Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 614 Nunta  (Citit de 4614 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
DITzoneC
Nu mai tace
*****

Karma: 301
Deconectat Deconectat

Mesaje: 962



Vezi Profilul
« : Decembrie 16, 2007, 18:13:43 »

Aici puteţi discuta despre problema Nunta.
Memorat
Robytzza
De-al casei
***

Karma: -49
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Ianuarie 26, 2008, 16:43:33 »

testul 4 are ceva special ? Sad
Memorat
Tabara
Nu mai tace
*****

Karma: 20
Deconectat Deconectat

Mesaje: 216



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Ianuarie 26, 2008, 20:48:36 »

testul 4 are ceva special ? Sad
Nu cred sa fie ceva special.Ai grija la implementarea operatiei pe numere mari.Eu uitam sa reinitializez sirurile cu 0 cand calculam al n-lea termen Fibonacci. ( sau vezi cu dimensiunea sirurilor )

 Thumb up
« Ultima modificare: Ianuarie 26, 2008, 20:57:25 de către Tabara Mihai » Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Ianuarie 26, 2008, 20:55:18 »

testul 4 are ceva special ? Sad

Incearca sa implementezi operatiile pe nr mari ca in articolul cu smenuri de pe IA.  Ok Atunci, vei fi sigur ca nu gresesti.
Memorat
SILVER_BOY22
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 12, 2008, 15:40:09 »

Cum ati incercat sa rezolvati problema?
Eu am luat 90 puncte  am facut sirul lui Fibonaci,iar pentru numere mari am facurt pe sir de caractere.La inceput cand am facut Fibonaci simplu am luat primiul test care acuma nu mai merge.  Brick wall
Memorat
astronomy
Nu mai tace
*****

Karma: 204
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 12, 2008, 16:17:18 »

Vezi ce afiseaza programul tau pentru N = 1.
Memorat
Vlad-andrei
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 12, 2008, 17:05:51 »

 Mie pentru n=1 imi afiseaza 1.Am facut fibonacci pt n<78(primesc 40 de puncte),apoi n<45(primesc 70)si dupa aceea am luat pe rand...si daca pun n<15(primesc 90 de puncte cu testul 1 gresit),daca pun n<14(primesc 90 de puncte cu testul 2 gresit) Brick wall.Ce sa ii mai fac?
Memorat
astronomy
Nu mai tace
*****

Karma: 204
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 12, 2008, 17:14:06 »

Implementeaza corect operatiile pe numere mari. Da-ti cateva teste mici sa vezi daca valorile sunt calculate corect cu numere mari.
Memorat
Vlad-andrei
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 13, 2008, 20:37:21 »

 Am primit pana laurma 100 de puncte.Trebuia n<4 si pentru restul sirul lui Fibonacci. =D&gt;Mersi pentru sfat astronomy!
Memorat
Steve
Client obisnuit
**

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 72



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Iunie 01, 2012, 14:34:15 »

Poate cineva sa imi explice si mie de ce sparg memoria la problema asta, please? Am declarat global un int v[2][300], in rest nothing special, toate testele pe care le-am incercat mi-au dat bine...
Memorat
darkseeker
De-al casei
***

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 106



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Iunie 01, 2012, 14:59:20 »

Tie iti da incorect, nu "spargi" memoria.
Memorat
Steve
Client obisnuit
**

Karma: 36
Deconectat Deconectat

Mesaje: 72



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Iunie 01, 2012, 15:02:55 »

NVM, aia era o alta greseala... Whistle
Spargeam memoria cand faceam citirea si scriere cu streamuri...ar trebui specificat sau ceva...
Memorat
Andrei1998
De-al casei
***

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 112



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Februarie 14, 2013, 15:59:57 »

Ma chinui de ceva timp sa imi fac rezolvarea sa nu mai ia Memory Limit Exceeded, am micsorat variabilele, am facut totul posibil. In cele din urma, am trimis urmatoarea sursa si am luat din nou MLE.
Cod:
#include <fstream>

using namespace std;

int main()
{
    ofstream fout("nunta.out");

    fout<<"1\n";
    fout.close();
    return 0;
}

Rezolvarea nu foloseste memorie dar tot ia MLE.  Brick wall I-as fi recunoscator celui care imi va spune care este problema.

PS.: Sursa este trimisa la http://infoarena.ro/job_detail/878564?action=view-source. Am incercat sa pun si citirea si rezultatul este acelasi (http://infoarena.ro/job_detail/878569). Sursa cu toata rezolvarea este http://infoarena.ro/job_detail/878517.

Multumesc,
Andrei
Memorat
SpiderMan
Nu mai tace
*****

Karma: -463
Deconectat Deconectat

Mesaje: 937



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Februarie 14, 2013, 16:44:47 »

Mda e cam aiurea limita de memorie, ar trebui marita macar pana la 512 kb, o sursa cu streamuri nu ar intra veci. Doar declararea lui fstream si a namespace-ul std ia 300 kb, deci nu intra veci. Incearca citirea C (cea cu printf) si citirea de asemenea, ar trebui sa mearga.
Memorat
Andrei1998
De-al casei
***

Karma: 26
Deconectat Deconectat

Mesaje: 112



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Februarie 15, 2013, 10:24:21 »

As ruga un administrator sa mareasca limita de memorie la aceasta problema.

Multumesc,
Andrei
Memorat
Maarcell
Strain


Karma: 6
Deconectat Deconectat

Mesaje: 21



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Noiembrie 24, 2014, 21:36:52 »

Ar trebui marita memoria. Imi iese din limite chiar daca folosesc citirea din C si am 4 variabile.
Memorat
Djok
Client obisnuit
**

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 71



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Noiembrie 24, 2014, 21:41:42 »

E chiar straniu, privind la sursa aceasta http://www.infoarena.ro/job_detail/323742 chiar nu înțeleg ce se întâmplă cu memoria  Brick wall
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines