Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9 10   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 000 A+B  (Citit de 85580 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
alexandra_sandu
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 7



Vezi Profilul
« Răspunde #175 : Mai 12, 2012, 23:44:37 »

Brick wall mda;eu sunt incepator si nu imi iese din prima.......................

Ai facut efortul de a incerca sa trimiti vreo sursa la ea inainte sa zici ca nu iti iese? * facepalm * Ce anume nu ti-a iesit? Folosirea fisierelor text, operatia + pentru 2 numere?
Memorat
eudanip
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 307
Deconectat Deconectat

Mesaje: 703



Vezi Profilul
« Răspunde #176 : Mai 13, 2012, 17:24:40 »

Brick wall mda;eu sunt incepator si nu imi iese din prima.......................
Mie nici din a doua nu mi-a iesit Smile :
http://infoarena.ro/monitor?task=adunare&user=eudanip
Memorat
siur
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #177 : Septembrie 26, 2012, 22:17:53 »

Ma ajuta si pe mine cineva... am rezolvat problema fara erori si alte chestii insa dupa ce o uploadez iau 0 puncte . ma ajuta cineva ... mersi
Memorat
darkseeker
De-al casei
***

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 106



Vezi Profilul
« Răspunde #178 : Septembrie 26, 2012, 22:38:12 »

Headerele cu .h nu sunt recunoscute de compilatorul de pe infoarena, deoarece nu sunt conforme cu standardul (sa ma corecteze cineva daca gresesc) . In principiu tot ce trebuie sa faci este sa modifici in programul tau
Cod:
#include <fstream>
using namepace std;
Pe infoarena nu a nevoie de iostream .
Memorat
siur
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #179 : Septembrie 26, 2012, 22:54:34 »

mersi pentru raspund .. am rezolvat
Memorat
stefanutz13
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #180 : Octombrie 16, 2012, 10:03:26 »

De 4 ori am incercat.SOlutiile sunt diferite.MIe imi da 0 puncte iar altuia cu aceeasi solutie ii da 100 de pct? Brick wall
Memorat
mathboy
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 150
Deconectat Deconectat

Mesaje: 259



Vezi Profilul
« Răspunde #181 : Octombrie 16, 2012, 10:07:26 »

Uita-te putin mai atent la fisierul de intrare , respectiv cel de iesire . Smile
Memorat
Alexu
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #182 : Octombrie 27, 2012, 21:55:09 »

Cod:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

FILE *f=fopen("adunare.in","rt");
FILE *g=fopen("adunare.out","wt");

void suma()
{
int a,b;
fscanf(f,"%d",&a);
fscanf(f,"%d",&b);
fprintf(g,"%d\n",a+b);
}

void main()
{
int a,b;
suma();
}

de ce imi da eroare? Lucrez in Visual 2010. E posibil sa fie asta problema?
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 721



Vezi Profilul
« Răspunde #183 : Octombrie 27, 2012, 23:37:31 »

Incearca sa-l scrii in C++. C are reguli mai stricte.
Memorat
STOLO13
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #184 : Noiembrie 16, 2012, 22:42:39 »

 :readthis:ce  versiune  aiurea de compilator c++ pentru MinGW!!!!!!!!! Read This!
Memorat
Gabryel9898
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #185 : Februarie 05, 2013, 00:45:03 »

 Read This!
Memorat
R4uL
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #186 : Martie 21, 2013, 22:56:18 »

 Read This!
Memorat
cont_teste
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #187 : Martie 25, 2013, 16:53:29 »

cea mai faina problema  Very Happy
Memorat
popa_marcel
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #188 : Martie 25, 2013, 17:32:58 »

ce alte namespace-uri mai exista?
Memorat
otniel
Strain
*

Karma: -13
Deconectat Deconectat

Mesaje: 49



Vezi Profilul
« Răspunde #189 : Iunie 08, 2013, 14:05:52 »

care este greseala pentru aceasta eroare?
Killed by signal 11(SIGSEGV).Huh?
   
#include<stdio.h>
int u,p,s;
FILE *f,*g;
int main()
{
    f=fopen("adunare.in.txt","r");
    g=fopen("adunare.out.txt","w");
    fscanf(f,"%i %i",&u,&p);
    s=u+p;
fprintf(g,"%i",s);
Memorat
Johny_Depp22
Strain
*

Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 25



Vezi Profilul
« Răspunde #190 : Iunie 16, 2013, 20:23:17 »

de ce imi da eroarea Killed by signal 11(SIGSEGV)Huh?
#include<stdio.h>
int u,p,s;
FILE *f,*g;
int main()
{
    f=fopen("adunare.in.txt","r");
    g=fopen("adunare.out.txt","w");
    fscanf(f,"%i %i",&u,&p);
    s=u+p;
fprintf(g,"%i",s);
fclose(f);
fclose(g);

}


greseala e la fisierele de intrate/iesire. Corect ar fi asa : adunare.in/adunare.out nu adunare.in.txt...
« Ultima modificare: Iunie 29, 2013, 15:14:20 de către Johnny Depp » Memorat
icansmile
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #191 : Iulie 16, 2013, 20:08:24 »

#include<iostream>
#include<fstream>
using namespace std;
int main()
{
    int a,b,s;
    fstream f("c:\\Adunare.txt", ios::in);
    f>>a;
    f>>b;
    s=a+b;
    fstream g("C:\\Adunare.txt", ios::out);
    g<<s<<" ";
    f.close();
    g.close();
    system("PAUSE");}
de ce primesc 0 puncte pentru acest program?Imi da rezultatul adunarii
Memorat
darkseeker
De-al casei
***

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 106



Vezi Profilul
« Răspunde #192 : Iulie 16, 2013, 20:19:06 »

Nu trebuie sa dai system("PAUSE") la sfarsit, iar fisierele de intrare ar trebui sa se cheme adunare.in, adunare.out . De asemenea foloseste ifstream , ofstream in loc de fstream .
Memorat
icansmile
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #193 : Iulie 16, 2013, 20:30:37 »

Multumesc Smile
Memorat
icansmile
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #194 : Iulie 16, 2013, 20:53:05 »

Tot nu merge ...
Imi spune failed fopen.missing files?
Memorat
sulzandrei
Strain
*

Karma: -3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 28



Vezi Profilul
« Răspunde #195 : Septembrie 10, 2013, 19:44:18 »

code:
1. program ss;
2. var a,b:integer;
3. f:text;
4. begin
5.   assign(f,'adunare.in'); reset(f);
6.   readln(f,a);
7.   readln(f,b);
8.   close(f);
9.   assign(f,'adunare.out'); reset(f); rewrite(f);
10. writeln(f,a+b);
11. close(f);
12.end.
stie cineva de ce imi da eroarea 'none 0 exit status' la codul pascal de mai sus?(oare trebuie un echivalent lui 'return 0' din c++ in pascal ?!).
Memorat
AlexandruValeanu
Vorbaret
****

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 167



Vezi Profilul
« Răspunde #196 : Septembrie 10, 2013, 22:41:27 »

Habar nu am Pascal dar am descoperit de eroarea apare de la faptul ca ai resetat f cand ai facut al doilea assign. Daca scoti reset(f); dupa cel de-al doilea assign o sa iei 100p. Succes!
Memorat
sulzandrei
Strain
*

Karma: -3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 28



Vezi Profilul
« Răspunde #197 : Septembrie 10, 2013, 23:53:57 »

da ai dreptate am modificat si a mers, orikm nu inteleg ce legatura are reset(f) cu eroarea
Memorat
ctlin04
Nu mai tace
*****

Karma: 23
Deconectat Deconectat

Mesaje: 207



Vezi Profilul
« Răspunde #198 : Septembrie 11, 2013, 14:37:00 »

Nu poti sa faci reset si rewrite la acelasi fisier fara ca mai intii sa-l inchizi. Daca ai facut reset si nu ai pus close fisierul tau este disponibil pentru citire si respectiv rewrite nu mai functioneaza. De la asta apare eroarea.
Memorat
Onyx
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #199 : Septembrie 29, 2013, 16:05:04 »

De la ce pot avea eroare de compilare?
Memorat
Pagini: 1 ... 6 7 [8] 9 10   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines