Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Clase  (Citit de 3274 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
toxic
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 6



Vezi Profilul
« : Mai 07, 2007, 19:22:04 »

 Weightlift cunosc C++ si vreau sa invat VC++. am cautat tutoriale pe internet dar nu prea am gasit despre clase. stiu ca C++ nu lucreaza cu asa ceva dar VC++ da. va rog sa imi dati cateva informatii in mare ca sa stiu asa ca idee despre ce este vorba. multumesc mult de tot
Memorat
filipb
Nu mai tace
*****

Karma: 232
Deconectat Deconectat

Mesaje: 929



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Mai 07, 2007, 19:28:06 »

Exista clase si in C++ sub DOS.
Un tutorial introductiv gasesti aici: http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/classes.html.
Memorat
toxic
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 6



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Mai 07, 2007, 19:29:53 »

multumesc, sigur o sa ma descurc pana la urma Cry
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Mai 09, 2007, 20:16:43 »

Ai grija sa nu confunzi limbajul cu 'programul'! Ce C++ cunosti tu daca zici ca nu lucreaza cu clase?

Clase, templaturi sau mai stiu eu ce, toate tin de limbajul C++. Prin VC++ probabil te referi la mediul de development (adica editor, compilator, debugger), dar VC++ nu schimba limbajul. In ultimile versiuni incorporeaza si managed C++, dar asta e alta poveste..

Totodata, legat de programe, ai grija ca BorlandC++ nu respecta standardul ISO al C++. Dar sa nu-l confunzi cu Borland C++ Builder Smile

Tutoriale se gasesc cu galeata pe net.. just google it: http://www.google.ro/search?q=c%2B%2B+class+tutorial&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t
(Filip ti-a dat primul link)

uite un tutorial complet legat de C++: http://newdata.box.sk/bx/c/ (despre clase gasesti la inheritance)
« Ultima modificare: Mai 09, 2007, 20:24:39 de către Valentin Stanciu » Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Mai 10, 2007, 08:12:56 »

Probabil prin C++ intelege C Smile.
Memorat
toxic
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 6



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Mai 10, 2007, 08:45:47 »

deci: eu am lucrat in Borland C++ si (zic eu) stiu destule kt sa ma descurc. pentru atestat vroiam sa fac altceva, ceva care implica si grafica. am inceput sa invat VC++. am cautat pe net si nu stiam ce sunt clasele. sper k o sa ma descurc


 ms oricum, daca ma mai puteti ajuta cu ceva care ar trebui spus si nu se gaseste pe net va rog sa o faceti. multumesc
Memorat
Cosmin
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 351
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.799



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Mai 10, 2007, 08:53:14 »

Mai, una e limbaj si alta mediu de dezvoltare.
Memorat
svalentin
Nu mai tace
*****

Karma: 88
Deconectat Deconectat

Mesaje: 704



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Mai 10, 2007, 09:22:07 »

Poti sa incerci Borland C++ Builder, pentru multe persoane la inceput de drum este mai usor de folosit pe partea de desenat ferestre.

repet, nu confunda Borland C++ Builder cu BorlandC++
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines