:56 »

Am schimbat si citirea, am facut mai multe variante...citire cu strtok si cea caracter cu caracter.......sortarea am facut-o si cu qsort implementat si cu buble-sort......2*2=4 variante! toate iau 40 de puncte!!!

va rog sa ma ajutati ...aveti idee ce gresesc?  Brick wall
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Aprilie 29, 2005, 12:48:31 »

Vezi sa nu fi gresit cand verifici daca un cuvant a mai fost utilizat. Incearca sa rescrii tot programu in afara de citire si sortare (ca ne-am lamurit ca nu acolo e problema)
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #15 : Aprilie 29, 2005, 21:01:56 »

haha!
sunteti mancati la BAC daca faceti la fel  :lol:
Memorat
fbkk
Client obisnuit
**

Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 72



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Aprilie 29, 2005, 21:36:03 »

Who cares about media de la BAC Huh
Eu dau admitere din 2 probe de mate si anu asta ma chinui sa raman corigent la mate Very Happy !
BAC-u conteaza doar 20% din admitere si sper sa iau note mari la mate , romana si engleza :lol: , so who needs info la BAC Question
Oricum idee cu pregatirea pt BAC mi se pare super, voi cei de la devnet intotdeauna aveti grija de cei mai putin norocosi ca voi, ms Wink
Memorat

No one should have to code the same thing twice !
BloodyDemon
Vizitator
« Răspunde #17 : Mai 02, 2005, 00:52:15 »

Nu puteti sa postati un test micutz ? sa vad si eu unde imi greseste sursa....
"---" se considera cuvant ? sau numai cratima intre 2 litere face parte din cuvant ?
Memorat
Tabara Mihai
Vizitator
« Răspunde #18 : Noiembrie 06, 2005, 20:43:45 »

nu cred ca in teste apare constructia "---"......
Memorat
tibilets
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Ianuarie 24, 2006, 19:23:24 »

Nu pot sa fac niciun punct la problema asta. Am incercat o gramada de variante. Si primiesc tot felul de erori ciudate (RUN ERROR - Invalid memory reference;    Time limit exceeded
TEST 2   ...[1.12s]...   Time limit exceeded
TEST 3   ...[1.06s]...   Time limit exceeded
TEST 4   ...[1.03s]...   Time limit exceeded
TEST 5   ...[1.12s]...   Time limit exceeded
TEST 6   ...[1.06s]...   Time limit exceeded
TEST 7   ...[1.03s]...   Time limit exceeded
TEST 8   ...[1.12s]...   Time limit exceeded
TEST 9   ...[1.06s]...   Time limit exceeded
TEST 10   ...[1.03s]...   Time limit exceeded
; Incorect sau fisier iesire lipsa - cand e clar ca la mine se numeste cuvinte.out).
N-am avut dificultati cu celelalte probleme...
Am incercat cu fstream si cu stdio, am incercat cu liste dinamice si cu siruri.
Pe calculatorul personal merge fara probleme. Atat din Visual C++ 6.0 cat si din Borland C ++ 3.1. Cu tot felul de fisiere de intrare.
Are cineva vreo idee?
Am citit si celelalte post-uri de aici, dar nu ma incadrez.
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #20 : Ianuarie 24, 2006, 20:39:12 »

Cel mai probabil de blochezi la citire ...
Memorat
the_godfather
Strain
*

Karma: -6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 26



Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Ianuarie 30, 2006, 23:17:29 »

Exista cumva declarare de tip char dar mai mare decat aceasta?
Ca orice fac iau 50 de pc si in rest Fisier iesire lipsa sau raspuns gresit.
Si la astfel de lucruri e clar ca iau cam mici datele.
Timp 0.1-da numai 50pct.
Eu pun toate cuvintele intr-0 matrice, le sortez iar dupa aceea afisez doar odata fiecare cuvant.
De ce nu merge nuj.
Ma poate ajuta cineva?
 Brick wall
Gata rezolvasi si luasi in sfarsit 100. Eu luam si transformam literele mari in mici iar la sfarsit cand afisam din mici in mari cele care au fost transformate la inceput. Dar am facut cu un siplu strcmp() si inca o conditie si merge. Yahoo!
Memorat
SilverMoon
Strain


Karma: -9
Deconectat Deconectat

Mesaje: 9



Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Octombrie 21, 2006, 14:59:31 »

Hai sa facem putine clarificari: eu am luat 100/100

[Sters de admin: Hinturile sunt OK, solutiile intregi NU!]

Bafta si voua! Smile

« Ultima modificare: Aprilie 04, 2007, 00:56:45 de către Silviu Ganceanu » Memorat
pauldb
Nu mai tace
*****

Karma: 821
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.901



Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Octombrie 21, 2006, 23:04:26 »

Cred ca doar postand niste cod puteai face lucrurile mai rau  Annoyed
Si nu te mai lauda atat cu timpii pe care-i ai...sa te vedem in arhiva cealalta cate probleme scoti...  agent
Urhm...da, si daca mai faci vreo problema, te rog nu posta rezolvarea pe forum ca sa areti asta, exista statistici pentru asa ceva. 
Memorat

Am zis Mr. Green
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines