Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: preONI #2 :: cls 9-10 :: problema 2  (Citit de 2548 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« : Februarie 22, 2005, 20:48:20 »

Aici veti putea pune intrebari legate de problema 2 de la clasele 9-10.

ATENTIE! Intrebarile se pot pune doar pe parcursul primei ore de concurs! Membrii juriului au posibilitatea sa raspunda doar cu DA, NU sau FARA COMENTARII, motiv pentru care va rugam sa formulati intrebarile voastre cat mai clar!
Memorat
Twister
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 45



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 23, 2005, 16:14:28 »

subsirul trebuie sa fie de lungime maxima?
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Februarie 23, 2005, 16:17:20 »

Citat din mesajul lui: Twister
subsirul trebuie sa fie de lungime maxima?


FARA COMENTARII
Memorat
fireatmyself
Nu mai tace
*****

Karma: 35
Deconectat Deconectat

Mesaje: 492



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 23, 2005, 18:07:37 »

in sirul 4 3 2 1 lungimea minima este 1 ? (adik ori subsirul 4, ori subsirul 3, ori subsirul 2, ori subsirul 1)
Memorat

Viata e scurta. Daca nu o putem lungi, macar s-o facem lata.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Februarie 23, 2005, 18:12:31 »

Citat din mesajul lui: fireatmyself
in sirul 4 3 2 1 lungimea minima este 1 ? (adik ori subsirul 4, ori subsirul 3, ori subsirul 2, ori subsirul 1)


FARA COMENTARII
Memorat
salgau_catalin
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Februarie 23, 2005, 18:47:58 »

Daca avem n=0 avem in output 0?
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Februarie 23, 2005, 18:50:26 »

Citat din mesajul lui: salgau_catalin
Daca avem n=0 avem in output 0?


DA
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines