Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Pali  (Citit de 2775 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
DITzoneC
Nu mai tace
*****

Karma: 301
Deconectat Deconectat

Mesaje: 962



Vezi Profilul
« : Noiembrie 09, 2007, 18:53:41 »

Aici se pot pune intrebari legate de problema Pali de la Happy Coding 2007.

Spre deosebire de alte concursuri timpul rezervat intrebarilor nu este limitat.
Memorat
mugurelionut
De-al casei
***

Karma: 209
Deconectat Deconectat

Mesaje: 136



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Noiembrie 11, 2007, 14:02:04 »

Din pacate, la aceasta problema, unul din teste (testul 7) a ramas in formatul de Windows si are '\r\n' la sfarsitul liniei, nu doar '\n' cum ar trebui. Am incercat sa-l reupload-ez, insa se pare ca nu se face conversia automata la formatul de Linux, asa cum ar fi trebuit.

Prin urmare, este indicat sa folositi functii de citire care se "descurca" in astfel de situatii (de ex, scanf in C/C++) - adica nu au probleme in cazul in care dupa sir exista unul sau mai multe caractere whitespace.

Sper sa nu fi avut prea multe probleme din cauza acestei mici "scapari". Mult succes in continuare!
Memorat
astronomy
Nu mai tace
*****

Karma: 204
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Noiembrie 11, 2007, 15:28:19 »

Problema s-a remediat si toate sursele vor fi evaluate din nou. Ne cerem scuze pentru posibilele neplaceri create de aceasta mica scapare.
Memorat
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Noiembrie 17, 2007, 15:00:38 »

am facut o dinamica... afisez v[n-1]... problema e ca.. afisand pe rand v[n-1]-1, v[n-1] si v[n-1]+1 (trei rezultate diferite), iau ok la testul 3...e ceva normal? Huh
daca afisez cu \n la sfarsit nu iau testul 3.. iau incorect... si asta mi se pare aiurea..
Memorat
tvlad
De-al casei
***

Karma: 63
Deconectat Deconectat

Mesaje: 121



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Noiembrie 17, 2007, 22:34:40 »

In monitor ultima sursa la Pali avea 100 de puncte, dar in lista de probleme si in clasament arata 0 Surprised
Am trimis din nou si s-a rezolvat, dar e ciudat Eh?
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Noiembrie 17, 2007, 22:37:20 »

http://infoarena.ro/forum/index.php?topic=2345.0 citeste la sfarsit
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines