Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Am descoperit un bug...  (Citit de 5798 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
cristy
De-al casei
***

Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 136



Vezi Profilul
« : Martie 22, 2005, 17:14:24 »

Salut, cred ca am descoperit un Bug la acest site...primul de cand ma stiu...

TEST 13   ...[1.12s]...   Time limit exceeded
TEST 14   ...[1.15s]...   OK!
TEST 15   ...[1.13s]...   Time limit exceeded

nu stiu cum se poate...dar sper sa se repare...

Oricum...e comic Bug-u  :lol:
Memorat

... lipsa de inspiratie ...
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Martie 22, 2005, 19:20:48 »

nu e un bug ...
Citat
Timpii de executie prezentati aici sunt orientativi. Evaluatorul foloseste un alt timer (mult mai exact) pentru a cronometra sursele compilate. Timpii reali pe configuratia curenta sunt cu ~0.015s mai mici decat cei raportati aici.

timpul care se adauga in plus nu e constant

anyways, 10x for reporting
Memorat
cristi8
Vizitator
« Răspunde #2 : Mai 04, 2005, 22:55:19 »

si eu cred ca am gasit un bug.
dupa ce ma loghez apare acolo sus smile-face-ul meu si numele meu langa el.
daca dau click pe smile-face, ( http://infoarena.devnet.ro/user.php?page=mya )

Citat
EROARE!

tdb::execute(): Eroare in query
"SELECT name, email, ii, reg, city, icon, notify, public, publicemail FROM users WHERE ID='Fr3eM4n' LIMIT 1"
Vă rugăm reveniţi în câteva minute.
 


..vazusem de mult asta dar am zis ca poate e din cauza modificarilor
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Mai 04, 2005, 22:59:56 »

oh my... ancient unrevised code.

10x for reporting this
Memorat
ira
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Mai 06, 2005, 17:48:58 »

si ar mai fi o chestie... la monitorul de evaluare, apas pe user si cand vreau sa-mi arate solutiile trimise de acel user, ma trimite in alta parte...  Whistle
si asa face si daca apas pe user din statistici pt fiecare problema
Memorat

and i say romania is my country...
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Mai 06, 2005, 18:58:22 »

Citat din mesajul lui: Ira
si ar mai fi o chestie... la monitorul de evaluare, apas pe user si cand vreau sa-mi arate solutiile trimise de acel user, ma trimite in alta parte...  Whistle
si asa face si daca apas pe user din statistici pt fiecare problema

Heh... that's not a bug, that's just plain stupid user interface.  Anxious
Cica dupa ce faci click pe un user, trebuie sa-ti alegi arhiva in care vrei sa vezi ce a facut.

Pretty counter-intuitive, but hey... it's been so long...
Memorat
ira
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 5



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Mai 06, 2005, 21:05:49 »

Mr. Green
Memorat

and i say romania is my country...
mips
Strain
*

Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Mai 08, 2005, 12:30:42 »

Am trimis o sursa la problema farfurii si mi-a dat eroare de compilare dar pe calculatorul meu sursa se compileaza fara probleme Think .Puteti verifica va rog.
Memorat
cristi8
Vizitator
« Răspunde #8 : Mai 08, 2005, 12:35:50 »

Citat din mesajul lui: mips
Am trimis o sursa la problema farfurii si mi-a dat eroare de compilare dar pe calculatorul meu sursa se compileaza fara probleme Think .Puteti verifica va rog.


incearca si tu sa iti dai seama ce ar putea fi... si eventual simplifici sursa si vezi daca tot mai primesti eroarea.

..la tine se compileaza ca probabil ai alt compilator. o eroare destul de des intalnita e ca declari variabile in "mijlocul" functilor, si trebuie doar la inceputul lor.
Memorat
mips
Strain
*

Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Mai 08, 2005, 12:44:15 »

Citat din mesajul lui: Fr3eM4n

..la tine se compileaza ca probabil ai alt compilator. o eroare destul de des intalnita e ca declari variabile in "mijlocul" functilor, si trebuie doar la inceputul lor.

Nu e cazul deoarece lucrez in pascal si variabilele se pot declara numai la inceput.Cat despre compilator,am aceasi versiune ca si cea folosita pentru evaluare.
Memorat
ParrAzitU
Client obisnuit
**

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 73



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Mai 08, 2005, 13:41:18 »

Pai zi-ne exact ce eroare primesti, poate te putem ajuta mai bine  Smile
Memorat

I'll be smiling as I decompose - the reaper awaits us all.
mips
Strain
*

Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Mai 08, 2005, 14:05:31 »

Asta-i foarte ciudat.Cand pun click pentru detalii nu-mi zice nimic in locul unde ar trebui sa-mi spuna ce erori am in program. Cred ca este un bug sau poate am gresit eu ceva dar m-as mira c-am trimis 3 surse la aceasi problema si la toate mi-o dat eroare de compilare.Rog administratorii sa se uite si sa-mi zica de ce nu-mi compileaza.
Memorat
mips
Strain
*

Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Mai 09, 2005, 15:38:24 »

No asta-i 100% bug.Am folosit cautare binara ca sa gasesc "eroarea" din sursa mea Tongue .Am ajuns la o adunare:'i:=i+1'.Am inlocuit adunarea cu o procedura care face exact aceasi operatie si am luat 100 de puncte  Dancing .Totusi ar trebui sa verificati care a fost problema ca s-ar putea s-o pateasca si altu ca mine.
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Mai 09, 2005, 16:06:28 »

M-am uitat acum pe monitorul de evaluare si avand in vedere ca in raport nu scrie nimic altceva decat atentionarea cu privire la timpii de executie cred ca e un bug ceva...
Memorat
dobre
De-al casei
***

Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 116



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Mai 09, 2005, 16:42:56 »

mips:
Probabil ca ai pus variabila i locala si cine stie pe unde pierdeai...
Sau poate a avut evaluatorul un bug pentru moment si apoi s-a rezolvat.
Nu mi se pare logic sa se intample asa   Eh? .
Apropo ti-a dat WA sau eroare?
Daca ti-a dat eroare pot fi o gramada de motive...
Poate ai selectat gresit compilatorul, sau alte 100 de motive ...
Memorat
mips
Strain
*

Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 30



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Mai 09, 2005, 17:17:56 »

Citat din mesajul lui: dobre
mips:
Probabil ca ai pus variabila i locala si cine stie pe unde pierdeai...
Sau poate a avut evaluatorul un bug pentru moment si apoi s-a rezolvat.
Nu mi se pare logic sa se intample asa   Eh? .
Apropo ti-a dat WA sau eroare?

Nu mi-a dat WA,mi-a dat eroare de compilare iar variabila i era globala.Procedura care am facut-o incrementa i tot ca variabila globala.Asta a fost singura procedura din tot programu.

bogdan2412: Fiind moderator,n-ai acces la sursa mea?
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Mai 09, 2005, 17:49:26 »

Nu, sunt doar moderator pe forum
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Mai 15, 2005, 11:34:11 »

Nu e chiar un bug, dar atunci cand nu esti logat si te uiti la solutiile trimise de un user daca dai click pe titlul unei probleme nu se intampla nimic, dar daca faci exact acelasi lucru cand esti logat iti apare textul acelei problemei. Asta cred ca e o chestie ramasa de pe vremea cand trebuia sa-ti faci user ca sa poti vedea problemele din arhiva.
Memorat
cristy
De-al casei
***

Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 136



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Mai 29, 2005, 08:44:29 »

si eu am primit eroarea de mai sus...ca si la mips...adica imi da eroare de compilare da nu imi arata de ce si sursa mea este compilata cu succes pe calculatorul meu...cum pot sa imi dau seama de eroare?
Memorat

... lipsa de inspiratie ...
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #19 : Mai 29, 2005, 09:47:32 »

http://info.devnet.ro/forum/viewtopic.php?t=412
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines