Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Fisier de iesire lipsa!  (Citit de 4595 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
sese
Vizitator
« : Martie 13, 2005, 14:24:21 »

Sunt foarte contrariat pentru aceste mesaj de eroare care il primesc in evaluator, deja la 2 probleme trimise.
Poate imi scapa ceva si ma intreb daca nu este ceva in regula cu modul in care deschid/salvez in fisierul de tip text;

Pentru exemplificare:

Cod:
var
     f:TEXT;
     value:integer;
begin
    value:=100;
    assign(f,'text.out');
    rewrite(f);
    writeln(f,value);
    close(f);
end.

Mentionez ca am compilat si executat programele in windows cu free pascal si nu am avut nici un fel de erori. Nu am inclus nici un unit.

multumesc
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Martie 13, 2005, 19:19:32 »

in descrierea problemei apare si denumirea fisierului de iesire.
sigur respecti aceasta conditie?
 wink
Memorat
sese
Vizitator
« Răspunde #2 : Martie 13, 2005, 23:20:43 »

Evident ca folosesc numele indicat in problema pentru fisierul de iesire, litera de litera si evident acelasi case.
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Martie 14, 2005, 03:56:56 »

observ ca (inainte sa faci al 2-lea post) ai gasit deja bug-ul la solutia pentru "text".
sper ca te-ai lamurit care era problema ...

PS: Ai completat gresit adresa de email din profil. "Risti" astfel sa nu mai primesti instiintari despre noi concursuri. Very Happy
Memorat
sese
Vizitator
« Răspunde #4 : Martie 14, 2005, 23:37:37 »

Din pacate nu am gasit "bug"-ul, am rescris acele programele in C si au mers fara probleme, ma rog, partea de lucrul cu fisiere

adresa de email din profil este ok, nu inteleg de ce nu ar fi, mai ales ca am primit 2 emailuri de pe site pe el

apropo, nu ar fi rau daca in httpd.conf ai pune AddDefaultCharset iso-8859-2
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Martie 15, 2005, 01:43:50 »

... @ersonal.rop zice in profilul tau de la devNet.

Problema cu fisierele poate fi din cauza ca programul tau moare inainte sa ajunga la partea de scris output-ul.
Ai putea astfel sa deschizi fisierul de output pentru scriere la inceputul executiei. Cel mai probabil vei primi Wrong Answer in loc de "Fisier iesire lipsa".

parerea mea
Memorat
sese
Vizitator
« Răspunde #6 : Martie 15, 2005, 15:44:39 »

Este o explicatie logica, in acest caz sunt pus in situatia sa renunt la a mai scrie programe in free pascal si sa le scriu numai in C

In acest caz trebuie sa remarc neacuratetea timpului de executie maxim pentru limbajul pascal in detrimeniul limbajului C, lucru care mi se pare incorect. Va propun un benchmark care sa evidentieze aceste diferente, astfel ca timpul de executie pentru programele pascal sa fie ajustat corespunzator. Este incorect ca rezolvand corect o problema in pascal insa datorita timpului de executie insuficient sa-ti fie refuzata, pe cand "convertind" totul in C sa mearga fara probleme in timpul specificat de cerinte.

Parerea mea.
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 15, 2005, 18:24:09 »

Nu e o problema asa mare ... fiecare limbaj are avantajele lui si exista la toate problemele surse ce merg in ambele limbaje deci decat sa duci o lupta pt schimbarea siteului mai bine iti ocupi timpul cu cat mai multe probleme pana la oni.
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Martie 15, 2005, 18:31:42 »

timpii de executie sunt (de obicei) alesi cu o marja mare de eroare suficient de mare a.i. sa obtii acelasi punctaj indiferent de implementare / compilator ales.

evident, sunt si exceptii. spre ex. poti implementa numere mari folosind OOP, design patterns si alocare dinamica. Shame on you
in notatie asimptotica ai aceeasi complexitate dar "constanta" e mult prea mare sa iei punctaj decent.

apropos de pascal ...
e bine stiut faptul ca citirea cu Read / ReadLn e semnificativ mai rapida decat scanf()-ul din C.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines