Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: preONI #3 :: 9-10 :: problema "cifre"  (Citit de 3019 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« : Martie 19, 2005, 10:27:19 »

Aici veti putea pune intrebari legate de problema "cifre" de la clasele 9-10.

ATENTIE! Intrebarile se pot pune doar pe parcursul primei ore de concurs! Membrii juriului au posibilitatea sa raspunda doar cu DA, NU sau FARA COMENTARII, motiv pentru care va rugam sa formulati intrebarile voastre cat mai clar!
Memorat
Twister
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 45



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 20, 2005, 10:17:39 »

Probalitatea de cate zecimale trebuie sa fie?
de 4 cifre?
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Martie 20, 2005, 10:18:47 »

Citat din mesajul lui: Twister
Probalitatea de cate zecimale trebuie sa fie?
de 4 cifre?


Fara comentarii  Not talking
Memorat
Twister
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 45



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 20, 2005, 10:25:07 »

ok, am vazut in problema, oricum multumesc frumos ca mai facut atent ... Smile
Memorat
salgau_catalin
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 20, 2005, 10:57:15 »

se cere truncare sau rotunjire la 4 zecimale?
care este toleranta?
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Martie 20, 2005, 11:11:39 »

Citat din mesajul lui: salgau_catalin
se cere truncare sau rotunjire la 4 zecimale?
care este toleranta?


Afiseaza folosind writeln(x:0:4) sau printf("%.4f\n",x) si nu vei avea probleme.
Memorat
salgau_catalin
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 20, 2005, 11:30:32 »

multumesc
Memorat
vladut.forum
Vizitator
C++
« Răspunde #7 : Martie 20, 2005, 11:57:54 »

da in c++ cum fac cu iomanip.h...
aveti inclusa aceasta bibioteca???
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Martie 20, 2005, 12:25:11 »

Citat din mesajul lui: vladut.forum
da in c++ cum fac cu iomanip.h...
aveti inclusa aceasta bibioteca???


Nu stiu, tu nu ai GCC acasa? Cauta pe net documentatia GCC  Whistle
Memorat
george126
Strain


Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Martie 20, 2005, 12:41:56 »

pentru c++, nu exista libraria iomanip.h in gcc! Deci ce trebuie folosit???
Memorat

Geo R.
Twister
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 45



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 20, 2005, 13:54:04 »

Site-ul nu-mi primeste sursa; d c?
P.S. are ca dimensiune 142 kb; deci este solutie "desteapta";
Ce fac?
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines