Pagini: [1] 2 3   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 001 Cel mai lung subsir comun  (Citit de 41519 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« : Februarie 26, 2008, 11:09:39 »

Aici puteti discuta despre problema Cel mai lung subsir comun.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
MciprianM
Nu mai tace
*****

Karma: 87
Deconectat Deconectat

Mesaje: 324



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 26, 2008, 17:25:44 »

Ce e o "Eroare in evaluator" ?
Am mai luat SIGSEGV, dar nu aparea eroare in evaluator.
Memorat
wefgef
Nu mai tace
*****

Karma: 1049
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3.008


razboinicu' luminii


Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 26, 2008, 17:59:19 »

Este o greseala care nu tine de tine. Se va remedia in curand.
Memorat

omului i-au fost date instinctele pentru a supravietui, nu pentru a fi sclavul lor.
filipb
Nu mai tace
*****

Karma: 232
Deconectat Deconectat

Mesaje: 929



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 26, 2008, 18:25:33 »

S-a rezolvat. Un mic bug in evaluator. Embarassed
Memorat
floflow
Strain


Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Februarie 26, 2008, 22:49:18 »

Test     Timp executie     Memorie folosita     Mesaj    Punctaj/test
1   4ms   12kb   Raspuns corect!   10
2   0ms   12kb   Raspuns corect!   10
3   0ms   12kb   Raspuns corect!   10
4   0ms   12kb   Lungime incorecta!   0
5   4ms   12kb   Lungime incorecta!   0
6   0ms   8kb   Lungime incorecta!   0
7   0ms   8kb   Lungime incorecta!   0
8   0ms   12kb   Lungime incorecta!   0
9   0ms   12kb   Lungime incorecta!   0
10   4ms   12kb   Lungime incorecta!   0
Punctaj total   30

Am o problema la lungime,ma poate ajuta cineva, dau sursa prin pm,sa nu fie discutii.
Memorat
astronomy
Nu mai tace
*****

Karma: 204
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Februarie 26, 2008, 22:54:07 »

Lungimea maxima a unui sir este 1024, la tine ai declarate sirurile de lungime maxima 100.
Memorat
floflow
Strain


Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 8



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Februarie 26, 2008, 22:59:06 »

100 pnc ! ms Adrian !
Memorat
ghitza_2000
Strain


Karma: -7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 12, 2008, 21:58:45 »

Care ma poate ajuta si pe mine??? La problema asta iau numai 90 pct pe freepascal :
Test     Timp executie     Memorie folosita     Mesaj    Punctaj/test
1   0ms   12kb   Raspuns corect!   10
2   0ms   8kb   Raspuns corect!   10
3   0ms   12kb   Raspuns corect!   10
4   4ms   8kb   Raspuns corect!   10
5   4ms   1136kb   Raspuns corect!   10
6   16ms   2180kb   Lungime incorecta!   0
7   32ms   4120kb   Raspuns corect!   10
8   32ms   3764kb   Raspuns corect!   10
9   32ms   4136kb   Raspuns corect!   10
10   32ms   3368kb   Raspuns corect!   10
Punctaj total   90
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 12, 2008, 22:01:07 »

poti sa vezi care e testul 6 (cel pe care iei Lungime incorecta) si sa vezi cat iti da tie si cat ar trebui sa iti dea.. poate gasesti singur ce e gresit Smile
Memorat
ghitza_2000
Strain


Karma: -7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Martie 12, 2008, 22:03:12 »

Si cum vad care e testul 6?pls?
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 12, 2008, 22:04:52 »

In coltul din dreapta-sus pe pagina problemei ai un link "Listeaza atasamente"... acolo gasesti si testul si raspunsul.
Memorat
sigrid
De-al casei
***

Karma: 61
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Martie 12, 2008, 22:05:32 »

http://infoarena.ro/problema/cmlsc?action=attach-list


L.E.: Smile
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Martie 12, 2008, 22:06:44 »


Merita un + la karma.. eu nu m'am gandit sa'ti dau link'ul.
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Martie 12, 2008, 22:30:22 »


Si tu meriti. Tu ai explicat la cazul general, pentru a sti ce sa faca si pentru celelalte probleme din arhiva educationala. Deci practic ai dat mai multe linkuri.  Very Happy
Memorat
marin
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 22



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Martie 30, 2008, 18:28:29 »

La unele dintre problemele din arhiva educationala apare si sectiunea: probleme de pe infoarena care folosesc tehnica respectiva. Ma gandesc ca ar fi util ca la toate sa apara asta.
As dori si eu dinamici asemanatoare cu:
1 cel mai lung subsir comin a 2 siruri;
2 dinamica mixta (gen parantezari)
3 distanta minima de trecere intre doua cuvinte
4 alte clasice n2 sau n3

Mumtumesc
Memorat
fireatmyself
Nu mai tace
*****

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Martie 31, 2008, 09:46:59 »

1. cel mai lung subsir comun si cu subsiruri, in general:

Subsir
Iv
Subsir2
Pscpld
Password

2. programare dinamica

Dezastru (gadeste-te la solutia cu programare dinamica)
Tricouri (gadeste-te la solutia cu programare dinamica)
Aliens
Carnati
Lista lui Andrei
Divk
Elimin2
Obj
Stalpi
Expresii2
Colectie

3. distanta minima intre doua cuvinte

Palind
Dist (incearca sa o faci intai de 60 de puncte)

Nu le-am pus neaparat intr-o ordine, dar am selectat probleme la care ai si solutii.
Ti-as sugera sa te uiti peste problemele de la OJI si ONI din anii trecuti la clasa a 9a si a 10a (chiar si la 11-12). acolo o sa gasesti multe probleme clasice.
Un alt set de probleme importante este Lista lui Francu. Aproape toate se gasesc pe infoarena.
Mult spor!  Thumb up
Memorat

Viata e scurta. Daca nu o putem lungi, macar s-o facem lata.
Cristian_B
Strain


Karma: -8
Deconectat Deconectat

Mesaje: 18



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Februarie 22, 2009, 17:31:18 »

De ce nu vrea sa-mi citeasca din fisier text?Neutral
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Februarie 22, 2009, 17:33:57 »

De ce nu vrea sa-mi citeasca din fisier text?Neutral

Poti fi mai explicit ? In ce context nu iti citeste din .txt ?
Memorat
Cristian_B
Strain


Karma: -8
Deconectat Deconectat

Mesaje: 18



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Februarie 22, 2009, 17:47:36 »

Cand vreau sa iau cei 2 vectori din fisier nu ii ia, daca scriu eu fisierul text de mana le ia, altfel nu vrea.
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Februarie 22, 2009, 18:33:36 »

In enuntul problemei ai:
Cod:
Fisierul de intrare cmlsc.in contine pe prima linie ...

Deci trebuie sa citesti din fisierul cmlsc.in. Asadar, nu ai treaba cu .txt-urile.
Memorat
urechesilviu
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Martie 01, 2009, 11:21:56 »

Test Timp executie Memorie folosita Mesaj Punctaj/test
1 0ms 12kb Lungime incorecta! 0
2 0ms 16kb Lungime incorecta! 0
3 0ms 12kb Lungime incorecta! 0
4 0ms 12kb Lungime incorecta! 0
5 0ms 12kb Lungime incorecta! 0
6 4ms 352kb Lungime incorecta! 0
7 8ms 352kb Lungime incorecta! 0
8 12ms 352kb Lungime incorecta! 0
9 4ms 352kb Lungime incorecta! 0
10 4ms 352kb Lungime incorecta! 0
Punctaj total 0

Cod:
#include<fstream.h>
#define max 1026
ifstream f("cmlsc.in");
ofstream g("cmlsc.out");

int main()
{
long m,n,i,j,k=0;
int a[max],b[max];
f>>m>>n;

for(i=1;i<=m;i++)
 {
  f>>a[i];
 }
 for(i=1;i<=n;i++)
 {
  f>>b[i];
 }

 for(i=1;i<=m;i++)
 {
  for(j=1;j<=n;j++)
  {
   if(a[i]==b[j])
    {
     k++;
    }
  }
 }

g<<k<<"\n";

 for(i=1;i<=m;i++)
 {
  for(j=1;j<=n;j++)
  {
   if(a[i]==b[j])
    {
       g<<a[i]<<" ";
    }
  }
 }
 return 0;
}

de ce nu merge?  Brick wall

Editat de admin: Foloseste tagul [ code ] cand postezi surse.
« Ultima modificare: Martie 01, 2009, 11:50:56 de către Andrei Grigorean » Memorat
toni2007
Nu mai tace
*****

Karma: 160
Deconectat Deconectat

Mesaje: 663



Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Martie 01, 2009, 13:44:36 »

Pentru ca nu e corect Smile. Tu faci un fel de greedy daca nu ma insel. Problema se face cu programare dinamica. Smile Sursa oficiala este aici
Memorat
urechesilviu
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Martie 01, 2009, 19:14:13 »

Multumesc pentru raspuns..am sa ma uit peste sursa.. sper sa inteleg programarea dinamica..
Memorat
ciprianf
De-al casei
***

Karma: 11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 104



Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Martie 02, 2009, 10:22:37 »

Cum fac daca vreau sa aflu cmlsc a 2 siruri si care sa fie maxim din punct de vedere lexicografic?
Memorat
Bit_Master
Vorbaret
****

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 159



Vezi Profilul
« Răspunde #24 : Martie 29, 2009, 11:44:25 »

Am trimis o sursa care doar numara corect cate elemente sunt in subsirul comun, si pe urma afisam tot atati de 1 si am luat 90 puncte.  Rolling on the Floor Laughing
Memorat
Pagini: [1] 2 3   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines