•AndreiFlorescu
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #125 : Octombrie 17, 2014, 12:18:54 » |
|
Poate sa-mi spuna cineva ce nu e bine la programul asta? Tot primesc 50 de puncte. Am primit si prima oara cand aveam programul fara conditia numerelor prime tot 50. Multumesc.
#include <iostream> #include <fstream>
using namespace std;
int a, b, c, d, maxi = 0, i = 1;
ofstream f("cmmdc.in"); ofstream g("cmmdc.out");
int main() {
cout << "Introduceti primul numar: "; cin >> a; f << a << " "; cout << "Introduceti al doilea numar: "; cin >> b; f << b << endl;
for(i = 1; i <= a && i <= b; i++) { c = a/i; d = b/i; if(a == c*i && b == d*i && i > maxi) maxi = i; }
if(maxi == 1) g << "0" << endl; else g << maxi << endl;
return 0; }
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•alex.vasiu
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #126 : Octombrie 19, 2014, 12:01:26 » |
|
#include <fstream>
using namespace std;
int euclid(int a, int b) { long long unsigned c; while (b) { c=a%b; a=b; b=c; } return a; } int main() { long long unsigned a,b; ifstream f("cmmdc.in"); ofstream g("cmmdc.out"); f>>a>>b; g<<euclid(a,b); f.close(); g.close();
return 0; } de ce primesc tot 50 de puncte?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•VladBtz
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #127 : Ianuarie 11, 2015, 12:31:24 » |
|
#include <iostream> #include <fstream> using namespace std; int main() { int a,b,i,S=0; ifstream f("cmmdc.in"); f>>a>>b; while((a!=b)&&(a>0)&&(b>0)) {if(a>b)a=a-b; else b=b-a; } for(i=1;i<=b;i++) {if(b%i==0)S=S+i; } ofstream g("cmmdc.out"); if(S>(b+1))g<<b; else g<<"0"; return 0; } de ce esueaza la ultimul test? 90 puncte imi da
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•GabiAp
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #128 : Ianuarie 17, 2015, 22:10:27 » |
|
de ce imi da numai 50 de puncte? #include <fstream> using namespace std; int main() { int a,b,r; ifstream fin ("cmmdc.in"); fin>>b>>a; while(b!=0) { r=a%b; a=b; b=r; } fin.close(); ofstream fout("cmmdc.out"); fout<<a; fout.close(); return 0; } 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•SebiSebi
|
 |
« Răspunde #129 : Ianuarie 18, 2015, 00:21:11 » |
|
Daca a si b sunt prime intre ele trebuie afisat 0.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•robertforyou
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #130 : Februarie 16, 2015, 15:38:42 » |
|
De ce iau 0 puncte cand trimit solutia, la mine merge perfect. Aici este algoritmul: #include <iostream> #include <fstream> using namespace std;
int main() { ifstream in; ofstream out; in.open("cmmdc.in.txt"); int a, b, x, y; in >> a >> b; while (a != b) { if (b > a) { b = b - a; } if (a > b) { a = a - b; } } out.open("cmmdc.out.txt"); if (a < 30000) { if (a == 1) { out << "0"; } else { out << a; } } else { out << "Eroare"; } in.close(); out.close(); return 0; } Edit, e din cauza ca am pus cmmdc.in.txt si cmmdc.out.txt, am scos txt-ul si iau 100 de puncte
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•David123
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #131 : Iunie 05, 2015, 22:18:32 » |
|
Buna.Imi puteti spune ce sa fac ,ca sa fie compilat programul trimis de mine ,ca am incercat deja totul;
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•SebiSebi
|
 |
« Răspunde #132 : Iunie 05, 2015, 22:55:10 » |
|
Nu trebuie sa trimiți pe infoarena fișierul xml asociat proiectului CodeBlocks. Trimite fișierul .c/.cpp. Fi atent si cum numești fișierele de intrare/ieșire: nu pune path-uri absolute, ci fa asa ifstream f("cmmdc.in").
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•xinta
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #133 : Decembrie 27, 2015, 13:30:15 » |
|
#include<stdio.h> int main() { int a, b, r; scanf("%d", &a); scanf("%d", &b); while (b) { r = a%b; a = b; b = r; } printf("%d", a); } Imi da 0 puncte.De ce? 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•xinta
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #134 : Decembrie 27, 2015, 13:30:40 » |
|
#include<stdio.h> int main() { int a, b, r; scanf("%d", &a); scanf("%d", &b); while (b) { r = a%b; a = b; b = r; } printf("%d", a); } Imi da 0 puncte.De ce? 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Djok
Client obisnuit

Deconectat
|
 |
« Răspunde #135 : Decembrie 27, 2015, 21:34:24 » |
|
Pentru că nu citești atent enunțul problemei.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Cosmin.Doc
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #136 : Iunie 26, 2016, 19:14:34 » |
|
#include <iostream> #include <fstream> using namespace std; int main() { int a,b,r; ifstream f("cmmmdc.in"); ofstream g("cmmdc.out"); f >> a >> b; while(b != 0) { r=a%b; a=b; b=r; } if(a<30000) { if(a==1) { g << "0"; } else { g << a; } } else { g << "Eroare"; } f.close(); g.close(); return 0; }
de ce 50 puncte ?
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•andrei.raduta1101
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #137 : Octombrie 23, 2016, 13:19:20 » |
|
#include <stdio.h> int main(){ freopen("cmmdc.in", "r", stdin); freopen("cmmdc.out", "w", stdout); unsigned a, b, r; scanf("%u\n%u", &a, &b); r = a % b; while(r > 0){ a = b; b = r; r = a % b; if(r == 1){ printf("0\n"); break; } } if(r == 0){ if(a == b){ printf("0\n"); } else{ printf("%u\n", b); } } return 0; } Iau doar 90 puncte, de ce, ma poate ajuta cineva? 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•mateisirghe
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #138 : Octombrie 28, 2017, 10:27:43 » |
|
cod de C++ care da 100: #include <fstream> using namespace std; ifstream in("cmmdc.in"); ofstream out("cmmdc.out"); int main() { int r,a,b,x; in>>a>>b; while(b) { r=a%b; a=b; b=r; } x=a; if(x==1) { out<<"0"; return 0; } out<<x; return 0; }
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•mateisirghe
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #139 : Octombrie 28, 2017, 10:28:00 » |
|
cod de C++ care da 100: #include <fstream> using namespace std; ifstream in("cmmdc.in"); ofstream out("cmmdc.out"); int main() { int r,a,b,x; in>>a>>b; while(b) { r=a%b; a=b; b=r; } x=a; if(x==1) { out<<"0"; return 0; } out<<x; return 0; }
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Sorin_cold
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #140 : Noiembrie 16, 2017, 20:26:23 » |
|
# include <fstream> // includ o biblioteca de functi ,n numita "fstream" int main() // este functia principala { int a; // declararea variabila a de ,tipul int ,pentru a putea soca numere intregi int b; // declararea variabila b de ,tipul int ,pentru a putea stoca numere intregi std::ifstream f("cmmdc.in"); // std::ofstream g("cmmdc.out"); f >> a; f >> b; if (a<b) { for (int i = a; i>0; i = i - 1) { if ((b%i == 0) && (a%i == 0)) { if (i == 1) { g << 0; } else { g << i; } break; } } } else { for (int i = b; i>0; i = i - 1) if ((a%i == 0) && (b%i == 0)) { if (i == 1) { g << 0; } else { g << i; } break; } } return 0; } Cu programul asa ei 100 de puncte 
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•smecherul_4
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #141 : Octombrie 04, 2018, 17:53:56 » |
|
Aceste este programul meu si desi la mine pe calculator merge aici primesc 0 puncte.Folosesc Codeblocks. #include <fstream> #include <iostream> using namespace std;
int main() {int A,B,r,aux;
ifstream F1("date.in",ios::in); ofstream F2("date.out",ios::out);
F1>>A; F1>>B;
if(A<B) {aux=A;A=B;B=aux;} while(r!=0) {r=A%B; A=B;B=r;}
if(A==1) F2<<"0"<<" "<<",deci numerele sunt prime intre ele,(nu exista c.m.m.d.c)"; else F2<<A<<" "<<"este c.m.m.d.c"; F1.close(); F2.close();
return 0; }
Imi poate va rog explica cineva de ce nu merge.E primul program pe care incerc sa il trimit.Imi arata eroare de compilare si 0 puncte.
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•Galatanu_Bogdan
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #142 : Ianuarie 20, 2019, 10:21:44 » |
|
Am schimbat compilatorul cu cel pe 32bit si a functionat cu aceasta solutie: #include <iostream> #include <fstream> using namespace std; int main() { fstream citirein("cmmdc.in",ios::in); ofstream output("cmmdc.out",ios::out); int a,b; citirein>>a>>b; citirein.close(); while(a!=b) { if(a>b) a=a-b; else b=b-a; } if(a==1) a=0; output<<a; output.close(); return 0; }
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
•rarestare1
Strain
Deconectat
|
 |
« Răspunde #143 : Martie 14, 2019, 20:15:09 » |
|
In python: def cmmdc(a,b): while(b): c = a % b a = b b = c return a filein = open("cmmdc.in", "r") list = filein.read().split(" ") c=cmmdc(int(list[0]),int(list[1])) filein.close() fileout = open("cmmdc.out", "w") fileout.write(str(c)) fileout.close() exit(0) Imi spune ca exit code e 1 dar e 0
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|