Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: backtracking  (Citit de 11224 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« : Mai 10, 2007, 17:16:06 »

vreau sa invat si eu metoda backtracking... imi puteti da niste linkuri, sau ceva de genul, de unde as putea invata?
Memorat
devilkind
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 284
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.240



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Mai 10, 2007, 18:24:29 »

o gasesti in manualele de informatica. Vezi prin manualul de a 10-a cred ca ar trebui sa fie.
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Mai 10, 2007, 19:20:48 »

Mda...am cautat pe google si nu am gasit nicaieri "teorie". Am gasit doar aplicatii ale back-ului...eu am invatat dintr-o carte de-a XI-a ne-intensiva [era foarte bine explicat]..deci probabil ar trebui sa fie intr-o carte de-a Xa intensiva... Whistle
Memorat
Marius
Nu mai tace
*****

Karma: 154
Deconectat Deconectat

Mesaje: 572



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Mai 10, 2007, 20:33:43 »

In manualul lui Tudor Sorin de clasa a X-a e foarte bine explicat si are multe aplicatii sa intelegi principiul si sa rezolvi tot dupa aceea.  Cool
Memorat

Faceti lucrurile simplu: pe cat de simplu posibil, dar nu mai simplu.
gabitzish1
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 321
Deconectat Deconectat

Mesaje: 926



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Mai 11, 2007, 20:56:44 »

Hmmmmmm... merci.. sa o sa caut sursele indicate Smile
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Mai 16, 2007, 15:36:29 »

Am considerat k nu are rost sa creez un alt topic, si de asta am scris aici: Stie cineva un link unde sa gasesc detalii referitoare la "cozi"? Eventual o implementare concreta...k notiunea de baza o stiu..insa nu prea ma descurc la implementare...
Memorat
sigrid
De-al casei
***

Karma: 61
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Mai 16, 2007, 15:57:11 »

pai gasesti destul de bine explicata implementarea cozilor si a stivelor in emanulela cerchez si marinel serban programarea in limbajul C/C++ pentru liceu, vol II ; ai acolo si aplicatii...bafta! si spor la treaba Wink
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Mai 16, 2007, 16:02:57 »

Am cartea! Insa nu gasesc nimic referitor la "cozi" si "stive".  d'oh! Nu vreau sa fiu stressant, insa la ce capitol e?
Memorat
skyel
Nu mai tace
*****

Karma: 29
Deconectat Deconectat

Mesaje: 263



Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Mai 16, 2007, 16:19:31 »

daca nu ma insel e de fapt in volumul 3 (cea care trateaza materia de 11-12) la capitolul Liste Confused
Memorat
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Mai 16, 2007, 16:26:48 »

Dapz..cred k ai dreptate. In volumul II nu am gasit nimic, desi l-am rasfoit pagina cu pagina si am facut jumatate din problemele din el. Kiar m-am mirat knd am aflat k se afla in el faza cu coada si stiva. Deci cred k e in volumul III. Eee..trebuie sa fac rost el. Multumesc de ajutor!


Edit later: Aici se afla raspunsul nostru http://www.polirom.ro/titluri.cgi?class=cuprins&id=2408&img=1 !
Banuiesc k pe net nu exista nimik, nu?
« Ultima modificare: Mai 16, 2007, 16:35:47 de către Marcu Florian » Memorat
sigrid
De-al casei
***

Karma: 61
Deconectat Deconectat

Mesaje: 129



Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Mai 16, 2007, 18:52:16 »

capitolul 5,pagina 201..scuze dc ti-a rasp cineva mai inainte,dar nu am avut timp sa citesc!ink o data spor la treaba!:) imi cer mii de scuze este in volumul I, am fost neatenta ca de obicei...ink o data scuze... Embarassed
« Ultima modificare: Mai 16, 2007, 18:54:23 de către stanciu v maria » Memorat
peanutz
Nu mai tace
*****

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 296



Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Mai 17, 2007, 14:15:07 »

Ia oji-urile si uita-te la rezolvarile de la a10-a, sunt multe lee-uri implementate, asadar si cozi.
Memorat

....staind....
Florian
Nu mai tace
*****

Karma: 125
Deconectat Deconectat

Mesaje: 832



Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Mai 17, 2007, 14:20:14 »

Good idea! Ms mult!  Thumb up Uitasem k exista solutii la oji-uri  Aha K pt asta voiam sa invatz cozi..k sa rezolv pb de a X-a din anii trecuti Smile Pe infoarena ce pb cu "cozi" sunt?
« Ultima modificare: Mai 29, 2007, 21:34:01 de către Marcu Florian » Memorat
peanutz
Nu mai tace
*****

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 296



Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Mai 29, 2007, 21:32:01 »

padure, superp ... mai scriu pe masura ce-mi amintesc

later edit: gen superp, ar mai fii in prima runda campion de anul trecut problema cu butoane radio, radio ii si zice parca... mai e lacuri.... daca le faci si pe astea n-ar mai trebui sa ai prb cu cozile..
« Ultima modificare: Mai 30, 2007, 09:53:20 de către Andrei Homorodean » Memorat

....staind....
Robybrasov
Strain
*

Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 33



Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Februarie 18, 2008, 15:11:03 »

unde pot gasi algoritmul lui Lee clasic. am gasit pe ginfo un articol, dar e pe grafuri.
exista algoritmul clasic de parcurgere a unei matrici in vreo carte sau pe net undeva?
Memorat
CezarMocan
Nu mai tace
*****

Karma: 252
Deconectat Deconectat

Mesaje: 567



Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Februarie 18, 2008, 15:44:32 »

Ce intelegi tu prin algoritmul lui Lee clasic? Ala recursiv fara coada? Daca da, este un articol in GInfo, parca ii zice "Algoritmul Fill, Teorie si Aplicatii"...
Memorat
Robybrasov
Strain
*

Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 33



Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Februarie 18, 2008, 16:41:50 »

cred ca da. in ginfo la "Algoritmul lui Lee, Teorie si aplicatii" scrie asa: "Incercam sa aratam prin exemple
cum se efectueaza trecerea de algoritmul clasic de parcurgere în latime, la prelucrarea dinamica a nodurilor unui graf, folosind de fiecare data structura de date de tip coada"

la asta m-am referit. adica clasicul pe care se bazeaza iesirea cea mai scurta dintr-un labirint de exemplu. pe a 10-a la oji am vazut ca s-a dat in fiecare an ceva cu Lee iar in solutile oficiale scrie de multe ori "aplicand algoritmul lui Lee". unde gasesc acest algoritm "standard".
Memorat
Mishu91
Nu mai tace
*****

Karma: 169
Deconectat Deconectat

Mesaje: 751



Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Aprilie 08, 2008, 16:33:47 »

De unde as putea invata back-ul in plan(in 2 dimensiuni) ? k am cautat ceva pe net dar nu am gasit mai nimic
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Aprilie 12, 2008, 13:22:41 »

Algoritmul lee e o denumire gresita aparuta in cartile de liceu din Romania. Ii zice cautare in latime.
Memorat
zalman
Strain
*

Karma: -11
Deconectat Deconectat

Mesaje: 31



Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Aprilie 15, 2008, 12:32:56 »

imi puteti spune si mie niste probleme care se rezolva cu back in plan (sau cautare in latime)? Very Happy
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines