Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: preONI #2 :: cls 9-10 :: problema 1  (Citit de 3878 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« : Februarie 22, 2005, 20:46:02 »

Aici veti putea pune intrebari legate de problema 1 de la clasele 9-10.

ATENTIE! Intrebarile se pot pune doar pe parcursul primei ore de concurs! Membrii juriului au posibilitatea sa raspunda doar cu DA, NU sau FARA COMENTARII, motiv pentru care va rugam sa formulati intrebarile voastre cat mai clar!
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 23, 2005, 16:07:50 »

La problema pascal, nu trebuia sa fie si o poza la explicatie?!
Spune ca nu am permisiuni sa vad /docs/preoni52a/pascal/pascal.gif
Memorat
Twister
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 45



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 23, 2005, 16:08:44 »

Si eu la fel....
Memorat
ionescu_bogdan
Strain


Karma: -3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 23, 2005, 16:09:54 »

In firefox merge Tongue
Memorat
VladS
Vizitator
« Răspunde #4 : Februarie 23, 2005, 16:10:33 »

Nici mie nu mi-a mers prima data, dar a doua sau a treia oara am putut sa o vad. Oricum e triunghiul lui Pascal.
Memorat
Twister
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 45



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Februarie 23, 2005, 16:10:39 »

eu am firefox mozilla 1.0 si nu merge ia de vezi
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Februarie 23, 2005, 16:10:55 »

Citat din mesajul lui: svalentin
La problema pascal, nu trebuia sa fie si o poza la explicatie?!
Spune ca nu am permisiuni sa vad /docs/preoni52a/pascal/pascal.gif


Stati linistiti ca puteti rezolva problema si fara poza.. oricum acuma se vede (sper!) Smile
Memorat
Twister
Strain
*

Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 45



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Februarie 23, 2005, 16:11:12 »

gata
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Februarie 23, 2005, 16:12:31 »

Yup, se vede!
si nu era din cauza browserului ca si eu am firefox!
hmm... toata lumea are firefix?
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Februarie 23, 2005, 16:14:44 »

Citat din mesajul lui: svalentin
Yup, se vede!
si nu era din cauza browserului ca si eu am firefox!
hmm... toata lumea are firefix?


Daca tot intrebi, eu am Internet Explorer 6  Cool
Memorat
VladS
Vizitator
« Răspunde #10 : Februarie 23, 2005, 16:25:29 »

Si eu tot Firefox am. Very Happy
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Februarie 23, 2005, 16:49:43 »

Am trimis acum o solutie la pascal simpla care sa treaca doar cateva teste, ca sunt obisnuit sa trimit ce am facut pana atunci ca sa iau macar cateva puncte pe o problema daca nu mai gasesc alta solutie mai buna. Daca trimit o sursa modificiata dupa aceea se va mai lua in considerare sau am facut o mare tampenie? Sad
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #12 : Februarie 23, 2005, 16:52:48 »

Citat din mesajul lui: bogdan2412
Am trimis acum o solutie la pascal simpla care sa treaca doar cateva teste, ca sunt obisnuit sa trimit ce am facut pana atunci ca sa iau macar cateva puncte pe o problema daca nu mai gasesc alta solutie mai buna. Daca trimit o sursa modificiata dupa aceea se va mai lua in considerare sau am facut o mare tampenie? Sad


Se ia in considerare DOAR ultima solutie trimisa.
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Februarie 23, 2005, 16:54:54 »

Multumesc

PS Si eu am Firefox...
Memorat
salgau_catalin
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Februarie 23, 2005, 18:08:14 »

cata memorie este diponibila pentru stiva si cat pentru segmentul de date?
care este limita de marime a fisierului sursa?
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #15 : Februarie 23, 2005, 18:19:38 »

Citat din mesajul lui: salgau_catalin
cata memorie este diponibila pentru stiva si cat pentru segmentul de date?
care este limita de marime a fisierului sursa?


64 MB total din care 1MB stiva (am mai scris odata in alt topic). Nu exista limita de sursa.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines