Intr-adevar, concursul a durat doar 5h 40. Se pare ca exista o desincronizare intre ora reala si ora sistemului pe care era setat concursul (care a considerat ca s-a ajuns la ora 16:00 mai devreme). Problema a fost observata imediat si s-a incercat extinderea suplimentara a duratei concursului, pana la ora "reala" 16:00. Din pacate, site-ul a devenit inaccesibil imediat dupa identificarea acestei probleme si nici la 30 min dupa ora 15:40 nu s-a putut realiza modificarea dorita.
Imi cer scuze pentru toate problemele aparute pe durata acestui concurs (au fost multe si variate

). Dupa cum vad eu lucrurile, Infoarena este un proiect in continua dezvoltare si anumite aspecte vor trebui, probabil, imbunatatite candva. Asa ca daca sunteti interesati de partea de development infoarena, luati legatura cu Cristi.
Partea cea mai neplacuta a acestui final "abrupt" este ca a afectat rezultatul echipelor din UPB care participau "oficial" la concurs. Una dintre echipe mi-a trimis o sursa de 100p, pe care nu au mai apucat sa o trimita, deoarece concursul s-a terminat prea devreme. Cu acea 100p, ar fi fost 2 echipe din UPB la egalitate, cu cate 4 probleme rezolvate (asta daca nu cumva echipa care a ajuns la 4 probleme in timpul concursului nu ar fi ajuns, intre timp, la a 5-a problema) -- sursa este aproape identica cu ce au trimis in timpul concursului (si nu lua 100p atunci), realizand doar modificari minore.